Перла-една изстрадана любов-13

• 28 978
  • 436
  •   1
Отговори
# 165
Аз нямам търпение да забременее.
Как ще стане това?! От постоянното теглене на ръце, което раздават?!

# 166
# 167
Ето текста на песента на английски - така е преведено от турски, има някои грешки, но...

Мнооооооого як текст smile3518

Drifting in the wind
I wish I could find a branch to hold on to
I wish a sun would rise inside me
And wake me up from deep sleep
I wish I would think of you
And go crazy with regret
Your hands are so cold now
Like ice
Go now, let go of my hands

Tell me, was it worth it?
Tell me, was it worth it?

On some days everything gets erased
On some days everything starts afresh
On some days ships pass by
On some days my throat tightens and leaves me speechless

Is it worth it?
Tell me, is it worth it?
How can one just give up and leave?
Is it worth it?
Tell me, is it worth it?
How can one just give up and leave?

# 168
Ама няма ли никой да каже за какво иде реч в тях.Няма ли регистрирани жени от южната ни съседка на България?[/sub]
И на мен ми е интересно това.Даже ми хареса превода на последната серия, макар че не е преведена от професионалист.

# 169
Аз нямам търпение да забременее.
Има една приказка- "С мислене деца не се правят" - та и в техния случай важи: с цупене и сръдни бебето няма само да дойде.  Laughing
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Първо- прическата на Инджи: добре, че се върза на кок, че както я бяха топирали, ми се стори, че е бръкнала в контакта.  Mr. Green

Второ- тоя Енгин си заслужава  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Трето- сестрата на Нихан е е.ати мръсницата. Да й пуска разни мухи в главата  #Cussing out  #2gunfire

Четвърто- малкия Мехметчо май ще прилича на майка си. Като види Инджи и сякаш вижда дявол. Ама какво толкова му направи това момиче и аз не знам, ама се изнервих, че зарева. Дали е усетил примерно, че Инджи не го прие топло и с любов?  Thinking

Пето- Инджи я убивам, задето в тези епизоди беше на косъм два пъти да се .... целуне с Мехмет и не го направи. Будалаааа  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 170
Цитат
От поглед се не забременява, такова непорочно зачатие освен в библията незнам.

# 171
valenceto_, Miss_Butterfly, лилана, AlinaBel, geri_rd, DidiP, stvafi, brambo5, maroko, iitina, mi6ova, ely.georgieva, shoppp, starlight, pvzdanka, Sayerin, egipet, Rage, Very Irresistible, .::Перличка::., Anni, трън в окото, vania7803, шушоната, topsx, rochi, Tiaraa, mimoza1910, Милена/Ени (+ 5 Скрит/и) и 58 Гости преглежда(т) тази тема.

Малееее, колко сме много.  Crazy Party newsm10

# 172
Втора анкета:Правилно ли постъпва Инджи като постояно говори на Мехмед,че най-доброто за детето му е да живее и с 2-мата си родители?

# 173
охх няма ли кой да ме пъсме за 15 мин да вляза във филма да ги уредя едно хубаво ами само ме ядосват тука ааааааааааа  smile3514 smile3511 smile3515

# 174
охх няма ли кой да ме пъсме за 15 мин да вляза във филма да ги уредя едно хубаво ами само ме ядосват тука ааааааааааа  smile3514 smile3511 smile3515

Вземи ме за компания, моляяяя. И аз съм си подготвила бухалката. Като почна с Мехмет и Инджи, мина през Онур и Пънар, да подредя и онази въртиопашка Нилюфер  #Cussing out , и завърша с кобрата Шереф.  Mr. Green

# 175
Втора анкета:Правилно ли постъпва Инджи като постояно говори на Мехмед,че най-доброто за детето му е да живее и с 2-мата си родители?

НЕ

От къде на къде ще казва, че така е най- добре? Тя дори не е опитала варианта двамата с Мехмет да го гледат от време на време, т.е. да си поделят родителските права с онази оФца Нихан. Като го пробва този начин да видим дали ще разсъждава така- малък Мехметчо да бъдел с голям Мехметчо и НиХанчето.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 176
ъпдейтвам си инфото за http://www.youtube.com/watch?v=-7QcVHq5fpk

Değer mi - Uğur
Savrulurken rüzgarda tutunacak bir dal olsam
İçime bir güneş doğsa derin uykulardan uyansam
Sen geçsen aklımdan çıldırsam pişman olsam
Ellerin artık çok soğuk buz gibi bırak git çek ellerini

Söyle değer miydi, söyle değer miydi
Gün olur her şey silinir, gün olur yeni baştan dizilir
Gün olur gemiler geçer, gün olur daralır boğazın düğümlenir
Değer mi söyle değer mi, insan böyle bırakıp gider mi
Değer mi söyle değer mi, insan böyle bırakıp gider mi

Заслужаваше ли си ?

Докато вятърът ни разлюлява насам натам
Търсим клон за който да се хванем
Ако слънцето изгрява отново и отново
Ако се събудим от дълбокият ни сън

Ако се сетя за теб – полудявам и съжалявам (разкайвам се )
Ръцете ти са вече толкова студени
Студени като лед са, върви си иси си махни ръцете от мен
Кажи заслужаваше ли си ?
Кажи заслужаваше ли си ?

Ще дойде ден ще забравим за всичко
Ще дойде ден и всичко ще започне отначало
Ще дойде ден и ще минават кораби около нас
Ще дойде ден и ще ми се свие гърлото от болка....

Заслужаваше ли си кажи заслужаваше ли си
Човек да остави всичко и да си тръгне така...

Докато вятърът ни разлюлява насам натам
Търсим клон за който да се хванем
Ако слънцето изгрява отново и отново
Ако се събудим от дълбокият ни сън

А Ако се сетя за теб – полудявам и съжалявам ( разкайвам се )
Ръцете ти са вече толкова студени
Студени като лед са, бърви си и си свали ръцете от мен

# 177
ОХХХХХ, голяма съм патка, ама още съм във филма[smilie=smile3537.gif]
Текстовете на песните на български ги има в блога на  Selvet , на първа страница.

# 178
  • Пловдив
здравейте! снощи с мъжо се чуддихме на колко години са мехмет и инджи. аз предположих тя на 28 тий на 33 . имате ли информация да ни разрешите спора. той казва, че и двамата са над 30-тя-34, той 38??????????????????

# 179
някой знае ли кога Инджи ще забременее и от Мехмед ли ще е детето - питам защото във 77 епизод дават откъси и накрая свършва с това как те се виждат - тя спира с количката а той е в заведение с приятели и тн

Общи условия

Активация на акаунт