107 тиквички в САЩ очакват Морков

• 13 094
  • 289
  •   1
Отговори
# 180

У Чикаго е като през октомри...аман се каза. Е па може ли да ми замирисва от толкова отрано на есен, а кажете ми?! Crossing Arms

Тина то може ,ама не трябва. WinkИ на мен ми липсва горещото  и влажно чикагско лято тази година. Simple Smile

# 181
Е, а де...може, ама кому е нужно от сега?  Laughing  Да ревем за влага и жега, не било се....

# 182
Бубка, да ти е жив и здрав Борис и да е много послушен!  Grinning

У Чикаго е като през октомри...аман се каза. Е па може ли да ми замирисва от толкова отрано на есен, а кажете ми?! Crossing Arms

Не само че мирише на есен, ами и духа онзи гаден северен вятър, дето ти смразява кръвта. (поне при нас де, ама предполагам, че и при вас е така).

# 183
  • У дома
Честито на Бубка!!! Да е здрав и послушен малък мъж Борис!!!

И на мен ми дойде нанагорно това студено Чикагско лято, дето не беше и лято. Почти не ядохме домати тази година, язък ми за копането и труда  Sad

# 184
Кат' роди Ники, ще ви пратя малко жега от тук. 83Ф, а е още 9:30 сутринта - това живот ли е  Crossing Arms

# 185
В Кънектикът/Ню Йорк от онзи ден е към 20 градуса и дъжд и вятър. А аз тепърва имам да излизам във ваканция...

# 186
Влизам да погледна какво се случва преди да почна седмичното чистене днес и какво да видя-4 страници... Whistlingвикам си явно има дискусия...хахахах, а вие направо от една тема към другата та до бебчо... Hug
Та по същество:
Честито Бубка, да ти е живо и здраво момченцето.Много радост да ви носи,да е винаги усмихнато и лъчезарно и да расте един весел мaлчуган.... Heart Eyesи бързо възстановяване на теб, че да се включиш скоро с подробности...  bouquet  bouquet  bouquet
Като се сетя приятелката ми като роди- две седмици всеки ден ми разказваше на skypa всичко с подробности...ама голям радост беше и за мен и за нея... Grinning
Аз да кажа, че съм една от най-изпуслналите по отношение на форумите.Много късно ги открих.Едва ноември 2007 като търсех инфо за една операция, която ми предстоеше и открих тялото.бг.А от миналата година търсеики готварски рецепти открих и бг мамма...много съм изостанала, ама бързо се чатнах и сега съм официално пристрастена... Joy
А това със скритите потребители редовно го виждам в нашта темичка, но си признавам, че дори незнам как да гледам и да съм скрита.... newsm78

# 187
Бубка, честито, много и от сърце! Хубав, здрав и щастлив да ви е Борис!

# 188
Бубка, да ви е жив и здрав Борис, много да папка и спинка!!! На теб- бързо възстановяване и много радост  Hug  bouquet!!!!

# 189
Кат' роди Ники, ще ви пратя малко жега от тук. 83Ф, а е още 9:30 сутринта - това живот ли е  Crossing Arms
Знаех си, че някой ще ме разбере  Laughing

Добре де и на мен ми дойдоха малко множко 3 дена подред студен дъжд, НО изчистих къщата. Док каза, че има полза. Айде давайте адресите да ви помагам - чистя до педантичност, хвърлям "мили" вещи без страх (аман от боклуци)  Hug

# 190
Ауууу Честито на Бубка ,да и много здрав малкият принц Борис и много послушен за да може мама бързо да се възстанови.
Чакам с нетърпение да разказва как е минало всичко!

------------
Флоридчанките  я кажете как е времето при вас че след седмица пристигам ,може ли да си резервирам много слънце и чисто небе  Flutter
Дано да не се задава някое от ония страшните с хубавите имена че направо не знам  Crazy

# 191
Какъв е тоя студ бе момичета???

На мен до гуша ми дойде вече. Не е падало под 100Ф, не издържам вече. Имахме и хиит уорнинг вчера- 110Ф. Искам да спя и дишам без АС, а на отворен прозорец.

# 192
Добре дошъл на бебе Борис!!! Heart Eyes
Бубс, 4естито, леко възстановяване и адаптиране с две Морков4ета у дома Hug

Ники, готова ли си? Леко и безпроблемно!

Разменям горещи дни за 4истене на къща  Laughing
Нямам търпение да замирише на есен, тук от 4 месеца мирише на влага и е жега от 8ам.

# 193
Добре де и на мен ми дойдоха малко множко 3 дена подред студен дъжд, НО изчистих къщата. Док каза, че има полза. Айде давайте адресите да ви помагам - чистя до педантичност, хвърлям "мили" вещи без страх (аман от боклуци)  Hug

Ооо, скоро, скоро ще е. Simple Smile

# 194
Честито Бубкааааааа! Здраво и спокойно бебе и бързо възстановяване!

Ние се ре-адаптираме постепенно, от понеделник сме на кой бак на работа (в офис!), кой на предучилищна градина (така преименувана, за да е по-атрактивна за ходещия Wink). И така, живота си върви, две години минаха, почти като сън Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт