10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 717 945
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 660
  • Sunshine state
Ние като си бяхме взели коте(тогава живеехме със свекито),каза че котетата не се къпели.А то беше някакво улично.Аз съответно веднага като отиде на работа,го изкъпах.Като се върна вика "Аууу много хубаво мирише това коте,видя ли че няма нужда от къпане."  Mr. Green

# 661
 LaughingИмам рожден ден.Честити ми го и казва:
        "Аз, сега нямам пари да ти купя нещо, затова ти си купи нещо за спомен от мое име"...

# 662
 newsm65
А каза ли за каква сума ?

# 663
  • Шумен
При мен е малко по-добре, бабата (на мъжо) разбрала че съм си купила нови ботуши и ми дава парите с думите
"Това ти е подаръка от мен за Нова година  Flutter"
Тя Коледа го няма за празник но за Нова Година прави подаръци.
Пак се уредих с подарък тази година, миналата година ми обясни следното
"Ние имаме трима внука (мъжо има брат и братовчедка) и на тях ще дадем по 100 лв за Нова година, толкова можем сега"
Не че съм чакала от нея нещо, но ми стана гадно от деленето а можеше да ни ги даде на двамата без да коментира нищо нямаше и да разберем  Confused

# 664
можеше да ни ги даде на двамата без да коментира нищо нямаше и да разберем  Confused

Искала е да е ясно, че парите са за него.

# 665
  • Шумен
Целта и беше да се знае колко много правят за внуците си, те с това се бият в гърдите и се гордеят  Rolling Eyes Още от лятото се знеше че тази година за внуците ще има по 50 лв. и с изненада откривам че и аз съм в кюпа  Laughing

# 666
  • Sunshine state
Дет се вика-честито на печелившите!  Mr. Green

# 667
  • На един клон
А мойта се обади да МИ честити сватбения ден,на сина си не честити,защо ли?!?!? хахаха

# 668
Това ми напомня случка отпреди няколко години.Купила ми подарък жената и ми го подарява два месеца предварително,защото "щяла да умре до рождения ми ден"!Направо ме втрещи тогава.Жива е още,де!

# 669
Като стана дума за красивите деца на свекървите,се сетих и аз за смешна случка сега,но много се засегнах тогава Laughing
Аз бременна в 9 месец ,ще прибираме свекърва ми, от работа.Излиза тя и нейни колежки наоколо и тя им вика -елате да видите сина ми,колко е хубав Simple Smile

# 670
  • София
ужас  Shocked Shocked Shocked
моята баба пък ми е казвала, че са търкали бебетата със сол за дезинфекция
Майката на свеки се гласеше още първия ден след изписването да дойде да го натърка хубаво със сол. После цял живот нямало да се поти  Shocked

# 671
ужас  Shocked Shocked Shocked
моята баба пък ми е казвала, че са търкали бебетата със сол за дезинфекция
Майката на свеки се гласеше още първия ден след изписването да дойде да го натърка хубаво със сол. После цял живот нямало да се поти  Shocked
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И моята баба ми е казвала, че са ги търкали със сол и свинска мас и ми вика, виждаш ли бабо сега колко сме били изкукуригали  hahaha hahaha hahaha

# 672
  • София
А мойта се обади да МИ честити сватбения ден,на сина си не честити,защо ли?!?!? хахаха

Нормално - ти си случила, а той - не  Mr. Green

Някъде по-назад имаше определение за свекърва, ама как беше...

# 673
Някъде по-назад имаше определение за свекърва, ама как беше...

Аз знам за "свекървещица". Grinning

# 674
Знаете ли коя е най-добрата свекърва?Опитайте се да отгатнете!

Общи условия

Активация на акаунт