Може ли мъжете наистина да са верни?

• 15 889
  • 349
  •   1
Отговори
Здравейте,от известно време,под влиянието на околните,които ме убеждават,че се залъгвам,се замислям върху въпроса-възможно ли е мъжът ми наистина да ми е верен.Женени сме от 11 години и между нас тръпката не само не е угаснала,а дори се засилва.С малки изключения от финансов характер,мога да кажа,че всичко ни е наред.Аз не изпитвам нужда от друг,той твърди същото за себе си.И аз му вярвам,дали съм наивна,или наистина мъжете могат да бъдат верни Thinking Моля ви споделете вашето мнение,тъй като повечето хора около мен твърдят,че няма верни мъже,а аз наистина му имам голямо доверие Peace

# 1
  • Galaxy 13197853088
може, защо да не.

# 2
Познавам повече верни, отколко неверни.

# 3
Ами има всякакви хора - мъже и жени. Едни са верни, други не.

# 4
  • Linz
Верността е много относително понятие.
Ако става въпрос за сексуална вярност- може, да. Моят ми е верен вече 17 год.

# 5
и аз познавам много ВЕРНИ мъже , повечето  са такива...Напълно е възможно да си има такива  мъже , както и жени !

# 6
Точно толкова, колкото и жените.
Не се ослушвай за травиалности.

# 7
Да, може, лично познавам.

# 8
  • сред маслини и портокалов цвят
Може.

# 9
Благодаря,защо тогава,винаги когато в разговор заставам зад мъжа ми с думите,че ми е верен,винаги ми се отговаря да не се заблуждавам,нямало верни мъже,всички само за едно мислели.Аз пък съм на мнение,че когато между двама души всичко е истинско и хубаво,особено в интимността,е напълно възможно да не пожелават друг Thinking  Много благодаря за позитивните мнения,от които имам толкова нужда Hug

# 10
  • Linz
beniii, аз имам някои не толкова позитивни отговори на тези въпроси, но ще ги запазя за себе си. Няма защо да те бърка какво мислят другите, важното е как ти чувстваш нещата.

# 11
Е, може и да му е минала някоя крилата мисъл, ама важното е, какво е предприел или не предприел, така, че не се кахъри.  

# 12
... винаги ми се отговаря да не се заблуждавам,нямало верни мъже,всички само за едно мислели ...

Завист, те са изневерили или на тях са им изневерили. Не им обръщай внимание Peace

# 13
Познавам повече верни, отколко неверни.

Да не си им светила интересно. Или мислиш че точно на теб ще се изповядат?

# 14
Говоря за приятели мъже, с които не съм имала връзка, такива, с които споделят с мен като приятел. Нямат никаква изгода да ме лъжат, нито съм близка с жените им, нито ми дреме дали ще чукат други Laughing

Общи условия

Активация на акаунт