Аси / Гордата Аси - НТВ

• 76 565
  • 441
  •   1
Отговори
# 195
  • sofia
Усмихна се . И естествено като видя Аси.

# 196
Този Иксан май плаща стари грехове.

# 197
  • sofia
Този Иксан май плаща стари грехове.
Да. И се усеща вече накъде отиват нещата . за какво е дошъл Демир. ще си върне май набързо спомените.

# 198
невероятен е този филм, и мелодията, и нощите ми избледняха пред него, не знам защо ме грабна така, но сърцето ми остана в тези ниви и чифлици, искам предварително да благодаря на всички, които ще го качвет в замунда  bouquet

# 199
Може ли някой да напише с ББ защо е тази вражда м/у бащата и дядото на Аси   bouquet

# 200
наистина главната актриса е много красива:)

Прилича ми на Бергюзар Корел. Берг ми харесва малко повече.

Еееее, Берг е по- хубава! Crossing Arms

# 201
  • София
а аз не разбрах, че децата врякаха- м/у бащата на Аси и леля му е имало нещо нали newsm78
и дядото на Аси по бащина линия е бил много гаден със семействотона Демир newsm78

# 202
и дядото на Аси по бащина линия е бил много гаден със семействотона Демир 
Da izgonil e majkata na Demir ot 4iflika
Ох, сега видях как пиша Twisted Evil

# 203
Защо ми се струва че отрязаха малко от кадрите в плевнята newsm78 Не дадоха разговора между Демир и Аси или се бъркам newsm78
     Абсолютно си права и аз много се ядосах , защото тово е един от първите моменти , в които се вижда  колко Демир е запленен от Аси и това че той си спомни ботушите на този , който е изгонил майка му . Rolling Eyes

# 204
наистина главната актриса е много красива:)

Прилича ми на Бергюзар Корел. Берг ми харесва малко повече.

Еееее, Берг е по- хубава! Crossing Arms
Определено. А и не виждам прилика.  newsm78

Ама Демир и Аси визуално са страхотна двойка. Историята изглежда запленяваща, дано имам време в последствие.

# 205
  • В тъмната гора.
Направих канал във вибокса, ще качвам сериите тук

http://www.vbox7.com/channel:108549

# 206
  • София
Mishel_  много благодаря  Hug  bouquet

Какво предстои в 3 епизод на 02.09.09г.
ББ Научавайки, че Аси е дъщеря на кръвния му враг, Демир е съкрушен. Това красиво момиче, което го е омагьосало още от първия деня на пристигането му в Антакия, е  дъщеря на Ихсан Козджуоглу. Но никой не може да успокои в него гнева, който той изпитва към Козджуогулларъ.
Демир се залавя да отмъсти за майка си, която се е самоубила, докато той е бил все още невръстно дете.
Крои нови планове, свързани с г-н Исхан. Семейство Козджуогулларъ са изправени пред риска да не успеят да продадат отново получената с големи усилия земеделска реколта.
Демир отправя интересно предложение на Аси, свързано с изплащането на дълговете на баща й.
Докато Аси обмисля предложението на Демир, близостта между Керим и Дефне расте с всеки изминал ден.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 06:55 от Kati52

# 207
  • 221B Baker Street
Mishel_,страхотна си  Hug

# 208
A, аз на Кати  много благодаря newsm51 smile3525 newsm10
Обичам ББ!!!!!!!! Хубав и спорен ден! Peace

# 209
След първите 2 серии си мисля, че ако приемем предисторията като даденост, без да я оспорваме, филмът ще се окаже завладяващ.
Но засега за мен "базата", на която стъпват, не е достатъчно основателна, за да се развие върху нея разказ за отмъщение. Значи майката се е самоубила, след като е била уволнена от работа. Е, уволнението огромен грях ли е, кой е знаел, че ще има такива последствия... И какъв е този грях, който трябва да плащат 2 поколения напред? Ще ми е интересно, ако по-нататък Демир се мотивира защо иска да превърне чифлика в "ад", след като виновният вече е мъртъв...
Ако историята си остане така, ще е прекалено измислена, мелодраматична... Дано не...

Общи условия

Активация на акаунт