Къде в Пловдив 6

• 79 229
  • 765
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Моля за помощ и аз!
Дайте ми идеи за заведения с детски кътове на закрито.  Praynig

# 331
Верди в Кичука

# 332
И ако ти върши работа - Фенсито в Мола, а моя център е точно на метър от него.
Всяка вечер си имаме родители на хапване и децата вътре при нас, после децата ядат при тях. Работим до 22 часа, ресторантът е до 24 часа, но май в 23 спират поръчките за кухнята. Не е задимено в никакъв случай, въобще дори.

# 333
Да, Фенси е наистина страхотно заведение, нещо оригинално и различно, за Пловдив поне ...  Sunglasses

# 334
И ако ти върши работа - Фенсито в Мола, а моя център е точно на метър от него.
Всяка вечер си имаме родители на хапване и децата вътре при нас, после децата ядат при тях. Работим до 22 часа, ресторантът е до 24 часа, но май в 23 спират поръчките за кухнята. Не е задимено в никакъв случай, въобще дори.
Жалко, че моята е малка още и не я взимат каките Simple Smile Тя милата напира да влиза, едвам я удържам Simple Smile

# 335
Е, то не остана, два месеца и сте почетни гости.
Тъкмо като застуди. Simple Smile

# 336
Къде в Пловдив може да намеря играчки за куклен театър?Извинявам се ако скоро е имало такъв въпрос,но нямам възможност да чета много назад.

# 337
Куклите за ръце на Пумпелина са страхотни - най-качествените, които съм виждала - http://pumpelina.eu/pdfs/handpuppets.pdf
В Пловдив се продават във Вис Виталис и мола в Двата Жирафа.
Ако ти трябват цели приказки - те са с кукли на пръсти и пак от Пумпелина.

# 338
  • Пловдив
Момичета, някой може ли да ми каже от къде да си купя хубаво готово тесто за мекици или на коя фирма да търся?
Благодаря предварително!  bouquet

# 339
Момичета, някой може ли да ми каже от къде да си купя хубаво готово тесто за мекици или на коя фирма да търся?
Благодаря предварително!  bouquet

На мен най-много ми допада тестото на САНИ,продават си и тяхно тесто в хладилниците в тарелки.Правила съм и пица и мекици,от пицата ми е оставало парче и на другият ден си е меко,не изсъхва.Дано да ти хареса.

# 340
В Кауфланд имало сгъваеми кошарки на Хаук за 40 лв.Да сте виждали скоро ?
  bouquet

# 341
Те вероятно ще са на промоция, т. е малко бройки... Във Вис Виталис са около стотина лв. В Метро имат на Zippo- едно ниво 70 лв. + дунапреново дюшече 25 лв.

# 342
Благодаря,аз къснохванах информацията.

в dm да сте виждали памперси babylove миди ( номер 3) кашонче   ?

# 343
Къде продават детско бельо Комес и Венера?Става въпрос за потник+бикини за 2г. момиче,техните модели ми харесват,но на живо да ги видя  newsm78

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 15:38 от dunaika

# 344
Момичета, може би въпроса ми не е много за тази тема, но в Пловдивската е доста замряло, та ще си питам тук - Моля, ако някой има повече опит с нагли съседи, които ремонтират, пробиват все в часовете от 14-16ч. ... викате полиция - колко пъти?? ... жалба ли е по-добре да се пише?

Общи условия

Активация на акаунт