Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 51 668
  • 802
  •   1
Отговори
# 435
около 80см сме и 8 700кгна годинка и 8 месеца от размер 12-18 нещата са ни точно,зависи и от моделчето,и от фирмата разбира се Peace Simple Smile Hug

# 436
  • София
значи ще взема дънки 18-24,че мойта госпожиица е с малко по големи мерки Simple Smile
щом има ластик за корегиране,на дължина може и да ги подгъна малко.
desimiu пак благодаря  Hug

# 437
J'adore,убийствени ботуши Crazy Въпреки че лака не ми е любим,няма начин да не им се признае стила на тези красавци Grinning
Кажи лилавия чорапогащник с какво го гласиш Flutter

Бингъл, тенкс.Simple Smile
И аз не съм фен на лака, но исках една идея по - луда визия.Simple Smile
В действителност са доста елегантни. Не е груб лак.

Чорапогащника го взех лилав заради една рокля, на която имам лилаво парче..
Всичко е с дълбок замисъл. Mr. Green

# 438
Много моля, някой ако поръчва от Next, нека ми пише на лични.

# 439
ДМ за пуснали играта закачка - т.е. продават отказаните им артикули. Цените са добри според мен  Peace

# 440
може ли линк
 Rolling Eyes Hug

# 441
# 442
Заповядай http://www.detstvomoe.com/magazin/catalog/index.php?language=BG& … rnl17m9513stfj2b7

Закачката работи доста отдавна всъщност, но допълват всеки ден артикулите и сега вече има избор.
Иначе сутринта са разпратили явно мейли на регистрираните в сайта.
Заплюх си едно яке аз , ама не съм го поръчала още.
Някои неща са на доста добри цени наистина.

# 443
Как са им отказани артикулите?От кой?

# 444
ами в началото на лятото имаше доста забавяне с около 2 месеца за поръчки, и доста от мамите им бяха отказали артикули. Ако виждате, това са все неща от миналата колекция на Некст, която в момента я няма в сайта им  Peace

# 445
Но от някой стоки има всички номера. Според мен са ги изкупили на разпродажбата в края на лятото.Знам ли.Както и да е.
Добри са им цените.

# 446
Но от някой стоки има всички номера. Според мен са ги изкупили на разпродажбата в края на лятото.Знам ли.Както и да е.
Добри са им цените.
не, не са ги изкупили, защото работят все пак с техни средства, това са отказани артикули, защото в началото бяха само те посредници и ние като невиждали ги затрупахме с поръчки. Те не очакваха такъв интерес и организацията им куцаше и за това имаше толкова забавяне и от всички размери  Peace

п.с. извинявам се за отклонението от темата  Peace

# 447
По време на намалението на Некст ДМ изпратиха имейл, че ще пазаруват от Вип разпродажбата. По-скоро това са дрехи от там. Бавенето на поръчките беше през април, май. Аз имах поръчка от началото на април.

# 448
може и така да е, но цените са им добри, бих казала ниски  Peace

# 449
  • Sofia
Момичета харесах едно яке от тези "закачки" (влезнах през линка, пуснат ми на имейла) , сложих го в кошницата и когато исках да премина към плащането се оказах в кошницата на Теодора Иванова от ж.к. "Св. Троица" . Не знам какъв е линка, но внимавайте  Peace

Общи условия

Активация на акаунт