1001 нощи - приказката , която остана в сърцата ни , започва отново - 101

  • 38 302
  • 421
  •   1
Отговори
# 120
  • Мнения: 0










Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 00:41 от vania1970

# 121
  • планетата Земя и по точно до морето
  • Мнения: 6
Ваня, лимита на кутията се запълва след като получиш 3 писма и никой не може да ти изпрати друго. Трябва да ги изтриваш за да можеш да получаваш.
Исках да ти кажа да видиш на първа стр. на темата е написано как се намаляват снимки. Твоите са огромни. Виж на другите са в рамките на разрешените пиксели 600/600. И в един пост се слагат по 2 снимки с тези размери.  Hug

# 122
# 123
  • Мнения: 0
                   

# 124
  • Мнения: 0
                     

# 125
# 126
# 127
  • Мнения: 683
За Дафи...и не забравяй че няма нищо по хубаво от първата любов  Peace

# 128
  • Мнения: 683
24 години по рано....

# 129
  • Мнения: 683
Sabah / Günaydın /  04.09.2009           Özlem ESMERGÜL


Bu filmde olmasaydım çok kıskanırdım!





Halit Ergenç ve Cansu Dere ile 'Acı Aşk' adlı filmde rol olan Songül Öden, bu projede yer aldığı için çok mutlu: Önce korktum açıkçası... Ama içinde olmayı çok istedim. Bu filmde oynamasaydım çok kıskanır ve üzülürdüm

Senaryosunu Onur Ünlü'nün kaleme aldığı, Taner Elhan'ın yönettiği 'Acı Aşk' adlı filmde Halit Ergenç ve Cansu Dere ile birlikte rol alan Songül Öden, 'ilk kez çok farklı bir karakteri canlandırdığını' söylüyor. Filmde, aşk söz konusu olunca son derece cesur bir kadın olan Ayşe karakterine hayat veren Öden, kendisinin ise aşkta ürkek olduğunu sözlerine ekliyor...

* Filmde aynı adama aşık olan üç kadından birini oynuyorsunuz. Sizin rolünüz hangisi?
Halit Ergenç'in canlandırdığı 'Orhan'ın ilk aşık olduğu ve evlenmek istediği 'Ayşe'yi oynuyorum. Ayşe çok tutkulu, aşka dair sınırları zorlayan bir karakter. Karakterle ilgili çok açmaz var filmde. 'Aşk için ne kadar cesur olabilirsin, neyini verebilirsin?' sorularını çok güçlü şekilde soran bir film. Bana şimdiye kadar hiç böyle bir senaryo gelmemişti. Görüşmeye girdiğimde, rolü kabul edip etmeyeceğimi de bilmiyordum. O kadar garip bir karakterdi ki, 'Ben bunu oynayamam herhalde' dedim. Ama çok fazla toplantı yaptık ve senaryoyu zaman içinde çözebildik.

* Bu sizin ilk sinema filminiz, değil mi?
Evet, ilk sinema filmim. Bu yüzden de benim için çok önemli, çok heyecanlıyım. Güçlü bir karakteri oynuyorum, zor bir rol. O yüzden de çok sevdim rolümü. Daha önce çalıştığım kompozisyonlara hiç benzemiyor. Çok sürpizli bir film aynı zamanda. Bu filmin kariyerim için önemli bir referans oluşturacağını düşünüyorum.

İLK OKUDUĞUMDA İRKİLDİM
* Proje teklif edildiğinde sizi tedirgin eden neydi?
Onur Ünlü benim beğendiğim bir senaristti. Her zaman çok farklı buldum tarzını. Dolayısıyla görüşmeye hemen gittim. Ama ilk okuduğumda çok korktum, irkildim. Filmin çok şaşırtmaları var çünkü. Karakterler çok garip. Değişimler çok güçlü. Sürekli ters köşe yapan bir hikaye... Kader sürekli ağlarını örüyor. Önce çok korktum açıkçası. Ama kesinlikle içinde olmak istediğim bir projeydi. Eğer filmde yer almasaydım çok üzülürdüm, çok kıskanırdım.

* Senaryoyu okurken kendinize en yakın bulduğunuz karakter Ayşe miydi?
Hayır. Bilakis kendime en uzak bulduğum karakteri teklif ettiler. Bana çok uzak bir karakter Ayşe. Hiçbir seçimini onaylamayacağım bir karakter. Okuduktan sonra beni çok tedirgin eden bir karakter oldu. Filme girişi bile 'Hadi canım olamaz' dedirtti bana. Ama bu bakımdan da çok kışkırtıcı geldi aslında. Bana hiç benzemeyen biri olması, oyuncu olarak çok iştah açıcı bir şey. Çok ilgimi çekti. Ben aşkta daha ürkek bir insanım. Aşkı daha içime dönük yaşarım. Ayşe'nin aşk için yaptığı seçimler ise çok çetrefilli.

# 130
# 131
# 132
# 133
  • Мнения: 0
Ани , благодаря ти мила newsm51 smile3525  love001,разбира се, че яма да забравя,нито мога,нито искам Heart Eyes Party Crazy

# 134
  • Мнения: 11 071
ДОБЪР И СЛЪНЧЕВ ДЕН,МИЛИ МОМИЧЕТА !!!
Тук ЛЮБИМИЯ не е много за гледане Shocked,но ...и такъв ние си го ОБИЧКАМЕ,нали? Peace
                                     

Общи условия

Активация на акаунт