Feеl Unique вече доставя и в България!

• 50 627
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
Здравейте, момичета!
Някой пробвал ли е тази спитрала   http://www.feelunique.com/p/Lancome-Hypnose-Custom-Wear-Mascara.html    ?

Ползвам спиралата на Lancome  и съм изключително доволна! Спиралата е уникална и е на много добра цена. В BG върви около 50-55 лв. Определено добър избор!!  newsm10

Много благодаря за отговора!   bouquet

# 676
ooooh! Май никой не чете какво точно пише: Last oder date for Christmas delivery. Според мен това означава, че поръчките, пуснати до 09.12. могат да пристигнат преди Коледа. След тази дата те просто не могат да ви направят коледен подарък - поръчката ви ще пристигне по-късно, но това съвсем не означава, че след 09.12. от сайта спират работа Naughty Мисля, че поръчка ще можете да пуснете и на 24, и на 25 и на 31.12., както и на всяка друга дата - въпросът вече е кога ще бъдат приети, обработени и шипнати Whistling
Естествено ,че е така  затова датите за Европа И Англия са различни.

# 677
  • Варна
ooooh! Май никой не чете какво точно пише: Last oder date for Christmas delivery. Според мен това означава, че поръчките, пуснати до 09.12. могат да пристигнат преди Коледа. След тази дата те просто не могат да ви направят коледен подарък - поръчката ви ще пристигне по-късно, но това съвсем не означава, че след 09.12. от сайта спират работа Naughty Мисля, че поръчка ще можете да пуснете и на 24, и на 25 и на 31.12., както и на всяка друга дата - въпросът вече е кога ще бъдат приети, обработени и шипнати Whistling

Hug Ами права си, разбира се!   bouquet Кой да чете мейли внимателно.... Embarassed Embarassed Embarassed
Просто снощи първо ми отхвърли плащането, ама после стана! Peace

# 678
Момичета,най-накрая си получих бленуваното известие от пощата  Crazy,но ще отида да взема пакета утре и ще ви пиша Simple Smile

# 679
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ееееее, след толкова чакане трябваше да те донесат пратката в къщи! Naughty

# 680
Аз даже нямам мейл, та се информирах от тук  Rolling Eyes
Но както и да е, сега си чакам поръчката  Peace

# 681
  • Варна
Ами аз пускам пък когато дойде и без това не са ми спешни. Тук имаше ли кодчета за намаление newsm78

# 682
Code:  XMAS2009 - намаление 5%

Валиден до 16/12 за поръчки над 30 паунда.

Code:  XMAS 2009 - намаление 5%

Валиден до 12/12 за поръчки над 30 паунда.

Има, има.  Joy

# 683
  • Ямбол
извинявай,но кутията ти е пълна и немога да ти пращам на лични,моля те важно ми е

# 684
  • Варна
извинявай,но кутията ти е пълна и немога да ти пращам на лични,моля те важно ми е

готово, сори за спама  Hug Hug Hug

# 685
  • Варна
Снощи пуснах поръчката и днес получих мейл, че е шипната Grinning Ама нали последната дата е била 9-ти, пък аз пуснах на 10-ти и незнам дали ще дойде до Коледа, въпреки че е изпратена...

# 686
Парфюма ми от миналия уикенд дойде, пратен на 07,12. Емпорио-Ши на Армани, а в кутията намерих и подаръче- мини шампоанче за боядисвана коса, отиде при мама. На мейла пък имам оферта за -5 паунда от 50 похарчени.

# 687
Пуснах поръчка на 7 дек. и на 8 дек. беше шипната,но все още не съм я получила.При другите ми поръчки бяха страшно бързи за 2-3дни пристигаха.Някой друг чака ли поръчки от тези дати?

# 688
radina* аз пуснах на 9.12., беше шипната на 10.12 . Вчера получих известието от пощата и днес сутринта си взех поръчката.

# 689
Аз чакам поръчка шипната на 09.12, пусната на 08.12.

Общи условия

Активация на акаунт