Перла-една изстрадана любов-13

• 28 980
  • 436
  •   1
Отговори
# 135
Айде момичета,малко остана  Crazy

# 136
И аз бях чела, че има нещо с Таркан, ама верно може и да са жълтини.

# 137
Sayerin ,

мога да ти дам едно сайтче където може да се гледа онлайн телевизия! малко може да засича но иначе е добро  Wink

Давай!!   bouquet

И аз бях чела, че има нещо с Таркан, ама верно може и да са жълтини.

Няма лошо, може на всякакво човека!  Joy

# 138
Sayerin  оф, оф оф
Цитат
Няма лошо, може на всякакво човека
, айде малко остана.Да му се насладим.

# 139
Е още началото ме изнерви.Инджи пък да не и кажеш нещо,само се цупи.Пънар е права,че така може да го отблъсне от себе си и да го прати в обятията на друга.Демек Нихан  #Cussing out

# 140
Sayerin ,

Регистрирай се в интернет в сайта на бтв и можеш да ги гледаш онлайн.Така всички ще са доволни в къщи.Хем мач,ХЕМ ПЕРЛА

# 141
  • Разпиляна във въображението
Аз не останах с впечатление, че с колата Мехмед се опитва да се подмазва. Беше много щастлив, когато тя си взе изпита. Инджи преиграва наистина.

# 142
е браво
изкефи ме Инджи как го хвана за ръка и влезе с него

# 143
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Момичета,моля ако някой има линк към песента,която звуча докато се обличаха за вечерята да го пусне.Благодаря!

# 144
И мен ме изкефи как го хвана за ръката.Ама много бързо си смени прическата  Rolling Eyes А на Нихан сестрата е гати и к...... #2gunfire

# 145
" 130 оп извинете "  Joy Joy Joy

# 146
Добре каза Инджито,че не може така лесно да се пречупи и да прости.Браво,че се хванаха за ръце.
Хайдеее,сега пак разправии ще има....... ooooh! Париж

# 147
А мен вече Инджи ме ядосва, то бива наивност, ама чак толкова да не се усети за Енгин. Пред очите й оня дразни Мехмет, а тя блее.

# 148
Момичета,моля ако някой има линк към песента,която звуча докато се обличаха за вечерята да го пусне.Благодаря!

И аз много я искамммммммммммммм  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 149

Общи условия

Активация на акаунт