ЯНУАРСКИ БЕБЕТА 2010г. - 17 ТЕМА

• 12 103
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, честити Рождени дни на Тарталетка и Йоан на Мама Цоци! Бих искала да пожелая най-вече здраве и щастие, а с тях ще дойде и всичко което те сами си пожелаят!   bouquet  bdbaloni

Аз нямам какво да кажа, и затова си мълча, иначе ви следя изкъсо  Joy! Средата на септември ще ходя на ФМ, и се надявам това вече да е за последно  Grinning.

Пожелавам на всички ви един прекрасен и изпълнен с приятни емоции петък  Hug!

# 76
Копнеж, страшни татуировки имаш обаче Flutter

Хах, Кате, мерси Simple Smile Таткото отсега се чуди, как ще имам очи на дечко да му забраня да си прави татуировки преди пълнолетие Laughing
А Томова във Фемина ли работи или си е отделен специалист?
Честит рожден ден на Тарталетка и на синчето на Мама Цоци! Господ здраве да им дава, а другото само си идва Simple Smile
Аз днес малко съм притеснена, че усещам някакво странно присвиване / натискане ниско вдясно... Не е болезнено или силно, но е през няколко минути. За пръв път ми се случва, нямам идея какво е. Не знам дали е бебето или е нещо друго.. Някой да има представа? newsm78

# 77
Обръщам се към Мама Цоци, да и разкажа за 1 жена, с която бяхме един ден и една нощ в стая. Тя беше в 9 месец с 4 дете. Тя пък за разлика от теб 3-то момиче чакаше и имаше 1 момче на 1,7 години. Голям образ, страшно ми хареса и ми повдигна духа. Такава джаста-праста. Много ми напомни на теб с методите си на възпитание и тънкия си хумор. Ей шапка й свалям на тая жена, че от нищо и от никой не й пукаше. Не изглеждаше да е супер заможна. Живеят си в панела в Люлин, но пък прелива от щастие и оптимизъм. Е, какво му трябва повече на човек. И на нея родителите й не били възхитени от новината, още повече, че момченцето е родено със секцио и до последно не се знаеше кое е по-добре за нея, нормалното, или секциото. Абе как не я видях тая жена веднъж да се оплаче, да мрънка, или нещо подобно. А ние там другите като баби, това не мога, онова не мога. Получи си контракции през нощта и на другия ден на обяд дойде да ни почерпи за дъщеря си. Така ходеше, все едно нищо не е било. Даже си беше направила прическа, беше с червило, все едно нищо не е било. Ей на такива хора шапка им свалям! То пък да ти кажа, не се знае и ние какви родители ще станем и един господ знае какви ще ги говорим на децата си  Embarassed Но сега да сме живи и здрави и да не се впечатляваме много трябва. Хайде пак се поулях  Blush

# 78
Нека Мама Цоци да не обръща внимание на забележките на околните и да си гледа децата и да им се радва.Тя е майка героиня направо, възхищавам й се.Изтривам това, което написах, защото се сетих, че някой може да знае ника ми, казах го на брат му, за да чете от темата ми по английски в Хоби, не искам да обидя хората, не се знае дали изобщо ще се сетят да четат тук, ама знае ли човек.Ако това нещо започнат да го предлагат и в бг, ще бъдем доста облекчени в бебешките грижи-http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2379411

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 12:29 от gitadam

# 79
Честит Рожден Ден, Тарталетка!  bouquet

От здраве да не се отървеш, късметът и щастието да те съпътстват навсякъде!  Hug

Честит Рожден Ден на Йоан на мама Цоцоланка!  bouquet Да ви е жив и здрав юнака, Цоцоланче! Много да ви радва! Hug

# 80
  • София
Здравейте!   bouquet

Иве, много се радвам за хубавите вести!  Hug Heart Eyes

Честит рожден ден на Тарталета и на Йоан на Мама Це! Да са живи, здрави и много щастливи!    bigdance2

# 81
  • София
Честит Рожденник на Мама Цоци и Честит Рожден ден на Тарталетка  bdbaloni
Аз да си призная, искам поне 3 дечица, и много се радвам на хората, които имат такива радости Simple Smile, надявам се, че и аз един ден ще имам голямо семейство. Ние имаме познати с 4 дечица, като най- малкото е на около 8 месеца, живеят в двустаен, поприправен на тристаен в Люлин. Обичат се, гледат се и всичко им е добре.
Така че хич не ми пука кой какво ще каже, или ще си помисли Hug Важното е всички да сме здрави, пък всичко друго ще се нареди Simple Smile

# 82
Здравейте ,аз да се отбележа вчера бях при доц.Томова много съм доволна (нали само хубави неща ми каза ).Всичко е наред момиченце е таткото беше наблюдател и като разбра крила му поникнаха от кеф,ако може и на мен да ми добавите розаво щъркелче и аз се присъединявам към групата за Вита.Весел ден ви пожелавам и само хубави емоции Joy

# 83
Katinche, много високо мнение имаш за себе си Laughing Браво, кефиш ме, 'шти звънна Mr. Green  Joy

# 84
  • Варна
Katinche, много високо мнение имаш за себе си Laughing Браво, кефиш ме, 'шти звънна Mr. Green  Joy
Ниа, спорът отдавна приключи, не ми е ясно защо трябва да се заяждаш  newsm78
Ще приема, че ти влияят хормоните през бременността, иначе не говори добре за теб.

# 85
Ralik, честито и да ти е живо и здраво бебчето и само да те радва. И аз ще ходя при Томова, но чак септември Grinning Ти доволна ли си от нея?

Rosi79 не се заяждам, шегувам се,защото Катинче е написала по напред, че ако в следствие нейние писания си прережа вените, лично щяла да поеме отговорността Mr. Green

# 86
  • Варна
Да, понякога е добре нещата да се приемат с чувство за хумор.
Ralik и от мен честито ти момиченце, много се радвам  Grinning

# 87
Копнеж, страшни татуировки имаш обаче Flutter

Хах, Кате, мерси Simple Smile Таткото отсега се чуди, как ще имам очи на дечко да му забраня да си прави татуировки преди пълнолетие Laughing

Оооо, и аз ги видях татуировките  Mr. Green  Мнооо` яки  Twisted Evil  Да ти кажа и нашият тати е нашарен, а и за двама ни татуировката е начин на мислене, а не начин да се покажеш .... Навремето когато исках да си правя, се занимавахс обществена дейност и хич не се връзваше на имиджа, така че се въздържах... Сега вече остарях  ooooh!  Мойта от сега е заискала калинка  Crazy но й биде обяснено, че в момента кожата й се разтяга защото расте и след 1 год. този татус няма да прилича на нищо ... Повече се плаша от наркотици и алкохол, въпреки че и на тая тема сме говорили ....

Маме Ц, да ти е жив и здрав Йоан   bigdance2
Тарталета ЧъРъДъ! Желая ти безпроблемнна бременност до края  newsm59

# 88
Ralik, честито и да ти е живо и здраво бебчето и само да те радва. И аз ще ходя при Томова, но чак септември Grinning Ти доволна ли си от нея?

Да прегледа е 100лв.Предишния път ходих във Фемина и там е добре ,но имам чувството ,че малко прекаляват караха ме да ходя 3 пъти през 1 седмица без да има някакви видими  проблеми все нещо не били видяли, аз съм със застраховка (допълнителна)и не плащам там ама все пак няма само с тях да се занимавам и така ,а за доц. Томова преди доста време си бях запазила час .Докторката ми ме насочи към нея  чаках да стана поне 19та седмица и не съжалявам .

# 89
  • Чехия
Maмче, Честити шест годинки на детенцето ти, живо и здраво да ти, успешен първолак през тази година.

(Много мило от твоите родители, почти като моите. Тези дни вече им помина близо четири месеца ми се цупят, та вече ме питат как съм, поне... )

Тарталетка, Честит Рожден Ден прекрасен празник ти пожелавам и дано не оста ни една твоя мечта неосъществена.

Катинче, оправих го,  ani_nik в 18-та седмица. Момичета, ако съм пропуснала някой, или има нещо спокойно ми пишете на лични, веднага ще се заема.

Виолетка ние с тебе май ще си бъдем последните повръщащи... То не, че на мен ми се размина и докато раждах...пътувах с легена до болницата и родилна зала с него бях.

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 13:20 от ivalex

Общи условия

Активация на акаунт