Хайде да откажем цигарите завинаги!-5

• 17 376
  • 439
  •   1
Отговори
# 270
 Shocked Как бе?! Naughty
Вервай ми! bowuu Heart Eyes

# 271
Няма черногледство грам.Никой не е спрял да вярва в Руска само защото използва лепенки.Вярата си е нещо отделно , фактите са си също факти тя е отново на никотин.
Просто според мен усложнява агонията си многократно затруднява това което вече е постигнала но просто не го е осъзнала.А именно приключването на никотиновия глад и очистването на организъма от нуждата да го получава отново.Според мен с лепенките отново се слага на никотинова зависимост която тепърва ще трябва отново да се овладява.

Вземете дочетете тая книга и разберете за волевия и осъзнатия метод.И защо волевия се проваля рано или късно.

# 272
Само аз ли нищо не смислено не видях в тая книга?
Книгата, книгата, та книгата.... Crazy
Е, прочетох я. И кво?
...само факти и статистики вътре.... Thinking
Никакви съвети, методи.... Crossing Arms

....или нещо ми убягва? newsm78

# 273
Няма методи, няма и съвети ...прочети я пак.

# 274
  • Добрич
Честит рожден ден, Venus Doom!
Бъди здрава, щастлива и много обичана! Весел безникотинов празник!  bdbaloni   bigdance2

# 275
Благодаря Момичета за хубавите пожелания  Heart Eyes

Яйцеочева, да знаш че майка ми отказа цигарите с лепенки и вече втора година не пуши. Лепенките ги "отказа" от раз, нямаше проблеми със зависимост към тях. С тях или въпреки тях щом си стигнала дотук ще успееш   bouquet.

Друго е което безкрайно ме озадачи днес  Shocked - сестра ми, която е пушила само пет години и от 12 години е бивш пушач днес ми заяви, че преди няколко месец е била на косъм да припали (само ако е имала цигари под ръка) #Crazy ooooh! Пусти фасове дали ще имат край някога.

Успех на всички ни - тук си имаме мацки, които доказват че можем - Бабо Здравке нали така Hug

# 276
А така, кАжи му го на Зоги Crossing Arms Whistling

...а за сестра ти... за мене тя не е пушач,
или поне не е пристрастен такъв.
Дори и да е запалила, едва ли ще повтори Hug

# 277
ВенусДуум, честито! От здраве и късмет да не се куртулисаш!  newsm67  party023  party002
Руска, не разположение съм. Има нещичко вярно в казаното от Зоги. Обаче никаква зависимост от лепенките няма при постепенното им намаляване. Нали не ти се пуши??? Блага работа, а?  1swing
Зоги, гордост наша, ти си просто извънземно smile3535  animal037 newsm57. Тъй че акъл не давай на нас - земните и тленни, моля!  Нали Зипо-то ръждясва все повече и повече в джоба ти?

# 278
...
Руска, не разположение съм. Има нещичко вярно в казаното от Зоги. Обаче никаква зависимост от лепенките няма при постепенното им намаляване. Нали не ти се пуши??? Блага работа, а?  ....
Екстра ми е, да Hug
А какво значи постепенно намаляване?
Значи, аз сега, като свърша тая кутийка и още ли да си купя?
Пак ли от средните, или от най- слабите? newsm78

# 279
Само аз ли нищо не смислено не видях в тая книга?
Книгата, книгата, та книгата.... Crazy
Е, прочетох я. И кво?
...само факти и статистики вътре.... Thinking
Никакви съвети, методи.... Crossing Arms

....или нещо ми убягва? newsm78
Подкрепям мнението на Зоги,за това,че удължаваш агонията си.И после,като няма лепенки става още по-трудно.Питаш какво толкова има в тая книга на Кар?Ще ти кажа-там е разкодиран начина по който ставаш пушач и начина по който можеш веднъж завинаги да се отървеш от този кошмар.А точното място на нашето непреодолимо "уж" желание да пушим е точно онова сивото в главите ни-демек нашия мозък.Прочети я бавно и със сърцето си,не я чети,като рецептурник и ще разбереш.Имаше един абзац в книгата,който ще се оптам да преразкажа:"Представете си ,че цялата работа с пушенето е един огромен лабиринт,в който се лутате цял живот.А сега си представете,че аз имам плана и знам пътя за измъкване от него.Следвайте моите инструкци и ще се измъкнете от него.Аз казвам завий на ляво,завий на дясно...обаче,ако една само инструкция пропуснете или завиете в грешната посока-всичко се обезмисля-вие няма да можете да излезете от лабиринта."....
Прочети я пак,но нали ти казах-със сърцето си и опитай да спазиш инструкциите точно и ясно,както и да ги разбереш с душата и сърцето си.Да се замислиш сериозно върху всяко изречение в книгата,върху всеки въпрос,който задава автора и да си отговориш на тях.Книгата е по-скоро една психотерапия.Първият път и аз я прочетох и аз така ,като теб виках-и кво?Нищо...После обаче разбрах как трябва да се четат такива книги.И след второто прочитане не пуших цели две години....После не спазих една от инструкциите /а тя беше никога да не палим цигара,да не дъвчем или пушим тютюн няма значение под каква форма,за да не влезем в капана отново/...Е,аз престъпих това указание,тази инструкция и пак се озовах сред фасовете.За това ти казвам,че нещо ти е убягнало и нещо не ти е станало ясно.Защото такива книги се четат бавно и се вниква в смисъла на всяка една думичка.Успех от мен.Знам,че няма да се изложиш-сигурна съм в теб.Вярвам ти!  bouquet

# 280
Момичета взех да чета Алан Кар - страхотна книжка  bouquet
Благодаря ви за линка

# 281
Доди, благодаря ти Heart Eyes

# 282
Здравейте, момичета

Вече пети ден не пуша, ако знаех, че е толкова кошмарно май нямаше да започна да ги отказвам   ooooh!
Но съм почнала, крайно време е  Thinking

Книгата не ми помогна кой знае колко, не ме амбицира повече, но е хубаво да се прочете.
Приятен ден

# 283
Руска, набързо: ако сега лепиш № 2 и ти помагат - налага се да продължиш така още цял месец. Ако искаш да успееш.. Тези, които нямат опит с лепенките, теоретизират много правилно. Но само на теория.  Дори упътването не чети. има ли сърбежи? Домашният ми е прецакан, мобилният работи.

# 284
Здравейте, момичета

Вече пети ден не пуша, ако знаех, че е толкова кошмарно май нямаше да започна да ги отказвам   ooooh!
Но съм почнала, крайно време е  Thinking

Книгата не ми помогна кой знае колко, не ме амбицира повече, но е хубаво да се прочете.
Приятен ден

Джери, ще се справиш - като си окачила този бадж - явно нямаш друг изход по конференции и конгреси - ако не искаш да те гледат като от 4-тия свят. Не мисли за цигари. Дишай дълбоко, пий много вода и си измисляй физически натоварвания. Като някаква дружинна ръководителка говоря, ама аз през каквито мъки съм минала - само аз си знам...

Общи условия

Активация на акаунт