Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 51 703
  • 802
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
За Некст няма смисъл от общи поръчки - доставката до английски адрес през Фемитрейд / а май и през повечето посредници/ е безплатна.

# 391
За Некст няма смисъл от общи поръчки - доставката до английски адрес през Фемитрейд / а май и през повечето посредници/ е безплатна.

a без посредник не става,така ли?

# 392
бингъл, кажи ми, моля, кой номер си по френската, за д апреценя дали и аз ще се напъхам в 13-14  Laughing Hug

# 393

a без посредник не става,така ли?

Next приемат само английски карти и доставят само на английски адреси, затова не може без посредник, за съжаление. Rolling Eyes Аз моята я пуснах преди малко, към Фемитрейд. Peace

# 394

Дима, с риск да стана банална, но вече имаме опит с фирми и техни представители, които пишат в темата. Ако се стремиш да осигуряваш клиенти за един посредник, поне официално обяви, за да не дразни постоянното ти натякване. Всички тук се стремим да си бъдем от полза, а не да въртим бизнес. Който иска, да прочете условията на всички посредници. Това вече сме го обсъждали. Темата ми е много полезна и ми е приятно да чета и да пиша от време на време, но има моменти, в които се чувствам като на битак.

# 395

Дима, с риск да стана банална, но вече имаме опит с фирми и техни представители, които пишат в темата. Ако се стремиш да осигуряваш клиенти за един посредник, поне официално обяви, за да не дразни постоянното ти натякване. Всички тук се стремим да си бъдем от полза, а не да въртим бизнес. Който иска, да прочете условията на всички посредници. Това вече сме го обсъждали. Темата ми е много полезна и ми е приятно да чета и да пиша от време на време, но има моменти, в които се чувствам като на битак.

Еееее, не така де. Отговорно заявявам, че координатора на БГ земя на фирмата посредник е друг, защото ми писа на лични по един въпрос именно заради това, да не пишат  в темата  хора, обвързани с въпросната фирма.

# 396
Бингъл, пак красоти. Heart Eyes
Якето е адски сладко, нали...

Чакам си днес ботушките от Кларкс. Нямам търпение.

# 397
И аз чакам да дойде моята поръчка всеки момент  Simple Smile

# 398
J'adore, Бингъл, кажете моля как е размера на якенцето на Некст, огромно ли ще е 12-18м като размер на моето момиченце, което сега е 73см и няма 10кг  Praynig

# 399
  • Варна

#Crazy Най-отговорно заявявам и "най-официално обявявам", че нямам нищо, ама нищо общо с фирмата!!! Не пиша от вчера тук, досега ползвах друг посредник, но като варненка въпросната фирма ми е най-удобна, имам няколко поръчки от тях, запозната съм с условията им и отговорих на момичето защо няма смисъл от общи поръчки. Съжалявам, ако отговорът ми е прозвучал като реклама - не ми е била това целта, нямам никаква полза от това Naughty Когато предлагам да организираме обща поръчка, го правя с единствената цел да си намалим разходите за доставка, а не да "въртя бизнес" - не всички имаме близки в Англия, които да ни изпълняват поръчките и щем не щем, опираме до посредници. Ще продължа да си пиша, както досега и ще се постарая да споменавам имена на фирми само когато е крайно наложително - да не се окаже, че имам участие във всяка от тях  ooooh!

# 400
Още си чакам поръчката от 19-ти юли,чрез Детство мое.Ако имате здрави нерви-поръчвайте от тях ooooh!
Вече и на и-мейлите не ми отговрят с дни,накрая отговора пак не ми обяснява кога ще си получа нещата #Cussing out.Направо ми писна.

# 401
Eто я моята поръчка: http://mamaavi.snimka.bg/other/next.346935.14710943
Розовите гумени ботушки са номер 4 , сините номер 10 , маратонките номер 4 , пижамата размер 4-5 г.Някой ако иска размери да свирка  Simple Smile Снимките ми са малко кофти ,но малката постоянно ме буташе и дърпаше ботушките и не успях да направя по-хубави  Laughing
Поръчката ми е от 19 .08 чрез Римини  Peace
Още си чакам от 12.08 поръчката чрез Алмуз  Rolling Eyes

# 402
Според мен няма никаква реклама или каквото и да било от страна на Дима. StopТя просто както каза иска като се съберат няколко души и да си намалим таксата до англ.адрес,а вие че сте я разбрали погрешно си е ваш проблем.А и който иска и и вярва ще и пише и ще си прецени сам дали да и вярва или не. Peace

# 403
Ави, ботушките от кой сайт си ги поръчвала? Rolling Eyes

# 404

Цитат
Ще продължа да си пиша, както досега и ще се постарая да споменавам имена на фирми само когато е крайно наложително - да не се окаже, че имам участие във всяка от тях  ooooh!

Смятам, че достатъчно ни орязаха темата и ни вкараха в коловоз, за да рискуваме да ни отрежат съвсем. Аз също ползвам посредници, защото не винаги на някой в Англия му се занимава с мен. Всеки има право да си каже впечатленията от посредниците, разбира се, но има един момент, след който положението вече накъртва. Спирам по темата. Казах, каквото имам да казвам

Общи условия

Активация на акаунт