С коси от златни есенни листа към ПАЗАРДЖИК пристъпва есента

• 29 542
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Nearby
Бях на театър Simple Smile
Винаги съм харесвала магията на декора.Прави ме щастлива.
Сега съм развълнувана и усмихта..
Освен това,откакто затвориха касите на EVN и свекървата е по цял ден вкъщи е настанало такова женско царство,че няма на къде  newsm06

# 571
 Днес е днес,добър деня да бъде!

Декемврийче,коя постановка гледа и къде?  Снежинката си чакам  Heart Eyes

Признавам,толкоз представители на зодия "Скорпион" в живота си не съм срещала и се изкушавам да ги попитам - Как мислите,коя е най-изявената черта на зодията,която притежавате и носите у себе си?Помага ли ви или спъва ви,в общуването с другите човеци?!

Ванчо,не се чувствай неловко,тя Виви е за бой,щото напоследък никаква я няма,две думи да напише.  Heart Eyes

newsm53  newsm53  newsm53

# 572
на първо място - мнителност,  Twisted Evil въпреки че не всяка ще си признае...и изключително чувство за интуиция....

# 573
на първо място - мнителност,  Twisted Evil въпреки че не всяка ще си признае...и изключително чувство за интуиция....
Абсолютно!

Аз освен това съм - дребнава на моменти, горда, ревлива, отмъстителна, сексуална, суетна, никога не лъжа, тънкообидна,  и какво ли още не Mr. Green

Урината излезе днес - напълно стерилна е, няма нищо в нея newsm44

# 574
  • Nearby
Тук бяхме на театър.
Поставновката беше на МГТ "Зад канала" с реж. Теди Москов, казваше "Красотата спи" по Шарл Перо и Зигмунд Фройд
http://www.theatreoffthechannel.org/homebg.htm
Сега в неделя се каним пак да ходим със Спаска (свеки),но не е сигурно  newsm78

Що се отнася до скорпионите,баща ми е и като гледам как се е описала Мечка Малинарка, все едно пише за него Simple Smile

Една,снежинка ще има,но нека се порадвам за последно на слънчевите лъчи  Heart Eyes

Мечка Малинарка,   love001

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 18:38 от my_december

# 575
Нинка, браво на теб! Резулатите ти са страхотни!  bouquet

И аз като един виден представител на зодия скорпион да споделя за себе си - нарани ли ме някой ще трябва дъълги години да минат та да позабравя!С една дума лекинко злопаметна! Иначе Гери и  Нинка много точно са описали характера на скорпионите! А тази интуиция ме побърква на моменти защото просто чувството идва и съм на тръни докато се случи каквото има да се случва!

# 576
  • Между два свята...
на първо място - мнителност,  Twisted Evil въпреки че не всяка ще си признае...и изключително чувство за интуиция....

Абсолютно съгласна  newsm10.Нашата зодийка колкото и да боде,хапе и щипе според мен е най-истинската, откровенна и искренна. Mr. Green
http://www.public-republic.com/magazine/2007/10/738.php
Нинка, радвам се за теб.

# 577
Освен това сме Пенчо Питанката и Тома Неверни Mr. Green

# 578
Ей Нинка уцели в десятката! Laughing

# 579
да обобщя  Twisted Evil
Цитат
на първо място - мнителност,   въпреки че не всяка ще си признае...и изключително чувство за интуиция....

Цитат
дребнава на моменти, горда, ревлива, отмъстителна, сексуална, суетна, никога не лъжа, тънкообидна,
директна, дори с риск да обиди и най-обичния си...

Цитат
нарани ли ме някой ще трябва дъълги години да минат та да позабравя!С една дума лекинко злопаметна!
бая лекинко...помня до откат... Mr. Green

Цитат
Освен това сме Пенчо Питанката и Тома Неверни
 Peace  и на всичкото това, сме и стеснителни  Blush

и..любя и мразя силно  Blush

Цитат
Нашата зодийка колкото и да боде,хапе и щипе според мен е най-истинската, откровенна и искренна.

..ма то има две зодии СКОРПИОН и ухапан от СКОРПИОН  Twisted Evil

п.с. НеЛЛина няма интернет, затова не се е включила да ни допълни  Mr. Green Joy

# 580
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

(в Урологията докторите - някои млади и хубави бездарници Flutter - ми викаха Пенчо Питанката Mr. Green)

# 581
ОООООООО то как интересно било при вас, а аз от сто години не съм влизала.
Мецано радвам се за теб, борбена душица си smile3501
По повод зодиите, аз в това отношение съм малко............, вярвам в темперамент, характер, среда, възпитание, зависи и от интелегентноста на човек.
Не ми се вярва че подредбата на звездите определя поведението ни.

# 582
Аз вярвам в много от нещата, които ни се струват странни, но с мярка! Не мога да кажа, че залитам в крайности по астрология, алтернативна медицина, вяра и т.н.
Но съм имала моменти (дано никога вече нямам), в които съм търсела спасение в тях. Confused

# 583
 Днес на хоризонта има слънце,да му се порадваме преди снежинките да дойдат.

Г-жо Стихийно бедствие,вярно е че отдавна ви няма,но вече тук сте и събудихте у мен въпрос един- Какво според всички вас означава да си интелигентен човек днес? Според вашата мяра и разбиране,да знаеш много или да си разбрал,че всъщност многото не знаеш?По шестобалната система,как бихте оценили интелигентността си за себе си,аз на себе си давам оценка - добър 4 +,не спирайки да уча се от дните.Надявам се,да не съм се надценила,за мен това е по кофтия вариант.

smile3503 Каквото споделите,обещавам на никой няма да кажа.  smile3505

# 584
Колкото повече години от живота ми минават, толкова повече осъзнавам, че не знам нищо
Не знам дали съм интелигентна, знам само , че съм жадна за знания, като в същото време ме е страх от знанията

Общи условия

Активация на акаунт