Перла-една изстрадана любов-13

• 28 946
  • 436
  •   1
Отговори
# 180
ОХХХХХ, голяма съм патка, ама още съм във филмаsmile3537
Текстовете на песните на български ги има в блога на  Selvet , на първа страница.

Това щях да ви кажа и аз  Laughing

Втора анкета:Правилно ли постъпва Инджи като постояно говори на Мехмед,че най-доброто за детето му е да живее и с 2-мата си родители?
[/quote

Също казвам НЕ

Аз нямам търпение да забременее.
Как ще стане това?! От постоянното теглене на ръце, което раздават?!

От къде на къде ще казва, че така е най- добре? Тя дори не е опитала варианта двамата с Мехмет да го гледат от време на време, т.е. да си поделят родителските права с онази оФца Нихан. Като го пробва този начин да видим дали ще разсъждава така- малък Мехметчо да бъдел с голям Мехметчо и НиХанчето.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ами сега идва интересна серия ББ Мехмет се чуди вече какво да направи  и една вечер, след като Инджи открива че баба й я лъже и е добре, решава на другата сутрин да си заминат. Казва на Мехмет и той както си е тя с нощницата, я мята на гръб и пред всички я занася в колата, оттам във вилата, заключва и се прави на ударен, не я пуска, докато...  Embarassed Embarassed абе сещате се. Та, мисля че тогава забременява.  Laughing

Има ли някой линк към онлайн страниците на БТВ?

# 181
мехмет е набор 83,а инджито май беше 79

# 182
Сестрата на Нихан като видя,че на ръката на Мехмед го няма пръстена и веднага почна да крои планпве да събира Мехмед с Нихан #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 183
между другото във вчерашните епизоди ми хареса как дедито е сложил Инджи и Мехмет до неговата стая под контрол много се смях  hahaha

# 184
Абе, не знам дали сте коментирали ама на мен ми се струва ,че Нихан от първата серия и тази сега са различни героини.

# 185
ММММММММДААА, ББза уикенда май ще сме  preggo

# 186
Абе, не знам дали сте коментирали ама на мен ми се струва ,че Нихан от първата серия и тази сега са различни героини.
Така си е .Нямат никва прилика

# 187
ами те са различни актриси разбира се че няма да имат прилика пък и тва да те бласне тир даже добре си изглежда момичето  Joy

# 188
Добре са го измислили

# 189

newsm10  и на мен така ми се стори

newsm10  
Втора анкета:Правилно ли постъпва Инджи като постояно говори на Мехмед,че най-доброто за детето му е да живее и с 2-мата си родители?

и според мен не е права,но тя си е такава

# 190
хаахахха е нормално е ТИРа да и поизмени физиономията леко  Joy

# 191
Така си е .Нямат никва прилика

Сега като преглеждам първата серия, наистина няма!
хаахахха е нормално е ТИРа да и поизмени физиономията леко  Joy

Абе не е много леко...

# 192
Гадно беше с детето в къщи-без тя да знае... smile3518

# 193
хаахахха е нормално е ТИРа да и поизмени физиономията леко  Joy

това имах предвид  Wink Joy

# 194
Да поне Мехмед да и се беше обадил да и каже.

Общи условия

Активация на акаунт