Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 51 608
  • 802
  •   1
Отговори
# 480
Някой може ли да ми каже с каква карта мога да поръчам от Debenhams? Помня,че някой беше направил самостоятелна поръчка без посредник.Благодаря предварително  bouquet

Аз имам успешна поръчка от там, с карта Американ експрес. Ползвах Емпресата.
Отговарят си дрешките, само една туника на rocha ни е големичка, но модела е такъв.
Чорапогащниците също са супер.

dega, благодаря за кодовете.
Скоро не знам дали ще поръчвам, че чакам още пратки от други сайтове Wink

# 481
Днес полчуих тези ботушки поръчани на 19.08 през Римини PeaceНямам доставка до англ. адрес.
http://www.clarks.co.uk/find/Department-is-girls/ProductType-is- … oduct-is-20318905
Приказни са Heart EyesНомер C8.
да, наистина ботушките са страхотни, както и ценете им де  Crazy Със здраве да си ги носите Wink

# 482
Матиа, благодаря за отговора. Wink
Бързо възстановяване ти пожелавам !

# 483
Получих емайл от Римини, поръчката ми е дошла.  newsm44  Отивам да преведа паричките. Като пристигнат ще снимам  Hug

пп. Matia бързо и леко възстановяване  Heart Eyes

# 484
Ави отвътре е меко и дебело поларче, якето определено е за люта зима, не за есента Wink

# 485
Обувките ми от clarks от ДМ, за които мислех, че няма да дойдат, защото бяха от преди почивката им са тук!!!!!!!!!!!!!!!!

Не мога да повярвам. Бяха на супер оферта.

# 486
Можете ли да ми кажете спешно,моля ви дали обувките и ботушките на Некст си отговарят на номерата или са завишени като дрехите-става въпрос за UK7 или UK8
сигурна съм че назад в темата е споменавано,но наистина ми трябва бързо инфо!

# 487
уау, страхотни ботушки, избора ти както винаги е прекрасен, Matja  Hug
MandMDirect имат 4 дена 10% намаление на стоки на Адидас http://www.mandmdirect.com/productlist.asp?PageNumber=2&
има много добри предложения

# 488
  Здравейте може ли тел.на Римини

# 489
Имам поръчка чрез Алмуз направена на 1.09, някой знае ли кога ориентировъчно се очакват куриерите в БГ?

# 490
Моля ви, ако някой прави поръчка от Dabenhams да ме включи! Praynig

# 491
Можете ли да ми кажете спешно,моля ви дали обувките и ботушките на Некст си отговарят на номерата или са завишени като дрехите-става въпрос за UK7 или UK8
сигурна съм че назад в темата е споменавано,но наистина ми трябва бързо инфо!

Ние сме между тези 2 номера и имаме и от двете номерации-отговарят си точно. Peace

# 492
  • Някъде там на юг...
Rummi_pl,

от кога ти е поръчката?

# 493
Днес имам и-мейл от Римини, че ми е дошла поръчката - за 8 раб. дни е дошла  Crazy Браво на тях!!!
Този път няма да казвам на мъжа сумата, че вече не знам ....  Rolling Eyes
Ще снимам тези дни и ще покажа нещата и от предните поръчки!  Peace

# 494
Rummi_pl,

от кога ти е поръчката?

от 31.08 през ноща  Flutter 

Общи условия

Активация на акаунт