ПЕРЛА-история за любов,тъга и още нещо.....11

• 25 616
  • 361
  •   1
Отговори
# 30
Блазе благодаря за отговора,малко късно ама сега отворих темата   bouquet
И аз много се ядосвам на Нихан ама най-вече на Мехмед - при всеки проблем игнорира жена си и това ме ядосва  #Cussing out, а тя милата така го подкрепя за всяко нещо пък той....
Радвам се че Шерефката е на страната на Инджи веднъж да я подкрепи  Whistling

Дайте да номинираме Мехмет в темата за мунъовците  Joy  hahaha

# 31
Като изгледах снощните серии реших, че може би най-естественото нещо в момента е Мехмет да се върне при Нихан, а Инджи да си намери нова любов. Енгин е подходящ. Нервираха ме приказките на Мехмет и Онур, че Мехмет бил оженен насила за нея. Факт е, но след като   Мехмет твърди, че обича Инджи, само пред нея впрочем, защо трябва да го споменава пред Нихан? Така я оставя с погрешни впечатления за брака си и у нея ще се породят надежди. Пък и обяснението му пред Онур, че няма да каже на Инджи за детето, защото тя, видите ли , искала дете, и това щяло да я нарани... А той самият не иска ли вече дете от нея? Не знам дали си струва жена като Инджи да остава с мъж като Мехмет само заради красивата му външност.

# 32
  • DE
Vali_N, напълно съм съгласна с теб.
Тоя Мехмед е голямо лайно.
Моля, който е гледал да подскаже, какво става с Шереф и тя на чия страна застава!!

# 33

Шереф не е съгласна НИхан да разбива семейството на Мехмед.

мнго заплетена тъжна история става

# 34
Здравейте, аз снощи не можах да гледам серията, някой може ли да каже коя серия беше или направо да даде линк към нея

# 35
  • София
До колкото разбрах  Шерефката е на страната на Инджи.

# 36
Въпрос ББ: Кога се скарват Мехмед и Инджи и се развеждат Скоро ли става това ???

# 37
Здравейте, аз снощи не можах да гледам серията, някой може ли да каже коя серия беше или направо да даде линк към нея
снощи даваха 69 и 70 епизод

това линк за vbox http://www.vbox7.com/channel:100160

за лапаче - епизод 69 - http://www.lapache.info/index.php?page=torrent-details&id=b5 … de12714817ff167d8

епизод 70 - http://www.lapache.info/index.php?page=torrent-details&id=e9 … 7542f26008d255f87
 Peace

# 38
Отговор ББ:Каратсе няколко пъти, но се развеждат по-късно, след като Инджи ражда дете от Мехмет.

# 39
Едно нещо ще каже на Шереф Инджи, което страшно ми хареса и то найстина си е така. ББАз не съм дошла на този свят да прощавам на Мехмед!

# 40
# 41
Едно нещо ще каже на Шереф Инджи, което страшно ми хареса и то найстина си е така. ББАз не съм дошла на този свят да прощавам на Мехмед!
Наистина много верни и страхотни думи е казала.И точно на място. Peace

# 42
здравейте. А колко серии е филмчето? Опасявам се, че ще се прибере моряка и ще ми наложи цензура, за дето гледам турски сериал  Joy

# 43
Говореше се, че са 128 - поне така казали от бтв

# 44
  • Бургас
Обичам тази тема! Heart Eyes
Тук най-много се пише с ББ за което благодаря на тези момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт