Някой играе ли FarmVille?

• 61 569
  • 881
  •   1
Отговори
# 345
  • London
С балоните, така добре процедирах, ахххх ....
КУпих 92 бройки, спечелих синя панделка и после аре ........... продадох ги.
ПЪрво си бях купила 20 и няколко, но ми пречеха и така реших генерално проблема.

# 346
И аз си търся съседи: n_trifonova@abv.bg , подаръци за всички, днеска колко слончета изпратих  ooooh! Grinning
но от следобеда не ми се отварят приложенията на феисбука, казва че нещо се пренасочвала страницата, пробвах от explorer, mozilla,opera  от двата ни комютъра,не става....някой има ли подобни проблеми? Shocked

# 347
Имах такъв проблем, но с Opera нещата се оправиха  Peace

# 348
а тези слончета какъв "плод" дават, че имам 2 от днес:)?

Щастливка, аз съм с 26 бройки. ooooh!
Просто се чудя колко голямо ще стане това бебенце, Shocked
  аз и сега нямам място за всички и ги държа на изчакване, та ако и порасне просто не знам. Naughty
Ще има много пържоли да правя.
Хаха ай си спретнеме едно барбекю и аз имам 22 броя,държа ги още в кутията,ама след малко ще трябва да ги вадя. Само за няколко дни ли ще бъдат?

# 349
  • London
Ще им измислим нещо.

# 350
И аз търся съседи: tankera_1989@abv.bg

# 351
Еййй завиждам ви за многото слончета! Shocked И аз искам, а си имам само 5 Sad
Днес 20 разпратих, но не са ми пратили обратно... Sad

# 352
chaeno_momiche@abv.bg ако на някой му трябва съседка,  добра фермерка в нета, на живо - не Laughing

# 353
Добре някой може ли да ми обясни що не мога да си закупя земя?Натискам Buy na 20x20 изписва ми "You must purchase  the Big Family Farm first,и не ми я увеличава що така?

# 354
  • No Line On The Horizon
Преди това трябва да си купиш предходния размер.

# 355
Преди това трябва да си купиш предходния размер.
Ееее хитри са бе.........
Мерси!

# 356
  • Карлово
И тук да си споделя мъката. Цял ден размествам патки и крави и сега се е бъгнало всичко. Даже слонското стадо е изчезнало  Sad В знак на протест няма да си обера гроздето, няма да издоя кравите и няма да събера яйцата.!

# 357
и аз имам слонове, голямо разместване беше, за да ги събера. )
А какви са тези балони за синя панделка?

Момичета, я кажете като си купите трактор, сеялка, или др. машина и съответно гориво за колко време изкарва с най-малката разфасовка (май беше за 2книжни пари).
Че се чудя дали да не си купя поне един трактор..

# 358
  • Карлово
Миналият уикенд пуснаха балони за 10 пари, послучай 1милионния играч май беше. И се брояха за декорация, затова всички си накупихме по мнооого балони и взехме синя панделка за декорация.
Горивото се самозарежда. С една "туба" успявам да изора около 225 квадратчета. После чакам няколко часа да се напълни и садя.

# 359
  • София
аз продължавам да набирам съседи - добра съседка съм и пращам подаръци:) пак си пускам мейла, защото почти постоянно ми дава, че ми е изчерпан лимита за пращане на покани Sad j_u_l_i_a@abv.bg   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт