Давате ли имуностимулатори на децата си?

• 37 396
  • 196
  •   1
Отговори
# 135
  • София / Пловдив
Давам АС Ликуид, миналата година давах Респивакс.

Форд Кидс ли?
По каква схема го даваш?

Да, този е, давам само сутрин по 7,5 мл,дъщеря ми е на 5г.,схемата е следната:
30 дни давам,10 почивка,30 давам,10 почивка,20 давам ,10 почивка, 5 давам

Мерси!
На нас ни казаха два пъти дневно по 5 мл.
Но за почивка в приема джипката нищо не спомена. Явно ще трябва пак да я питам.

# 136
Моите деца вземат Форкидс през септември- октомври, но в малки дози, профилактично. Големият- 5 мл. на ден, малкият по 2,5-3 мл. дневно. След изпиване на шишето не взимам повече. Не са боледували наистина. Не съм сигурна, обаче, дали се дължи на него или на други фактори.

# 137
Давам захаросан мед със сусам и счукани сурови орехи.На гладно по половин лъжичка всяка сутрин през цялата зима.
10 мл Сребърна вода с 2 до 5 капки Клеева тинктура,ако видя,че започва да и тече носа.Мажа и мед в ноздричките,ако секрета е много течен,страшно бързо изсушава.Отделно сме на хомеопатия.

Не е боледувала от 1 година и 3 м.Преди това 2 пъти е била с хрема и това е.

# 138
Peace И аз това давам.

# 139
  • 1st floor

Давам клеева тинктура само, когато имат хрема. Капя я  в нослето.
разрежда ли се , или капеш директно от шишенцето? по колко капки?

# 140

Давам клеева тинктура само, когато имат хрема. Капя я  в нослето.
разрежда ли се , или капеш директно от шишенцето? по колко капки?
Задължително се разрежда! Peace
 На 5капки клеева тинктура прибавям 10мл. физ. разтвор.
 Капя 3-4 пъти през деня по една капка във всяка ноздра.

# 141
Благодаря за идеите за Цитросепт-а. Ще пробвам със сок. Аз вече свикнах с горчивината и продължавам да го пия с вода. Иначе на децата давам сутрин и вечер Клеева тинктура, добавена в супена лъжица вода. Доволна съм, че засега прекараха вирусите само с хрема.
Давах преди 2 години и Бронховаксом. Не съм сигурна в ефекта, май с порастването сами започнаха да си изграждат имунитет.

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 12:59 от zlatna ribka

# 142
  • София
Давах като беше по малък големият ми син. Честно казано нямаше особен ефект. Сега оставям вече децата да се справят сами. Големият вече поотрасна а малкият е страшен любител на всичко прясно и се надявам да се справим без изкуствени добавки.  Praynig

# 143
  • Пловдив
От днес давам Имунокинд.
Синът ни е болен от две седмици.Дано помогнат за засилване на имунитета и по-леко изкарване на вирусите зимата.

# 144
Поколебах се, но все пак дадох "Герисан". С негова помощ или не, и двете изкараха много леко някакъв вирус - без темп., само с малко хрема и червено гърло. Аз не бях боледувала близо 3 години от нищо, хвана ме и ме срина на легло - болеше ме всяко мускулче и ставичка. Не помня откога не ми се е случвало такова нещо. А карахме едно и също, няма как да е нещо различно. Аз не пия имуностимулатори. Но с плодове и зеленчуци направо прекалявам.

# 145
Давам клеева тинктура и сребърна вода

# 146
  • Тука, под липите стари...
От няколко години синът ми (в момента на 7 години) и ние със съпруга ми вземаме периодично Цигапан. Ефектът и при тримата е много добър. Малката е много малка за да приема капсулите затова засега мисля да давам само Ехинацея и Рибено масло.

# 147
Да, давам, по съвет на педиатъра ни - ADLiquid for kids, 2 месеца без прекъсване.

# 148
Здравейте, да ви попитам - някой има ли впечатления от Ехиначи? И по - точно, дали е възможно при по - продължителна употреба да причини разстройство?
Предварително благодаря  bouquet

# 149
Мили дами, един от най-мощните имуностимулатори с многостранно действие и отлични резултати против настинки, грип, алергии, астма и др. е витамин Д !

Има отделна актуална тема, където се разглежда действието му.

Общи условия

Активация на акаунт