Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се използва латекс за основа и кога да боядисате, и как се създава фон?
Как се създават пукнатини в декупaж?
Как се използва трансферният медиум в декупажа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се използва латекс за основа и кога да боядисате, и как се създава фон?
Латексът може да се използва като алтернатива на акрилната боя поради своята икономичност. Фонът може да бъде създаден по два начина: първият включва боядисване на всичко в бяло, поставяне на мотив от салфетка и след това довършване с желаните цветове и форми или вторият начин включва боядисване на фона в желаните цветове, изрязване на мотива, залепване на бялата част върху предмета, оставяне да изсъхне и след това оцветяване в бялата част с латекс или акрилна боя и накрая залепване на цветната част от салфетката с мотива.
-
Как се създават пукнатини в декупaж?
-
Как се използва трансферният медиум в декупажа?
-
Какви са основните техники и материали, използвани в декупажа?
-
Как да създам ефект на пукнатини при декупаж?

на болестите и се завръщай, чакаме те 
да си кажа...
Но да си кажа(понеже всички харесвате комбинацияна)идеята не е моя.Напоследък като гледам из нета,това ангелче милото го комбинират с всичко-цветя,плодове,птички............та идеята с цветята много ми хареса,и я одмъкнах 

и нещата ще стават все по-добри 
От какво правиш керемидките?
.Здравкова много е приятно когато от доказал се майстор декупажист получиш похвала-благодаря.Ellinna - за минзухарите не знам но тази коледна бутилчица ме възхити.Кога ли ще достигна такова майсторство и прецизност.Раковина шишето къща е уникално.Аконете на керемидата -майсторска класа.NadiaStoianova-аз се радвам и благодаря за радушния прием.
извинете ме за невежеството,ще чакам щерката да си дойде от училище............