Мелодията на сърцето - 31: чуй я, виж я ,наслади й се

• 24 675
  • 449
  •   1
Отговори
# 120
неочаквах от Джамил че така ще се заяде с Ламия "върви си при почитателите", нещо не хванах защо така се изнерви newsm78
Реакцията е нормална за хора,преживяли такъв стрес.Много са тези,които при подобни ситуации временно тормозят най_близките и оби4ните си.Впоследствие отшумява.

# 121
Кенан намерил пред кого да се изповядва ooooh!
Джавидан е неговото кошче за душевни отпадъци !
Кенан е като малко кученце за нея... тя обича да контролира напълно всичко и всички. Като конска муха е на моменти ..нахалнаааа  ooooh!

Кенан отдавна осъзна, че греши... и в предишни разговори с Афифе и с Джавидан, но само си говори и се съжалява.
Комплексарче  baby_neutral

# 122
Аз пък да ви призная в момента Кенан ми се издигна в очите-важното е какво ще направи оттук нататък  Peace
Късно,много късно си даде сметка за нещата...
Да,успешно се самоанализира. Peace
Но аз мисля,що за 4овек трябва да си да стоиш в тягостната обстановка,да слушаш изповед от мъж,молейки се наум един ден да 4уеш същите слова за себе си,да усещаш колко много оби4а другата?За Джавата иде ре4. Thinking

# 123
Много е тежко да осъзнаеш, че не знаеш кой си, че си се изгубил. Харесвам тези развносметки на Кенан.

В същото време ми е странно, не се ли замисли как Ламия е разбрала къде е прекарал нощта.

А Ламия ме разочарова малко - що за подход. В подобно състояние на това на Джемил ни най-малко не ти е до подобни "надъхващи" клишета. Дори черният хумор би бил по-подходящ. От опит "говоря".

# 124
Марица ,обещала си ми рецептичка за паеля,нали не си забравила,мила  Hug

Бях позабравила,наистина  Embarassed,извини ме.
Ще ти я пусна на ли4ни,като свърши филмът.Ако искате и ще ви дам и за крем карамел с орехи,ядох я тази вкусотия на екскурзия като бях и в къщи след това я правих,4е е страхотно. Peace

# 125
  • 221B Baker Street
ооооо,дааа,давай:))

# 126
неочаквах от Джамил че така ще се заяде с Ламия "върви си при почитателите", нещо не хванах защо така се изнерви newsm78
Реакцията е нормална за хора,преживяли такъв стрес.Много са тези,които при подобни ситуации временно тормозят най_близките и оби4ните си.Впоследствие отшумява.
да наистина не му е лесно, на никой няма да му е лесно да живее с мисълта че може никога да не проходи повече, но ми стана странно че се хвано за това че Ламия става известна(направи грешката на Кенан), колкото и да е смазан сега аз го смятах за по силен но явно съм се объркала, дано скоро се върне онзи влюбен Джамил  Peace

# 127
за пръв път видях джемил искрен и му повярвах като отпрати ламия. много правилно решение.

а пък кенан, колкото ми е симпатичен, толкова силен шамар бих му зашлевила. дано се опомни. може ли да е такова теле. много му се ядосвам.

а джавидан не вижда ли, че върви към пирова победа. какво иска още тази усойница. безъсрдечна и безкрупулна

# 128

А Ламия ме разочарова малко - що за подход.
Ламия и мен не ме радва,наистина няма усет никакъв.

# 129
Пo4aкай само да свърши филмът и по4вам да пиша   chef

# 130
Това момиче покрай всички грижи и задължения, наистина заряза грижите за детето си. А и беше "едничката на света".

# 131
  • София
Бре бръснат Кенан......
Обаче си е тъп тъп , апък сестра му сметкаджийка!

# 132
Реве ми се като чета. Аз съм тотален мазухист. Един път преживявам серията с вас и след това в къщи. Защо въобще се захванах с този филм. А сега... ще откача...
Работя, следя какво пишете, прибирам се почвам да тегля серията,  а ако се забавят с публикуването - драма...
Егати....

# 133
ОХ,Афифе,долна интригантка низка  Sick  Sick  Sick

# 134
Афифето милата колко сляпо вярва че Кенан ще се събере с Джавидан, ама и тя простичка милата Джавата я върти на пръста си  Peace

Общи условия

Активация на акаунт