Перник-19

• 17 027
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Почти се получи със спирането на кърмата, вече цедя на 12 часа по веднъж и се събира по 100-120мл и ги давам на бебето, а през другото време е на АМ. Порастнал е със цели 4см за един месец, а за 5 дни от както е на АМ е наддал 400гр Crazy Вече е 4кг Mr. Green
Честити ви християнчета

# 121
Честито и от мен! Да са ви живи и здрави децата!
Хей, Миленка, ама вие сте на месец вече! Heart Eyes

# 122
  • от Луната
Миленка, честита ви месечинка   bouquet
Шуши, Честито ви християнче и на вас  bouquet

# 123
Момичета, в коя аптека в Перник има по-голям избор на хомеопатични лекарства? Трябва ми едно, което не е много често използвано. И ако ми кажете името на аптеката, за да звънна да питам дали го имат..., ще е чудесно! Благодаря ви!
Детенцето ми е с пресипнал глас и ми се ще да мога да реагирам веднага. Иначе в аптеката в Църква ми предлагат утре да го доставят, но ако има начин днес да започна да му давам, ще е по-добре.

# 124
Здравей! Grinning За името не се сещам, но се намира на пазара, може да го нямат в наличност хомеопатичното лекарство, което търсиш, но става с поръчка за утре, аз съм взилмала от там и знам, а и е най- евтината аптека в квартала!  Wink

# 125
Би ли обяснила, моля те, къде е по-точно. За пазара, който е до езиковата гимназия ли става въпрос? Не съм от Перник и още не съвсем наясно... Да не би да е в уличката, която води към магазин 'Симба' и някаква ветеринарна аптека има там също.

# 126
Честити ви християнчета   bouquet
Биби,аз съм купувала хомеопатични от аптеката срещу "Рай"/малко по-надолу от рай е,по скоро срещу спирката/.

# 127
Да, за пазара в квартала ти говоря, но не при ветеринарната аптека, а до бирарията в началото на пазара, там е детския магазин "Драги ми Смехурко", малко по- надолу е аптеката!

# 128
bibita какво даваш за присипнал глас?
аз като й спада гласа, че има и фарингит й давам на моята Apis 15

# 129
Да, и аз давам  Apis 15 CH през горе-долу 1 час първия ден. Има малко подобрение засега, но ми се иска да включа и Poumon Histamin /по съвет на др. Михайлов от 'Часът на мама'/. Доста неща съм прилагала по негова преценка и му вярвам много. Не ми се иска още да го водя на лекар, защото знам, че ще изпишат някакъв противоалергичен сироп - пресипналилия или леко изгубен глас го отдават на алергия най-често /ако не е фарингит или ларингит/. При нас е още много, много леко и ще давам хомеопатия засега.

# 130
само наминавам да ви кажа едно здравей. Нещо не ми остава време да стоя пред компа. Кики го изпратихме на море с баба му и дядо му още в четвъртък и ще си го видя чаааааааак в събота. Първия ден ми беше адски гадно, но свикнах. С мъж ми сме се отдали на егати му се и купоните. От работа и щукваме на някъде .Абе хубаво си е така да разпуснеш няколко дни без дете,но с нетърпение чакам да дойде събота за да си го нагушкам и нацелувам. А и в събота сме на концерт на Мадона и ще го видя чак като се приберем и той ще е заспал.  Cry

# 131
  • Перник
Здравейте, момичета Hug
Добре дошли на новите момичета и честито на малките християнчета Heart Eyes

И да питам, колко струва билетът Перник-София с автобус?

# 132
Здравейте мами и от нас. Hug
Виктоалиа T честито ви христианче да ви е живо и здраво.  bouquet
Дани добре дошла при нас   newsm51.
Ние вчера бяхме на консултация и вече сме пораснали с 2см и 1кл. вече тежим 5кл. и сме 54см. биха ни вчера и ваксина.
Мамчета да ви питам за следващите ваксини доки ми каза,че има някакви които мога да си ги купя аз защото от  обикновените  се вдига температура,а от тези е по-малка вероятността да вдигне .Някоя от вас купувала ли е от тези ваксини?Те са 3 или 4 ваксини и струват около 60,70 лева.
nadiad79 докото ходих на работа на автобуса билета беше 2,50 , а на маршрутката 3,00.Автобуса обаче е само до овча купел и бяха през 20 минути,а маршрутката до руски паметник.

# 133
Здравейте , я  да Ви питам вие кои детски лекари сте си избрали и какви са ви отзивите за тях ,че аз се чудя дали да не преместя синът ми някъде   заедно с бебето като се роди ,че нещо имам забележки към досегашната ни лекарка...

# 134
Здравейте мами и от нас. Hug
Виктоалиа T честито ви христианче да ви е живо и здраво.  bouquet
Дани добре дошла при нас   newsm51.
Ние вчера бяхме на консултация и вече сме пораснали с 2см и 1кл. вече тежим 5кл. и сме 54см. биха ни вчера и ваксина.
Мамчета да ви питам за следващите ваксини доки ми каза,че има някакви които мога да си ги купя аз защото от  обикновените  се вдига температура,а от тези е по-малка вероятността да вдигне .Някоя от вас купувала ли е от тези ваксини?Те са 3 или 4 ваксини и струват около 60,70 лева.
nadiad79 докото ходих на работа на автобуса билета беше 2,50 , а на маршрутката 3,00.Автобуса обаче е само до овча купел и бяха през 20 минути,а маршрутката до руски паметник.
ваксините са 3 и се казват Пентаксим. едната струва 60лв и се бият три месеца подред. има ги във всички аптеки.

Общи условия

Активация на акаунт