Поли роди малка госпожица Паола! Необходимата сума е събрана!

• 212 496
  • 2 227
  •   1
Отговори
# 1 320
  • по света и у нас
Поли,То/п/чице,непреставам да се моля за вас! Hug  Praynig Praynig Praynig

# 1 321
  • Стара Загора/Сливен
Poli прегръдки и от нас! Вярата  е голяма сила майче, виж колко много хора и сърца са с вас двечките имай сили ще удържиш до края вярвам в това! Hug Hug Hug

# 1 322

Поли с вас сме,още малко остана

# 1 323
  • Велико Търново
Поли, преди да се запозная със случая ти, се събираха паричка за една малка сладурана Еличка. Дадох колкото дадох и на вас с Точица. Парите за тях вече са събрани и е насрочена датата за прием в Германия. Вярвам, че и вашите парички скоро ще се съберат  Praynig

# 1 324
Поли,То/п/чице,непреставам да се моля за вас! Hug  Praynig Praynig Praynig
И аз Praynig

# 1 325
  • София
Поли, според лентичката вече си в 30-та седмица, така ли е? Стискаме палци! Praynig

# 1 326
Непрекъснато рефрешвам темата с надежда за актуална информация. Силно се надявам и моля, всичко да е наред!!!! Стискам палци и нека всичкия късмет на света е с вас Поли!

# 1 327
  • Добрич
Поли, мила, още малко остана!!! Успех и дано всичко е наред с двете ви!  Praynig

# 1 328
Поли, мила, още малко остана!!! Успех и дано всичко е наред с двете ви!  Praynig
Praynig Praynig Praynig

# 1 329
 Praynig Hug Поли,успех мила!

# 1 330
Какво става - някой има ли новини за Поли? От събота май не е писала  newsm78  

Praynig Praynig Praynig

Редактирам се - от неделя, но пак вече няколко дни няма инфо... Confused  Praynig

# 1 331
05-10-2009, 19:23:13 »   
маймунката:

Поли ви праща много поздрави!
Бях при нея, добре е, но си почива.
Тумбакът е пораснал и ú е трудно и да пише легнала. Ако има някакви новини - ще ви пиша веднагически.

# 1 332
Поли  Hug Hug Hug
Доста време нямах интернет, но не съм спирала да се моля за теб и Топчица.
Много се радвам, че още сте 2 в 1.
Продължавам да се моля за вас и да ви изпращам цялата си положителна енергия. Дано всичко е наред!

# 1 333
Malenna, мерси за инфото, нямам време да чета всичко и това съм го пропуснала  Blush

Поли,  Hug

# 1 334
Поли, стискам палци да сте все така 2 в 1 и на финала да прегърнеш своето съкровище и да се приберете у дома! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт