Ще имам близнаци! Тема с продължение....14

• 29 044
  • 441
  •   1
Отговори
# 300
  • София
  Спинки честито и от мен. Пожелавам ти скоро да си на крака и да гушкаш сладките малки бебоци. Много поздарви и на баткото  Simple Smile

# 301
Маринчели, Спинки, да са ви живи и здрави съкровищата! Много да сте щастливи със семействата си!
Спинки, бързо възстановяване! Много се радвам, че устиска до края и че си имаш двете прекрасни близначета!

# 302
  • Русе
Спинки, честито и от мен, бързо възстановяване и скоро да гушнеш малките юнаци.

# 303
Честито на мама Спинки бързо да се оправя и да е на крака и да гушка свойте юнаци.Аз минавам да кажа че утре пак постъпвам в болница и се надявам в неделя или в понеделник вече да не съм 3в1 и като излизам от там да съм с две принцеси,че вече едвам издържам по зле съм от парен локомотив.Ще помоля някой да извести тук.

# 304
Честито на всички мами с малки ангелчета, да са ви живи и здрави!
  bouquet целувки за бебоците!
Аз другата седмица влизам в 29 г.с ,вчера бях на лекар бебчовците са  добре вървят почти еднакви, лекарката каза че разликата е минимална.На 4-ти влизам в отделението за да устискаме положението притеснява ме само вагиналният преглед , който лекарката каза че ще направи за да  провери за разкритие, притеснявам се да не е рано...мамчета вас кога ви прегледаха  вагинално за първи път?

# 305
  • Свищов
Meggysan  ами с плодове и зеленчуци аз след половин час съм гладна Embarassed. И като съм на режим "лежане"  и "хапване" в нормални граници(и то само от 3 седмици и нещо), без движение и имам проблем с ходенето до двете нули. Уфф пия Дуфалак, но то така постоянно може ли...?

Тази седмица е пълна с щастливи двойни мами. Много се радвам за всички!

magi29 ти имаш проблеми ли, че още от 29 г.с. влизаш в болница или така се практикува обикновенно?

# 306
  • Русе
Ами то покрай плодовете и зеленчуците ям и други неща, даже хапвам доста хляб, което е необичайно за мен. Просто ям на честичко и от всичко.
За прегледа и на мен вчера доктора ми каза най-рано 28-29 седм., а може и по-късно и то не беразборно да се преглежда. Що се отнася до влизане в болница и за мен се очертава влзиане в 27-28 седм (първо за инжекции) и май там до края. Докторката иска да съм под наблюдение, но ще видим как ще се разберем, може би днес ще отида вече да говоря с нея.

# 307
Здравейте и от мен! Честито на всички, които вече гушкат своите съкровища. Нека бъдат много здрави и да им носят само радост. До сега само четях темите във форума. Благодаря Ви че ви има - научих доста полезни неща. Аз съм в 37 седмица и докторът каза че ще бъдат момче и момиче, но като се родят мога да кажа със сигурност Wink. Другата седмица ми предстои секцио, защото бебоците са доста големи и едното е седалищно. Малко ми е притеснено, защото първото мираждане беше нормално и сега не знам какво ме чака, но се надявам да се справя.

# 308
не се притеснявай от секциото,не е страшно.малко боли след операцията докато се раздвижеш,но възтановяването при всеки организъм е различно.аз лично трудно се възтанових,но имаше доста момичета които на 5-тиа ден вече може да се каже и че бяха забравили че са оперирани.пожелавам ти лека раждане и здрави и красиви бебоци Hug

# 309
Благодаря за успокоителните думи. Просто ми се иска като се прибера вкъщи да си поема нещата в свои ръце, защото само две три седмици ще има кой да ми помага.

# 310
  • София
Честито на Spinki!Да са й живи и здрави юначетата!Пожелавам ти скорошно прибиране у дома.

dari01,не го мисли толкова секциото-и 2та пъти,в които родих със секцио се прибрах на 5тия ден и друг, освен таткото не ми е помагал PeaceГледай да се раздвижиш максимално бързо.
baby one,стискаме палци fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 311
Ами в нашето родилно отделение родилките със секцио ги раздвижват след 24 часа, така че колкото и да ми се иска да се раздвижа по-бързо тези часове ще трябва да ги пролежа.

# 312
  • София
  Защо, никой не може да те спре да станеш. Аз родих в седем вечерта и ми бяха казали че чак вечерта на следващия ден ще ме раздвижат. Но в седем сутринта, тосет 12 часа след секциото аз просто си станах и седнах първо в леглото. Тогава се усеща едно замайване. Преди това си движех краката в леглото като започна да ги усещам и се въртях. След време станах права и постоях до леглото, така няколко пъти и после се развиджих. Не могат да ме спрат да ставам все пак, а аз знаех че колкото по скоро се развижда толкова по-добре. Много държах и да си гушна бебка колокто се може по-бързо. Накрая видяха че на глава с мен не могат да излязат, махнаха ми катетера и систамата и още на обяд ме преведоха в двойна вип стая с бебето. Преди да са минали дори 24 часа.. С близначките малко по-късно станах, но го отчитам като грешка. Разбира се ако ти не се чувсташ готова, не е нужно да бързаш, но ако се чувстваш добре никой не може да те спре да се въртиш и сядаш в леглото, а дори това е от полза. Вече за разходката е хубаво да има кой да те наблюдава, защото може да ти се завие свят.
   Успех и здрави и хубави бебчета скоро  Simple Smile

# 313
Колко много бебенца за една седмица! Добре дошли на малките сладури, както и на новите мамчета и все така да има добри новини тук!

# 314
kalimera това влизане в болницата го разбрах като профилактично-системи , инжекции, за да се износят максимално дълго. Надявам се да е за  5-6 дни.В началото на 6-тият месец лежах 5 дни на системи и инжекции, имах контаркции.Иначе съм на магнерот,гинепрал и малтофер.Понякога от едната страна коремът ми щръква , а от другата не е така ацки дискомфортно е и трае много кратко,това контракция ли е или се наместват бебоците?
Доста са шавливи,незнам дали се местят или са контракциии и трябва да кажа на лекарката!!

Общи условия

Активация на акаунт