Re: Да играем заедно Куест игри 3

• 66 759
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Дръпнах Дрийм хроникълс 4 и тъкмо потривах доволно ръце, когато ми каза, че ми трябва Флаш плейър поне 8ма версия  Confused
И при мен така
Инсталирах 9та и пак същото ми изписва. Не иска да тръгва. Ех, че ме е яд значииии.

# 601
  • София
Тегля си Dream Chronicles 4 smile3508
Елказелка,опитай да залепиш преди да си завъртяла врътката,когато не излиза въздух.
Не става,дали за едно и също говорим.Моето "фондю" е нещо като тиган с крака и вътре има крутони,така поне ми изглежда на мен.Не мога никъде да го оставя

# 602
Здравейте!аз съм нова тук,но ми се иска да започна и аз да играя тези игри.Та идвам с въпрос.Кои игри ще ми препоръчате като за начинаещ?По желателно е да е с БГ,но няма проблем и на английски.Предпочитам някоя забавна игра с препятствия,а не с убийства  Blush Благодаря предварително  Hug

# 603
  • София
Сетих се,първо сипах вода,после го нагрях,залепих и полетях.Благодаря ви,ще се допитвам пак до вас Wink

# 604
  • загубено
Сега виждам че има такава тема.
Аз от скоро се запалих по този вид игри.
В момента играя ето тази.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=52639

# 605
Аз вчера си я изтеглих тази игра но още не съм я почвала.Интересна ли е  Rolling Eyes

# 606
Момичета имам въпрос относно езно ниво.В момента играя Хроники на сънищата на бг и искам да ми попитам как да мина нивото в тъмната стаичка след библиотеката?  newsm78 Събрах 6 карти,сложих ги в това на стената и нищо.  Thinking

# 607
  • загубено
Аз вчера си я изтеглих тази игра но още не съм я почвала.Интересна ли е  Rolling Eyes

Като се има впредвид ,че съм начинаеща,да интересна е.

Аз свалих няколко нови днес,като прегледах какво сте
препоръчали тук,но на няколко пъти ми се задейства антивирусната.

# 608
  • Там, където ме обичат
Пробвах тази - Дрийм 4, обаче не ми харесва, някак си тегава ми е Sad

# 609
Пробвах тази - Дрийм 4, обаче не ми харесва, някак си тегава ми е Sad

На мен пък много ми хареса Rolling Eyes
Разгледах в сайта ама май всички от по новите съм ги играла Rolling Eyes

# 610
  • София
Аз пак запецнах на кукленото шоу.Имама само Pickaxe в инвентара,обиколих навсякъде,нищо.Трябва да намеря кристал,и то бързо.Така пише,а аз не знам къде да търся вече newsm78

# 611
Здравейте момичета! През уикенда изиграх  A Gypsy's Tale: The Tower of Secrets .
Препоръчвам ви я горещо. Peace http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=52692

# 612
  • Бургас
Хубава е Dream Chronicles 4, ама защо е толкова кратка този път Cry Или на мен така ми се е сторило Rolling Eyes Таман се нагласих да играя и си викам "Айде, минах Часовникаря - да видим сега къде ще ходя и какво ще има да правя" и .... отидох на финалните надписи Confused Не, че няма да я врътна още един-два пъти, ама все пак Crossing Arms

# 613
  • Пловдив
Аз пак запецнах на кукленото шоу.Имама само Pickaxe в инвентара,обиколих навсякъде,нищо.Трябва да намеря кристал,и то бързо.Така пише,а аз не знам къде да търся вече newsm78
Кристала е там където се разби с балона пред замъка. В ляво има една пещера, където се слагат 4 руни (трябва да си ги намерила), след като я отвориш, кристала е вътре.

# 614
  • София
Минах я,благодаря.Сега свалям тази на Aprile Peace
Свалих я,но не иска да тръгне Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 28 юни 2010, 21:23 от елказелка

Общи условия

Активация на акаунт