МАРТенчето ни мило вече със зъбче се е сдобило!

• 9 815
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
я да се запиша аз че ви изтървавам нещо и се връщам да чета-честити зъбчета на малките сладурковци

# 226
Гел за зъбките с лидокаин е Дентинокс,на Ади помага ако е леко нервна,ако е нетърпимо положението-обезболяващ сироп. Peace

оки4 като попълвах докИменти в банката за да ми пращат смс за преводи по картата,ми казаха че за e-pay също се попълва,на място.Но може би не всяка банка има такива изисквания.. Rolling Eyes

БГ-мама вече има собствени лентички,видяхте ли ги?

# 227
Хайде и аз да се разпиша преди лягане. За мое учудване Алек тази вечер не ми прави истерии и си цокна хубаво детето. Сега го чакам да заспи и се тропясвам и аз Peace

Аз съм навита за колажа, казвайте да събираме снимки вече. Само дето не мога да помагам, че не мога да се оправям с тия програми Embarassed Shocked

jivotinche това с люлеенето много добре са го измислили, наш Алек много обича да заспива  като го люшкат, особено в коша за кола  Peace

До преди малко се пробвах да надпиша снимки в снимка.бг, ама нещо не става, ще пробвам утре, че трети път не ми се занимава. Ето и материала от нашето кръщене

# 228

Днес цял ден ги мъча, и не ми се получават незнам що така. Rolling Eyes
И аз мажа Радо с Дентинокс. Peace

# 229
  • Стара Загора

при мен пък стана, отивам да си ги сменя!

# 230
Като кликна на "заглавие на лентичката" и ме връща на първа стъпка... Rolling Eyes

# 231
  • Варна
Incognito, можеш да попиташ из разни квартални борсички дали нямат останали от промоционалните карти на Памперс. Аз съвсем случайно си взех една от магазинче в Добрич и после още една от подобно малко магазинче във Варна. А на номера, който е дала Зеленкото вече не пращат (по инфо от приятелка, която е звънила). И пак от личен опит - уолкъра вече е изчерпан. Бях чела, че е така, но реших да пробвам. Пратиха ми жирафа и патето, вместо него.

Иначе и аз поръчах близо 500 снимки онлайн и ги чакам тези дни. Да видим какви ще дойдат. Сметката ми с доставката е малко под 80лв.

# 232

Нинче и при мен не стана,нещо коментираха в темата че зависи от версията на Уиндоуса.А и още ги тестват разработчиците май..ще пробвам през Мозилата да видя,ама утре..

# 233
Здравейте, мамчета  Grinning

Да взема да драсна два реда преди да си легна. Да ви споделя мъката си  Confused
Ох, аз го закъсах от вчера  Tired Прихванах някаква невралгия или нещо такова - възпаление на нерв май се води  Tired Няма такава болка ви казвам  ooooh! ooooh! ooooh! Това двете секциа взети заедно са нищо  ooooh! Боли ме цялата лява страна около гърдата, отзад гърба, рамото и врата  Confused И се сещате, че като кажа на докторите, че кърмя и те ми викат - Ами ще стискаш зъби и това е  ooooh! Мога да пия само Парацетамол за обезболяване и толкова. А аз по едно време направо ревах от болка  Confused И най-гаднот е, че е постоянна. Няма саднал, няма легнал, все боли зверски. А още по-гадното е, че те прорязва всеки път, като си поемеш въздух  Tired Абе ужас ви казвам. И съвсем ми се стъжни положението с кърменето. Така ме боли докато я държа малката, че ми причернява. Днеска взех едно АМ. Ако и утре съм така, отивам и купувам едно шише и поне вечерното ядене ще е АМ. Нощно време и без това не мога да спя кой знае колко от болките, поне да не се буди малката за ядене  ooooh!

Докторите казват, че се получава от течение. Така, че момичета, много се пазете. От едно дребно нещо, стават много гадни неща  Tired

Утре се надявам да съм по-добре и да мога поне отгоре-отгоре да попрочета назад  Grinning

Лека нощ поне на вас  Simple Smile

# 234
  • Стара Загора

Нинче и при мен не стана,нещо коментираха в темата че зависи от версията на Уиндоуса.А и още ги тестват разработчиците май..ще пробвам през Мозилата да видя,ама утре..
при мен стана без проблем  Peace
който иска ще помагам
някой хора май писаха, че си лягат а пускат още постове  fight

# 235
да питам за снимкиве.ком  Rolling Eyes

еми нещо не ми става,стигам до стъпка 3 и като дам С куриер (Адрес за доставка - тук. ) (като ест.съм дала адрес и телефон) не мога да продължа newsm78 при някой случвало ли се е?

гледам,дразга се заформя ooooh! ама ще си замълча smile3505

а за лентичките,копирах,преправях и накрая стана Sunglasses ама не знам как Whistling май пишеш height=100 ето моята,дано се ориентирате [img height=100] http://lines.kukuzya.ru/1_17_12505963380.71153500_3_2_14318.875_ … 5cf20c520cec1.png[/img

вече за 3-ти път давам калций и вит.Ц и голям ефект има,Тедката отново е като дрогиран,мята се,играе,вика Mr. Green

хайде лека и от нас  smile3524

# 236
някой хора май писаха, че си лягат а пускат още постове  fight
smile3534 Лягам бе,лягам то луд умора нЕма..  Crazy

# 237
  • София
Бе вие хубаво лягате, а аз от няколко дена се мъча и да поработвам  Sad
и то нали се сещате че през деня, когато Стела е будна, това е мисия невъзможна...
та, вече съвсем откачааааам за сън
 Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 238
Добро утро!

# 239
  • София
 Здравейте и от нас.
 Честити половин годинки на всички празнуващи от вчера, специално на София на Никита и Александър на Елвинг  bouquet
 Най-накрая и ние си имаме един Пентаксим в картона Laughing Влади не рева Party, нямаше странични реакции, освен подуване и зачервяване на мястото на убождането. И най-хубавото е, че за 10 дни е качил 450г. Crazy Ще захранваме другия месец. То и рефлуксът не му е съвсем отшумял, та ще си изчакаме да навърши 6м. и тогава.
 Вили - много добро е било по време на ритуала новото християнче, пу-пу, все така да расте, сега и като са изгонени дяволчетата от него.
 Росикв Hug - представям си какво ти е, аз и без да работя умирам за сън, за съжаление и следобяд съм лишена от това удоволствие и така не знам до кога Tired
 Веси, Галина - бързо се оправяйте Hug
 Галина, аз не съм мн убедена, но имам спомени, че може да се вдигне лека температура, докато пробиват зъбите.
 Момичета, не знам какво ми става, ама постоянно сънувам, че на Влади са му поникнали 2,3 зъбчета, а нашите още не са започнали да растат ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт