ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 461
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 960
Реакцията ми ,когато про4етох сполетялототе беше вик от уплаха.Незнам какво да кажа освен,4е искренно се надявам мом4енцетоти да се оправи.Трудно ми е да повярвам,4е има хора,които са способни на такова долно нещо,а още пове4е да посегнат на дете.Ще се моля вси4ко при вас да е наред, а виновникът да бъде заловен и изправен да отговаря за действиятаси.

# 961
прощавайте, ама аз не разбрах: тоя ....../ненамирам думите вече/ хванаха ли го?

Не, за съжаление.  Sad

# 962
Джулке, извинявам се, че и аз ще бръкна в раната,
ама дали сеработи по въпроса с хващането му, или нещата заглъхнаха?
Знаеш ли?
...полицията дали не затули папката някъде? Thinking
Не знам защо, ама хич им нямам вяра на полицаите.
Медиите заглъхнаха и ...имам чуството, че чакат да има следващ случай,
че чак тогава да си дадат вид на работещи по въпроса...
Дано не съм права Praynig
Иначе Марчело как е? Училището? Heart Eyes

# 963
Колкото вие знаете, толкова и ние.
Ни звук, ни стон.
Най- вероятно и това беше поредното "чудо за три дни".
Никой не ни се обажда, никой нищо не казва.
Единият от следователите, с който поддържахме връзка е в отпуск, другите пък даже не се и обадиха да чуят живи ли сме, не сме ли.
Абе, въобще......  Crossing Arms

Марчелко е добре физически, горд е, че е ученик, ходи с много желание, но изпитва ужасен страх, дори, когато е с нас.
(Той не, че изобщо до някъде мръдва сам де, ама Confused)
Не знам какво ще се правим.

# 964
  • София
ох, дано времето изтрие това преживяване от главичката му ... доколкото е възможно де  Praynig Praynig Praynig

# 965
Поне да ви се обадят да кажат, че работят по случая, макар и без успех. Що за отношение?  Close

# 966
Нормално е да е шокиран, той не е малък и напълно осъзнава какво е станало, вижда паниката ви, а съм сигурна че "приятели" доста са го разпитвали по този повод.
Стискай зъби и горе главата, гледай да го разтовариш от стреса, поглезете го малко с приятни занимания и го срещайте с повече деца.

# 967
Съжалявам, че "повдигам" отново темата...Джуличка, само мога да си представям какво ви е, но защото ти искаше да предпазиш другите деца и родителите им, затова пиша в твоята тема...
За съжаление, тази гад, явно е тръгнала из страната и има и съучастник....току-що прочетох това:
http://novinitepro.bg/novinite/kriminalno/pedofili-bodat-detsa-s … ata-bezsilna.html

# 968
 Shocked Ужас,явно този кошмар няма да свърши скоро Tired

# 969
# 970
УЖАС!Ако бяхме в някоя нормална държава този изверг да гниеше отдавна в затвора ooooh!

# 971
Ужас!  Shocked
Не знам какво да кажа.
Нямам думи!

# 972
  • Бургас
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=413962
Добре де, пак ли е нападнал да му се невиди  #Cussing out #2gunfire Няма ли да го хванат най-накрая. Ще ми се да му ....  #2gunfire

# 973
Това на нищо не прилича  #Cussing out На какво ли изобщо се надявахме с нашата полиция  Tired

# 974
Оффффффф, с тия тъпи коментари много ме дразнят.  Twisted Evil
Какво значи "има нещо общо с медицината или има медицинско образование"???
Щото знаел как се бият мускулни инжекции.
Бе, тия хора тъпи ли са или се правят на такива?!  #Cussing out
Е, и аз мога да си бия сама мускулни инжекции, и мъжът ми може - биеше ми ги, когато беше необходимо.
И?
Това да не би случайно да ни прави медицински лица?
Или имаме нещо общо с медицината?
Или пък....  Shocked ooooh! Боже, още по- абсурдното - да не вземат утре да ни заподозрат в педофилия?!  Joy
Ако не ми се плачеше, щях да се смея на тези малоумни изказвания!

Общи условия

Активация на акаунт