подсъзнанието може всичко 14

• 104 642
  • 462
  •   1
Отговори
# 240
момичета, моля ви за помощ. детенцето ми е с ужасно главоболие от снощи. нищо не помага. спира и пточва, пулсираща болка, като с нощове. пробвах какво ли не. хомеопатия, молитви, Архангел Рафаил, .... не помага. Накарах го да си представи, че вкарва всички обиди и болка в балон  и го пуска нагоре и после той се пука, накарах го да си представи, че прощава на всички, които са го обидили и ги прегръща.Знач, че някои от вас могат да изпратят на моето момечнце рейки, други присто ще кажат една молитвичка за него, други ще ми дадат съмет.  Моля ви за помощ! Praynig

Прощавайте , че спамя темата, но много близки ви чувствам и имам нужда да го направя.

# 241
Darena, как се казва детето и откъде сте?
В книгата на Идън има метод за справяне с главоболие. Аз съм го правила, помага. Също може и със су джок да се помогне.
Ето от книгата на Идън:

Как да се освободим от хроничното главоболие
Следващият изометричен натиск помага за преодоляването на главоболието, както и за предпазването от него (време — около 2 минути):
1.  Както седите, отпуснете рамене. Наклонете глава надясно, доближавайки ухото си до дясното рамо.
2.  Поставете дясната си длан върху дясната страна на глава¬та (фиг. 31). Поемете дълбоко въздух и притиснете ръката към главата. Натиснете силно и задръжте въздуха.
3.  Бавно издишайте напълно, извадете ръката си и наклонете глава още по-близо към дясното рамо. Повторете още два пъти.
4. Повторете към лявата страна три пъти.
5. Изправете глава и поставете възглавничките на пръстите си върху костите в основата на главата. Поемете дълбоко въздух и изометрично притиснете пръсти и глава едни към други.
6.  Отпуснете ръце в скута и отворете долната челюст, като издишате през устата. Поемете дълбоко въздух и изтеглете долната челюст навън, като издърпате долните зъби към горна¬та челюст. Издишайте, отворете уста и отпуснете челюстта.
7.   Стегнете още веднъж челюстта. Издишайки, освободете главата и я оставете да падне напред към гърдите.
8.  Поемете дълбоко въздух, обхванете главата с длани, като с върховете   на   пръстите   изтегляйте   главата   нагоре   и едновременно с това съзнателно я натискайте надолу. Докато издишате, отпуснете натиска на пръстите и позволете на гла¬вата си да пада още по-надолу. Повторете два пъти. При пос¬ледния път, издишайки, сключете пръсти на тила и с лакти при¬тиснете главата надолу.

Хомеопатия с какво пробва? Има ли конституционно лекартство детето?

# 242
  • Tам през Атлантическия океан
darena, за детенце  Flowers Four Leaf Clover

# 243

Има канституционно лекарство. От четвъртък лекуваме летен грип с висока температура - 40 градуса- , болки в целото тяло и леко зачалрвено гърло, без повръщане и разтройство.той бързо отмина- грипа. Снощи беше последното хомеопатично  последната доза.  и почна главоболието- хомеопатката казва, че е като резултат от заболяването. Каза цел енергия куластра и оводняване, напривнх не помога. после каза - Беладона - 9 валентна през два часа по 5 перли три пъти и послеазреждам. Дадох преди почти час, но не спря болката просто вие и му дадох течен аналгин.. и сега заспа от 15-20  минути

благодаря  bouquet и прощавайте   Praynigоще веднъж.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 14:56 от darena

# 244
  • Добрич
darena, и аз съм давала течен аналгин на Жени, когато е с много висока температура по препоръка на хомеопатичката. Ще оздравее детенцето ти, може като се събуди да няма и помен от болката.  Praynig Пожелавам си здравето му през изпълнителя на желания.

# 245
  • в резерват
Дарена, като се събуди  всичко ще е наред  Peace, а за теб много от това  Hug Hug Hug

пращам Рейки

# 246
  • Tам през Атлантическия океан
Приказка за големи .....

Имало едно време... един Мъж и една Жена.
Те живели заедно в продължение на 30 години. В деня на техния 30-годишен юбилей жената, както обикновено, изпекла питка. Тя правела това всеки ден, ритуалът отдавна се бил превърнал в традиция за семейството им. На закуска, както винаги жената разрязала питката напречно и намазала с масло двете части. И както всеки ден посегнала да подаде на мъжа си горната половинка. Но в следващия миг ръката й се спряла...
Помислила си:

"В деня на нашата 30-годишнина самата аз искам да изям тази румена, препечена част от питката. За нея съм си мечтала 30 години. В края на краищата, 30 години аз бях примерна съпруга, отгледах му прекрасни синове, бях вярна и добра любовница, въртях цялото домакинство. Толкова сили и здраве отдадох на семейството ни, така че имам това право..."

Вземайки това решение, тя подала на мъжа си долната част на питката, а ръката й затреперила - нали нарушавала 30-годишната традиция!

Мъжът й, поемайки питката, й казал:

- Скъпа моя, днес ти ми направи неоценим подарък! 30 години не съм ял своята любима долна част на питката, защото смятах, че тя по право ти принадлежи...

# 247
Десс..твоята приказка ме разплака... Sunglasses Hug

Дарена, пращам Рейки за  Боян!  Praynig А на теб - Hug

Приятен ден на всички!    bouquet

# 248
  • GYM
veni, благодаря за отговора Hug
МиЖка, аз видуализирам за чакрите въртящ се цветен вентилатор, както казва Дорийн в нейните водени медитации Hug
Дарена,  Flowers Four Leaf Clover за детенце и  Hug за теб, всичко е наред вече, нали Hug
Desss , благодаря ти за приказката, много ме усмихна Simple Smile
Приятна дъждовна неделя от мен  bouquet

# 249
събуди се. няма главоболие. хапна и сега играе. има настроение .Каза, че е напълнил балонче с болка и го пуска нагоре и то издиша....
благодаря на всички ви от сърце.  bouquet  bouquet  bouquet

# 250
Ray...намерих нещо, за непосиканото добро , казано от Светлана Тилкова Hug

"- И още нещо - един от вселенските закони, за които ми е разрешено да кажа, е: Не прави непоискано добро. Защото този, на когото го направиш, става враг, без да ви моли, сте видели негова слабост и подсъзнанието вместо да ви е благодарен, си казва: откъде накъде. Девет години ми трябваха на мен, за да осъзная смисъла на този закон. Казвах си, че не може да е така. Докато не се посипаха удари от хора, на които съм правила непоискано добро. Леля Ванга стриктно спазваше този закон."

Тя лично, не ми е от любимте астроложки, защото  работи на комерсиално ниво...но е казала истината за закона ,за непоисканото добро

Дарена, чудесни новини!   Grinning Hug

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 15:06 от ЧервеноВинце

# 251
Darena, и аз се помолих за Боян. Всичко ще е наред!  Hug
Mijjjka, писах ти на лични за медитацията с кристалите. Ако мога с още нещо да ти помогна, ще се радвам много. Heart Eyes

Приятна неделя на всички!   bouquet

# 252
Момичета две теми сте изписали докато бях в отпуска.ЧервеноВинце с огрооомно закъснение честита къща. Hug
Desss хубава приказка,докосна ме. Hug

# 253
darena, радвам се, че детенце е добре  Hug

monda, и аз ще се възползвам от метода срещу хронично главоболие, който си пуснала. Благодаря   bouquet

Винце, знаеш ли колко странно... за Алена...
Според мен тя е много навътре в нещата и е добра астроложка. Чела съм "Кармичния кръг", както и нейни статии и интервюта. Винаги съм намирала срашно интересни за мен неща. Но колкото пъти се опитах да си купя книгата й - "Настоящето е само ден", а тези пъти бяха доста, все нещо ме възпира да го направя... И май за сега се отказах  Laughing
На теб единствено заради комерсиалността ли не ти допада?

Лисиче, привет!!!  Heart Eyes Благодаря ти за ЛС  Grinning Писах ти и аз  Hug

Деси, чудесна приказка, както винаги ме кара да се замисля   bouquet   bouquet

Ех, май есента дойде...  Blush

# 254
darena, дано детенце се оправи по-бързо  Praynig

mijjjka, и аз пуснах в търсачката на гугъл "непоискано добро" и съвсем се омотах  Crazy винце, мерси, добре го е формулирала, обяснявам си някои неща и реакции и други хора, но все още не мога напълно да го проумения  Rolling Eyes

откъде дойдоха навън изведнъж толкова много жълти листа... между другото, много обичам есента, засилва ми чувството за уют у дома...

Общи условия

Активация на акаунт