108 САЩ-Сини гащи съхнат на простора, розовите чакат в гардероба, давай Ники !

• 31 008
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
София е абсолютна сладуранка,а децата,които сте строили са просто върха на сладоледа Mr. Green.Напълни ми душата тази снимка.

Мики,честит рожден ден!Да си жива и здрава и да се сбъднат всичките ти мечти.

# 346
мики, ЧРД  newsm59. Бързала си да се родиш точно преди учебната година, а  Laughing?

Дружината аптекарски шишета  Mr. Green е един път, ако може и майките да видим (в лице  Simple Smile), ще е чудно.

# 347
Джу аз познах Стела е на опашка  Mr. Green

Дечицата- Прекрасни!!!

# 348
стелла_арс, Кюбит, Марлела,дочка,Ютурна мерси за пожеланията...  bouquet иначе верно съм бързала за училище-само дето доста време не можех да си празнувам РДто като дете и бях сериозно съкрушена...хиххих
А за снимките-верно няма да е лошо да ви видим и отпред.... Wink

# 349
ох, момичета, сега се прибираме от първия урок по гимнастика на дара. така не съм се смяла от години, наш'то диване ни слуша, ни се води, на волна програма го кара   Joy засега изгониха (чети: "помолиха следващия път да чакам долу, за да не се разсейва") само мен, да видим на треньорката доколко са и здрави нервите да ми издържи диването  Laughing
малко снимки с лошо качество..., моделът не стои на едно място и за секунда...:
http://picasaweb.google.com/stellaars/DaraInTheGym?authkey=Gv1sR … 81476905907169250   

сега научавам, че е починал патрик суейзи, лека му пръст! Sad

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 03:49 от stella_ars

# 350
  • Boston, MA
Мики, честит рожден ден, бъди здрава и обичана!

Радвам се много и на срещите ви, и на концерта, най-много на строените дечица (Джоджо много е пораснал!). За гимнастичката нямам думи, така й светят очичките, че си представям как е минал урока!  Grinning

# 351
Мики, да си здрава!

Атти, чистни си кутията, моля те.

Лека му пръст на Суейзи. Рака на панкреаса е нещо ужасно.

# 352
Мики честит рожден ден!!Желая ти много здраве ,щастие и любов!!!!

# 353
Мики....ЧРД много много здраве ти желая ,много любов и професионални и лични успехи  bouquet  bouquet  bouquet

# 354
Честит празник на Мики Simple Smile

Децата са прекрасни и толкова пораснали!
(Стела, Дара ти е одрала кожата, как може толкова да ти прилича! пу, пу, разкошница мъничка!)

Лека му пръст на Патрик!Научи ни да танцуваме, поне някои де...

Гледаме КомедиСентрал и този образ тук:
http://comedians.comedycentral.com/gabriel-iglesias/
ни кара да вием от смях... много добър, мнооого!

ПС Бебка си самосваля памперса!?! Туй що ще да значи?!?!?

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 05:09 от Agent Provocateur

# 355
Здравейте от мен пак,
не знам дали ме помните аз мноого рядко пиша ,само ви чета , за което се извинявам, преди време зададох въпрос за американското гражданство, и ми отговорихте закоето благодаря, сега ми изникна един друг въпрос и ако позволите да задам и ако може да ми кажат тези ,които са минали по моя път. Та,
ще подавам за американско гражданство тия дни-съпруга на американски гражданин-натурализиран. Всичко ми е горе долу ясно, подготвила съм документите ,сега въпроса ми е документите за доказателство за брака ,тоест брачното свидетелство трябва ли да е легализирано, защото нашето е само преведено от български на английски.Изобщо ако документите са си само преведени ,проблем ли е или трябва и легализация, и ако трябва леглизация къде се прави тук в САЩ ,такова нещо.
Блгаодаря на всички предварително.
Вили

# 356
Мики, честит рожден ден, здраве и любов
Ники, ако имаш време изпрати ми на лични една снимчица на София
Стела, много хубава тази гимнастичка
Ирка, завиждам ти за съпруга, моя ми каза, че не се навива на такива подвизи, юял да вземе две бавачки, една за децата, една за него
И аз ще помоля ,за повечко информация относно подаването за гражданство. Ангова, на мен не ми е ясно и какви документи трябва да се подготвят, и въобще къде да чета
Марлела, да си жива и здрава, за този сайт койти цитира в предните постове. Плами, 2 часа си учи азбуката, и игра и танцува

# 357
Честит празник на Мики   bouquet

Много благодаря за милите думи за нашето момиченце Simple Smile

# 358
# 359
Хаха, как са се подредили бонбоните по висо4ина Heart Eyes

А малката балерина е супер особено с това трико Hug

Агентке, слагай панталони отгоре, това помага да не си сваля памперса при нас, гърнето става задължително, 4ак като се нау4и да маха и панталоните(каза една провалена майка) Mr. Green
Търсих снимките на Бубкин Борис във фликр, къде ги скри Flutter, ако може линк , плийз.

Общи условия

Активация на акаунт