Пишкане по градинките

• 10 350
  • 179
  •   1
Отговори
# 60
Това някаква дежурна тема ли стана?
Всеки месец трябва да четем оправдания защо децата се окуражават да се държат като някакви животинчета: където вдигнат крак, там да припикаят.
На една й била тясна тоалетената, на друга- опушена, на трета- космоса й е крив.

# 61
 ShockedЖИВОТИНЧЕТА е не не останаха ли нормални родители който не смятат че да се изпикае дете в храста е животинско?А и аз не смятам че някои тук се оправдава това не е грешка че да има оправдание.......а просто разясняване защо предпочитам природата пред мръсната и ли несъществуваща тоалетна

# 62
  • София
Всеки месец трябва да четем оправдания защо децата се окуражават да се държат като някакви животинчета: където вдигнат крак, там да припикаят.
На една й била тясна тоалетената, на друга- опушена, на трета- космоса й е крив.

а четвърта се държи като Мария-Антоанета във форума и съветва хората да ядат пасти, като нямат хляб!
ела малко да разхождаш деца из софийските реалности, пък после пак ще те изслушам.

# 63
Айде деееее..... а кучетата като ти пикат в пясъчника където си играе детето.

# 64
  • Germany
Изпишквам детето си по градинките и хич не ми пука. В мръсната тоалетна на кафето не бих го завела, а до вкъщи не винаги може да стиска. Когато бях бременна с 2рото мразех разходките в Южния парк, защото има 2-3 хим. тоалетни около които не се диша и дори на мен ми се налагаше да се крия в храстите. Наистина ми е чудно как успяват 3 годишни деца да стискат половин час примерно при положение, че и на мен ми е трудно  Thinking

# 65
И кво да каже майката - стискай, маме, тука да отидем до кафето, дето е само на 200 метра.
И за 200 метра детето се е напикало вече.
Като сложат чиста, пригодена за деца тоалетна на всяка градинка и детска площадка, тогава децата ще пишкат в тоалетните, а не по храстите!

Ами точно така е!
Особено за по-малко дете, което отскоро се е научило да си върши работите не в памперс. Може да се опика като едното нищо. И за какво? Че на някаква фльорца и е неприятно да гледа чужди пикащи деца? А пикащите и акащи под път и над път кучета?

# 66
Крокодилче, представи си, че знам къде какви са тоалетните, по-трудно е да, правих си проучване ако щеш, отнема ми известно време като влезем вътре да я поизчистя, но така предпочитам аз, а и детето ми може да стиска (памперса махнахме на година и осем и то без мъки), защото и тя самата не иска да пишка по градинките. За теб може да е непонятно и сложно, за мен е правилно и е наш личен избор.  Peace

# 67
  • Разград
Всеки има право на избор!  Peace
Аз изпишквам децата ми в градинките. Не намирам нищо лошо.

# 68
Махнах памперса на сина ми преди месец и в момента,в който каже,че му се пишка го изпишквам на първото удобно място,без да търся специално тоалетна. Peace

# 69
Аз не мога да изкажа личен опит,но останах възхитена от една моя позната мама,с която излизаме по разходки.Нейният мъник е на 2,5 годинки и тя му е направила "импровизирана тоалетна" PartyНоси в багажника на количката си една кофичка от кисело мляко и там го изпишква GrinningХем и било по лесно,защото така го учила да се "пицелва" в кофичката WinkМного хитро и чисто според мен.

П.с. А за споровете по-горе,ще замълча и ще кажа само:БЪЛГАРСКА МУ РАБОТА,ТОВА НИКЪДЕ ДРУГАДЕ ГО НЯМА И ХОРАТА ДОРИ ГЛОБИ ПЛАЩАТ ЗА ТАКИВА РАБОТИ ooooh!

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 13:36 от airin555

# 70
  • Пловдив
А после какво прави със съдържанието на кофичката? Носи си го до вкъщи ли? Стана ми интересно...

# 71
Всеки има право на избор (в нашия случай), темата е затова, всеки да се изкаже! Но по начина, по които някои родители коментират въпроса обаче, ми става ясно изобщо, какво възпитанието имат. И в този ред на мисли, не се изненздвам, че немогат да научат децата си да се изхождат на правилното място. Peace

# 72
  • out of space
Не виждам нищо нередно синът ми да пишка до дървета и на тревата, все пак това е урина, която попива веднагически, а не някаква странна мазна смес.....
Обаче на дъщеря ми подобни неща са забранени, все пак трябва да се държи като дама....

# 73
  • София
И аз махнах памперса преди месец,и когато ми каже,че му се пишка,го изпишквам на първото дърво,не мога да му обясня да стиска до вкъщи или до някое кафе с тоалетна...
Ако ще си учим децата да пикаят,където трябва,нека учим и стопаните на кучета да не ги изпишкват по дърветата и да им събират фекалиите от улицата-мисля,че е честно...
И темата е безумна,имайки се предвид в каква кочина живеем-урината на децата ни е най-малкия проблем!

# 74
...
И темата е безумна,имайки се предвид в каква кочина живеем-урината на децата ни е най-малкия проблем!

А тази кочина от къде идва? Децата от малки трябва да се учат къде се изхвърлят хартийките и другите боклуци, къде се ходи до тоалетна и т.н.
Не го ли направим, като пораснат ще продължат да живеят в кочината, в която сме сега.
От нас зависи.

Общи условия

Активация на акаунт