Син гей?

• 29 248
  • 251
  •   1
Отговори
# 105
Всяка нетолерантност и омраза са вид дискриминация.

Значи би ме осъдила,ако не дам работа на излязал от затвора сериен изнасилвач?Давай.

# 106
  • Linz
Не мисля, че е работа нито на родителите, нито на който и да било да осъжда нечия сексуална ориентация или сексуални предпочитания. Поне докато не представлява заплаха за здравето и не застрашава обществения ред. С кой и как си го слага някой, било то и детето ти не би трябвало да има значение, щом това го прави щастливо.
Имам дъщери- това няма значение, и не бих се месила в интимния им живот. Ако предпочитат жени, или пък си намерят човек от друга религия или цвят на кожата- какво от това?!

# 107
Private,
Струва ми се леко си фантазираш някакво супер важно гонение срещу тебе и съмишлениците ти  Rolling Eyes

Аз не съм съгласна с разбиранията ти генерално, обаче не се впускам в спорове, нито е темата, нито е мястото, нито ми се занимава с агресивни излияния. Имаш право на мнение, да кажем, чухме ти мнението, разбрахме. Агресивно го изразяваш, използваш обидни думи, не неутрални, умишлено. После като ощипана мома подскачаш, щом някой ти каже, че не е съгласен с мнението ти.

И сега виждаш ли - ти си била толерантна, дето не си ме наритала за моето мнение  ooooh!   Ами не съм ти благодарна  Crossing Arms 
Ами,честно казано,не съм единствената,която използва тези изрази,обращения и така нататък,но понеже е в много "нежна" тема им се обръща повече внимание! Не съм се заяждала с теб,че да ми четеш морал каква съм аз,нито си фантазирам,нито нищо,както забелязваш точно към мен беше насочен цитата от правилника! Още нещо,мен ме наритаха,за това че мнението ми е различно-не мисля,че това е по-малко нетолерантно от отношението ми към обратните!
Аси,едното не противоречи на другото-аз говоря за себе си! "По-добре дъщеря курва,отколкот син педал" не е моя реплика,просто я използвах тук!
Сега,живейте си в заблудата,че вие сте най-прекрасните,най-добрите и най-толерантните хора,аз ще си бъда гадния хомофоб,който не ви спазва правилата и всички,ще живеем в хармония Peace

# 108
Китана,
толерантност означава, както тя сама казва
Цитат
всеки има право да живее както иска,да мисли както иска и да харесва каквото си иска
включително хомосексуалистите. Представи си, че става въпрос за мен, за брат ми, за сина ми, за най-близкия ми приятел - тогава начинът, по който си изразява мнението, не е толерантност, а е лична обида за мене. Не може да говориш, теоретично, за толерантност и после да ме напсуваш, дето съм някаква си. С това не съм съгласна аз.

И да - аз държа на Конституцията на България, както и на Европейската. И да сравниш хомосексуалист със сериен изнасилвач също е обида, лична.

# 109
Всяка нетолерантност и омраза са вид дискриминация.

Значи би ме осъдила,ако не дам работа на излязал от затвора сериен изнасилвач?Давай.

Непряка дискриминация
 Общи положения
Непряка дискриминация се наблюдава, когато прилагането на привидно неутрално условие, критерий или практика, би поставило в неравностойно положение лица поради техния расов или етнически произход, религиозна принадлежност или вярвания, инвалидност, възраст, полова принадлежност или сексуална ориентация, освен ако съответната практика може да бъде обективно обоснована от законосъобразни цели.

Не, освен, ако не съм гей ,който се е ядосал, че си му отказала работа.  LaughingНо, ако ти отговоря напълно сериозно- да, и аз не бих дала работа ( на сериен изнасилвач).

# 110
Китана,
Цитат
всеки има право да живее както иска,да мисли както иска и да харесва каквото си иска
включително хомосексуалистите. Представи си, че става въпрос за мен, за брат ми, за сина ми, за най-близкия ми приятел - тогава начинът, по който си изразява мнението, не е толерантност, а е лична обида за мене. Не може да говориш, теоретично, за толерантност и после да ме напсуваш, дето съм някаква си. С това не съм съгласна аз.

И да - аз държа на Конституцията на България, както и на Европейската. И да сравниш хомосексуалист със сериен изнасилвач също е обида, лична.

Ако говоря за теб,разбирам! Но аз говоря за себе си по дяволите! Трудно ли е да се проумее,че не винаги става въпрос за вас?!?!?!

# 111
Китана,
Цитат

Не сравнявам нищо с никой.Опонирам на репликата за дискриминацията.

А това....
Цитат
Представи си, че става въпрос за мен, за брат ми, за сина ми, за най-близкия ми приятел - тогава начинът, по който си изразява мнението, не е толерантност, а е лична обида за мене.
Как да го разбирам?Ако майка ми има руса коса,а ти ми приказваш мръсни вицове за блондинки и мнението ти за тях(блондинките) е,че са тъпи аз трябва да скоча с томахавката?

# 112
Ако не ти харесват вицове за блондинки, можеш да ми го кажеш  Rolling Eyes  Както аз ти казвам, че не ми харесват определения като "педал"  Peace

Не ми се влиза в спорове. Не ми харесва, казах ви го, точка. Мое право, или не? Разминават ни се представите за толерантност, просто когато пътищата ни се срещнат, го усещам като изпитание.

# 113
Ако разберете - няма ли да сте разочаровани, бесни, да обвинявате себе си, съдбата и тн, да се самосъжалявате и вас пък и него, няма ли да ви се струва, че животът ви е отишъл на кино, защото не сте успяли да възпитате и отгледате идеалния човек, няма ли да страдате за неговия живот, че е обречен да носи кръст никак не лек...ей такива първични мисли? Защото всяка майка иска да направи от детето си най-най-най. Такова нещо определено не е в представите ми за най-най-най, лично на мен. Друг е въпроса, че много пъти си мислим, че сме силни и ще постъпим еди как си, пък когато попаднем в екстремна ситуация - често действаме необмислено, емоционално, различно от очакваното...
Как тъй с лека рака сте готови да приемете всичко, само защото го обичате и трябва да го подкрепяте  newsm78

# 114
  • София
Аз бих била потресена Shocked
И няма начин да "продължа спокойно напред".
По-добре не им казвай и пробвай да се преориентираш Peace
Joy Joy Joy
Добре, че си уточнила по-долу, че се лиготиш, че сериозно се притесних от тия присмехулни търкулки  Laughing

# 115

Как тъй с лека рака сте готови да приемете всичко, само защото го обичате и трябва да го подкрепяте  newsm78

Е хубаво де, дали с лека или тежка ръка, нали това е единствения възможен вариант за реакция в крайна сметка за една майка - да обича и подкрепя детето си във всичко.
По твоята логика майките на деца с много по тежки проблеми от това трябва направо да съжалят, че са ги родили и да спрат да ги обичат потъвайки в самосъжаление да си повтарят че животът им е отишъл на кино, защото детето им не е идеално?

# 116
1во 90% от приятелите ми са мъже и са от една доста интересна социална група,в която...как да кажа...това не се толерира,следователно няма реални възможности да са обратни
2ро с някои от тях съм имала интимни контакти...пак изключват тази опасност
3то аз съм на 20 години,трябва ли вече да съм омъжена?

аааааааааааа скинове ли са  Joy Joy Joy Joy
е да, те са наистина най-смешните хора на света

и да след като родиш, друг акъл ще ти дойде, но "друг", количеството ще остане същото, така че не разчитай много Joy

# 117
Private, ти можеш ли така - "Ссссссссссс..."?
А уж по-младото поколение било по-разчупено... само мит.

# 118
Единственото нещо, което ме интересува за сина ми е да е здрав и щастлив. Не ми е нужно да го разбирам, нито пък да споделяме общи възгледи за живота и любовта. Моята задача е да го обичам и подкрепям докато търси себе си. Аз да не би да съм точно такова дете каквото майка ми е искала?!  Mr. Green

# 119
Ако разберете - няма ли да сте разочаровани, бесни, да обвинявате себе си, съдбата и тн, да се самосъжалявате и вас пък и него, няма ли да ви се струва, че животът ви е отишъл на кино, защото не сте успяли да възпитате и отгледате идеалния човек, няма ли да страдате за неговия живот, че е обречен да носи кръст никак не лек...ей такива първични мисли? Защото всяка майка иска да направи от детето си най-най-най. Такова нещо определено не е в представите ми за най-най-най, лично на мен. Друг е въпроса, че много пъти си мислим, че сме силни и ще постъпим еди как си, пък когато попаднем в екстремна ситуация - често действаме необмислено, емоционално, различно от очакваното...
А какво се очаква да направим-да ги пратим в Белене? Да ги подложим на електрошокова терапия, може би? Или да ги пратим в Ирак/Иран на "лечение"?

Постингът ти звучи като на ....дете от седми клас, да ме прощаваш, за което всичко е ИДЕАЛНО и РОЗОВО. Ма земи, та слезни на земята.

Аз да те питам-кое предпочиташ-детето ти да се разболее-недай Боже-от тежка болест или да е обратен?

Божеееее, ела си прибери вересиите. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт