Хайде да откажем цигарите завинаги!-4

• 17 578
  • 411
  •   1
Отговори
# 105
  • на майната си
Ще стигнете - щом аз можах.
Моя зор не е да ги спра, а да не ги почна след месец, 3, година...

# 106
  • Добрич
С всеки изминал ден се чувствам горда, че не пуша  bowuu успех на всички

# 107
  • София
Браво parsy,честито!   bouquet
Аз съм тук,чета ви и продължавам да не пуша...  bowuu
bubsan,не се отказвай...нищо ,че си се изложила ще му дойде времето.  Hug
Мими  Hug ,много е трудно с диетите няма как,ама както с пушенето....намирай си работа и други заместители.Аз преди като тренирах и какви диети съм пазила  Crazy ,направо ми е идвало да се гръмна ...ама сега вече нямам проблеми,дори съм много слаба 45кг.  Rolling Eyes

# 108
Току-що, с ирландското кафе, си получих моето: из...х ...  5 вкусни ...  дървени кибритени клечки!  JoyЕдин от моите заместители... Joy bowuu
А клечките ги изгризах, изядох - както щете. Да въртя нещо из устата и ръцете, да смуча, да дъвча...  Crazy
Ама то и това си е беля: тресчиците от клечките ме дерат Sick
parsy, преджапала си зора newsm10
bubsan, я вземи рецидивирай към непушенето! Ква е тая гадост - да пушиш... Naughty

# 109
Не кибритени, а клечки за зъби! Глупост написах! Та кибритената е по-къса и кефът е по-кратък  Blush

# 110
  • София
Ама сама си водиш разговора...добре,че съм тук та и аз чета...  hahaha
Може да си редактираш поста ,а не да пускаш два един след друг.  Peace

# 111
LINA... ти сигурно си ходиш с две тухли в джобето да не те духне ветреца и да те издуха. Е как стават тия кила незнам. На младини и аз пазих много диети и отслабвах долу горе за една седмица а сега нищо само дебелея. Днеска трети ден от диетата а като гледам как продължава да ми стърчи шкембето ми се реве. Но стискам няма да ям.
Баба Здравка-Баба Мравка по добре клечки от колкото димящи пръчки.

# 112
Хайде сега пък да гледаме за кураж бТВ.
Аз закусих - този път с пластмасовата бъркалка за кафе.
Хайде и вие на дините и пъпешите Joy

# 113
Леле, по-добре не гледайте бТВ, че на мен зверски ми се допуши Sick #Cussing out #Crazy

# 114
Какво изпуснах по битивито? Crossing Arms
...иначе добрутро Heart Eyes

# 115
Добро утро на всички и аз все още не пуша,parsy  аз също имам твоя проблем да не ги пропуша повече.Спирала съм няколко пъти по 1 година и повече и после пак ги почвам.Незнам защо се получава така много е тъпо,оставянвто ми е лесно после започва трудната част.  Мисля че станаха 4 месеца от както не пуша но аз не ги броя така ми е по добре.Пожелавам на всички да успеят и да се похвалят.

# 116
Писах как адски ми се допуши току-що. Но какво се случи: имаме гостенка-пушачка и влязох след нея в тоалетната! Олеле-мале! Едвам устисках да не почна да плаша порцелана... Sick
Ако искате - мога да ви пращам гостенката ми да ви погостува за по 2-3 дена - на тези, които най-много се люшкат. Сигурно отказване!  Joy hahaha

# 117
Стига си ма, Мравке Joy Joy Joy
Ако говориш за миризмата на изходен вече никотин,
абсолютно те разбирам....не, не ти искам гостенката Crossing Arms Joy Joy Joy Joy

# 118
Виждам, че днес сте в добро настроение.  Laughing
Що се отнася до мен няма да се откажа.Миналия път издържах 13 дни без цигари, значи мога да непуша.
Повече никакакви вили и партита с барбекюта, че май не ми действат добре на непушенето. Crossing Arms
Както и на килцата... Whistling

# 119
bubsan 13 дена си е постижение. Аз трети ден съм на диетка и вече съм озверяла. Днеска шефа пита що съм била разсеяна ами кво да му кажа плюска ми се две не виждам само пилета пред мене вкусни манджи и десерти как няма да се разсейвам. А и като не дъфча и за тютюна се присещам все по често ама стискам и с яденето и с цигарите.
Баба Здравка-Баба Мравка пратия тая твоята гостенка у нас може пък и да ми се отяде за няколко дена Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт