Размяна на парфюми ХХІV

• 42 905
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
За размяна-тестер Voile de Jasmin-Bulgari, от чужбина, от 100 мл са останали минимум 90 мл:
  Bvlgari Voile de Jasmin

Приемам всякакви предложения-дамски парфюми/ без летни аромати/, както и мъжкия Армани Мания

РАЗМЕНЕН

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 12:22 от teddy_n

# 31
Здравейте момичета.
Търся Булгари аква, за него предлагам дамски парфюм,да си изберете.  Praynig Praynig Praynig

# 32
Да се запиша и аз  Hug

Напомням за моят Емпорио Армани Найт (35-37/50мл) - все още не успявам да харесам нищо от предложените ми, а тези на които писах с предложения не харесват пък него  Laughing Crossing Arms
Към него вече добавям CHANEL 19 ( Почти 10мл) в чудно пулверизатор шишенце за чанта - получих го от Бижу, много го исках, а после установих, че не ми понася за цял ден носене Sad

Някой предлагаше в предишната тема Michael Kors - Island ........, но не помня кой и не мога да намеря - ПОМОЩ!

# 33
  • Враца
Предлагаше го Tess d`Urberville, но мисля че го е разменила защото изчезна от обявите и.

# 34
Здравейте момичета!Аз съм новичка тук,но искам да предложа за размяна някои неща. Simple Smile  Имам Versace - Red Jeans 40/75ml.
Versace - White Jeans 55/75ml. Подарък от чужбина са,но вече ми поомръзнаха.Оригинални и с маталните кутии са си.
Също така и един тестер SJP-Covet 100мл ,поръчах го от Фрагрансекс,но нещо не ми допадна аромата.Приемам всякакви предложения,може по-малки количества(или да доплатя) и отливки също. Hug Ще ми се да пробвам нещо ново и за това ги разменям!

# 35
Разменям:
тестер burberry touch 90/100 мл
тестер clean benetton 50/100 мл
мис диор 80/100мл
бонд 007 40/50 мл- разменен е
Приемам всякакви предложения  bouquet

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 17:45 от izabelaaa

# 36
Разменям My Manifesto by Isabella Rossellini  - 75/75 мл., тестер, купен от Англия.

# 37
  • София
Нямам нищо за размяна, но тук да следя.  Mr. Green

# 38
момичета,търся си Hot Couture EDT разбрах че е с аромат на малинки а ги обожавам,нямам нищо за размяна ще го купя търся не повече от 20-30 мл,моля ви ако някой го има да пише или мания на армани  Praynig

да напомня,че много ми се иска някой да се отзове

# 39
  • София
Разменям TRE Tendre нa Roccobarocco ЕДТ - 50 мл - тестер с капачка, само пробван.
Голям зор беше докато го намеря (имах Тре навремето и бях просто влюбена в него), но явно ми се променило обонянието с годините и сега не ми харесва

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 12:19 от Поничка (с крем)

# 40
  • Варна
Някой предлагаше в предишната тема Michael Kors - Island ........, но не помня кой и не мога да намеря - ПОМОЩ!

Предлагаше го Tess d`Urberville, но мисля че го е разменила защото изчезна от обявите и.

Да, аз го получих. Peace Още се чудя дали ще се заобичаме, засега няма да го разменям, освен ако не изпадне отнякъде нещо, което много ще ме изкуши.  Simple Smile

# 41
  • Варна
Разменя се около 25 ot 30 ml Amarige  Givenchy. Купуван от ибей. На приятелката ми е.

# 42
Приятелка търси капачка за Шанел №5, голям флакон. Мисля, че и от КМ стават, но нали знаете тези точно не са ми страст, та не съм наясно Crazy . Ако има някой, да пише, че обещах да питам.

# 43
Спешно търся Max Mara Kashmina Touch в по-голямо количество! Моля ви, помагайте!  Praynig
   Аз имам, но не си я давам !  smile3534

# 44
  • София
Спешно търся Max Mara Kashmina Touch в по-голямо количество! Моля ви, помагайте!  Praynig
   Аз имам, но не си я давам !  smile3534
Ах, тииииииии!!!!!  #2gunfire

Hug

Общи условия

Активация на акаунт