Петъчна:Ровите ли в колата ,GSM ,чантата , бельото на половинката си?

• 10 013
  • 180
  •   1
Отговори
# 60
  nnnuu

Такава тема имаше преди време, само дето не беше петъчна.....  Mr. Green

От днес ми се е набил един "съвет" на Tatti  в главата.......: петъчните теми да са само в Клюкарника....... Тази такава от ДиС беше затрита като мравка от дъжд  Mr. Green

Иначе, за да не спамя  Joy, не, не ровя...... Само ако ми се каже да си намеря нещо - тогава....  smile3521

# 61
По джобовете нямам навика да ровя,по тази причина веднъж бях изпрала блутута.В чантата му бъркам,ако той ме помоли.Телефона му,ми не ми е проблем да го ползвам или разглеждам,не търся под вола теле,но при голяма скука мога да му разгледам снимките или да изиграя някоя игра,също обичам да чета сеемесите му,защото пази много сантиментални съобщения от началото на връзката ни,от сватбата ни.Той няма нищо против да си играя с телефона му.За моя телефон важи същото,той може да го ползва и разглежда колкото си иска.Скайпа ни е общ.Бельото,не ровя в него,отстранявам го Mr. Green,че пречи.

# 62
Няма забранени територии - ровим си където си искаме.

Аз не мисля, че тук говорим за забрани, а по-скоро за уважение и себеуважение.

Каква връзка има уважението и себеважението?
Ако примерно в портфейла му няма кеш, а в моя има - защо да не вземе от мен? Мисля, че проявява по-голямо уважение, като си взема каквото му трябва, без да ме буди.
Ако не му преровя джобовете и му изпера телефона, едва ли ще го възприеме като уважение от моя страна. Прала съм банкноти, знам какво е. Също така, ако има монети по джобовете, го дразнят, затова по-скоро му правя услуга като ги преместя.
Ако ми трябва номера на някой общ познат, но го нямам в телефона си, защо да не го взема от неговия? Или обратното?
Колата ни е една, аз я мия и чистя от вътре.
Колкото до бельото - евала на мъжете ви, обаче на моя аз му го пера и му подреждам гардероба (не, че имам нещо против). Или не съм разбрала правилно въпроса?
Скайпа ни е общ, Фейсбука ни е общ, също така и акаунти от типа youtube, img5.imageshack.us се ползват двамата.
Не е задължително да ровиш с цел да търсиш "нещо".

# 63
Така и не разбрах - мога ли да вдигам стационарния телефон вкъщи (на негово име е) или това е навлизане в личното му пространство  Mr. Green

# 64
Не се сърди, стационарният е, все пак, общ. Виж, джиесем никога чужд у дома не се вдига.Дори и да съм го карала да отговори на моя, ако съм била в банята.

# 65
Що да е общ? Аз разлика м/у него и мобилните ни не виждам Rolling Eyes
По форумски пример миналата седмица не вдигнах 2 пъти телефона на мъжа ми, докато се къпаше и той взе, че ми се разсърди ooooh!

# 66
а телефон вдигам само ако той има работа в момента или сам не ми го даде.както той използва моя така и аз неговия.не мисля че ако имаше нещо дето не трябва да го виждам ,щеше да седи в телефона му.

# 67
  • София
Ровите ли в колата ,GSM ,компа ,чантата , бельото на половинката си и какво "съкровище "открихте?
Не съм ровила, но ти ме подсети.Сега не е в София и мога да се разровя спокойно. Peace  Mr. Green

# 68
Ами ,колата е обща...като каже "Дай еди-какво си от жабката."  аз,какво..."Не,там не ровя..."
GSM-не съм преравяла,ама имам карт-бланш да отговарям той като не може в момента,така че...
И той на моя също...Вземала съм пари от чантичката му,той също...не виждаме причина да не го правим.
Ако има нещо за криене,едва ли ще го държи на видно място,както и аз... 

# 69
Що да е общ? Аз разлика м/у него и мобилните ни не виждам Rolling Eyes

Аз пък не виждам прилика между мобилните телефони и домашния. По голям дразнител от това нещо домашен телефон няма и от както сме без, направо се родих.  Laughing

И защо изобщо трябва да вдига, след като този, който звъни явно иска да говори с мен и само ще го набутва, тъй като после ще се наложи пак аз да му звъня? Не може ли просто да видя, че имам неприето повикване?

Друг вариант, той може изобщо да не иска да говори в момента, в който телефона звъни със съответния човек и аз да взема да вдигна и да кажа,че се къпе. Много го знам каква уговорка има с всичките си познати.

# 70
не влизам в чужда територия Sunglasses

# 71
  • някъде другаде
Не никога не съм го правила и не бих го направила

# 72

И защо изобщо трябва да вдига, след като този, който звъни явно иска да говори с мен и само ще го набутва, тъй като после ще се наложи пак аз да му звъня? Не може ли просто да видя, че имам неприето повикване?

Друг вариант, той може изобщо да не иска да говори в момента, в който телефона звъни със съответния човек и аз да взема да вдигна и да кажа,че се къпе. Много го знам каква уговорка има с всичките си познати.

Тези варианти ги няма при нас, явно затова се сърди, когато не вдигам или му го нося в банята.

А телефоните са просто средство за общуване, мобилен, стационарен, няма значение.

# 73
  • на пистата
ровя навсякъде,в колата, телефона,колата,гащите.....вчера даже намерих 100лв в нощното шкафче на мъжо забравени от преди 2г.

# 74
Аз ровя  GSМ му сменяме си колите и там ровя  знам паролата за скайпа и имейла му и той моите  HugРовя почти всичко навлизам в личното му пространство да заповяда и той в моето

Общи условия

Активация на акаунт