SportsDirect.com - 3

• 53 675
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Незнам дали проблема не е в розовото екипче само. Два пъти поръчах 18-24, като даже се съмнявах, че ще е малко за дъщеря ми. Първият път като пристигна и й беше огромно, реших, че просто е объркан етикета. Но когато и вторият път дойде и пак плуваше в него, стана ясно че е от модела и й поръчах по-малкия номер. Имаме и друг, ето този
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-3-peice-baby-jogger-562124  , той си отговаря според мен.
 bouquet  bouquet  дай размери хубав ли е ?

Давам размери на екипчето в темата, а не на лични. Може да са от полза и на друг. Размерът му е 18-24м по етикет, дъщеря ми е на 2г4м и все още й е добре. На мен много ми харесва, ватиран е.Много подходящ за този сезон. Peace
Суитчър - д35см, ш33см, р31см от вратлето
панталонче - д47см, т25см, кр30см
тениска - д37см, ш29см
Благодаря ти  Hug

# 556
  • София
Момичета,някой поръчвал ли е това одеалце,интересува ме дължината му и качеството му как е-идеята ми е да го ползвам като покривало за станд.един легло
http://www.sportsdirect.com/team-fleece-blanket-840103

Ето тук има размери,
http://www.amazon.co.uk/Chelsea-Blue-Crest-Fleece-Blanket/dp/B00 … 574257&sr=8-1
предполагам че е същото, и от Амазона май по-евтино ще ти излезе, ако поръчваш само него де от Спортса. Защото с доставка до англ. адрес е 8,4 лири + 1,5 за кг. ти се връзва 10 лири крайна цена.
Поздрави!

# 557
  • Варна
Аз пък си мисля, че в която и обща поръчка да се включи, ще й излезе по-евтино  Peace
Какъв е смисълът да плаща веднъж 3.95 и още веднъж 1.5 паунда само за транспорта на 1 одеало  Shocked?

# 558
Напомням, че ще правя обща поръчка, засега сме 4 човека

# 559
  • софия
благодаря момичета,за жалост идва късо, 180см е

# 560
  • София
Аз пък си мисля, че в която и обща поръчка да се включи, ще й излезе по-евтино  Peace
Какъв е смисълът да плаща веднъж 3.95 и още веднъж 1.5 паунда само за транспорта на 1 одеало  Shocked?

Ми по-скъпо идва от Спотса, ако поръча само него. Защото то е там 10,5 лири+още поне 10 лв. в обща поръчка толкова е горе долу, и ако е от друг град 2 лв. пощенски и.. смятай. Ако се поръчва само то от Спортдиректа е по-скъпо това имах предвид. Защото ако погледна в Амазона цената му е 8,44 плюс доставката до България 1,5, общо са около 10 лири всичко.
 Няма да спамим повече   Embarassed Peace

# 561
  • софия
сега да попитам тази шапка някой поръчвал ли е и колко е обиколката й,ако да
http://www.sportsdirect.com/scooby-doo-baseball-cap-child-390481?colcode=39048122

# 562
Мойта поръчка ще е пускам в понеделник 1 човек ми трябва още newsm78

# 563
ох Twisted Evil  ама тия Дчл така ги мързи да доставят в петък ooooh!бясна съм значи,в четвъртък пратката ми е тръгнала от разпределителния център в София,вечерта е била сигурно в Монтана,още не са ми я донесли!Спредната поръчка се случи същото, от четвъртък ми я донесоха във вторник ooooh!Е нямам думи просто май ще пиша жлаби ама първо ще звъня да се накарам едно хубаво #Cussing out

# 564
ох Twisted Evil  ама тия Дчл така ги мързи да доставят в петък ooooh!бясна съм значи,в четвъртък пратката ми е тръгнала от разпределителния център в София,вечерта е била сигурно в Монтана,още не са ми я донесли!Спредната поръчка се случи същото, от четвъртък ми я донесоха във вторник ooooh!Е нямам думи просто май ще пиша жлаби ама първо ще звъня да се накарам едно хубаво #Cussing out
Аз като видя, че е в Бг и им звъня по телефона да се уговарям кога ще ми я доставят.

# 565
Да не мислиш че аз не звъня,лъжат само нямало никой на адреса дрън дрън,аз и телефон съм им оставила и съм се регистрирала в сайта и съм си в къщи Mr. Green

# 566
не е истина на какво се подлагаме  Flutter

# 567

Нали знаеш, че каквото човек си направи сам, друг не може да му направи.
Всичко е по желание. Никой не ни кара.

# 568

Нали знаеш, че каквото човек си направи сам, друг не може да му направи.
Всичко е по желание. Никой не ни кара.

Peace Апсолютно си права!

# 569
 ooooh!

Чудя се как да ги накараме да върнат парите поне Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт