Всички ЮЛЧЕТА мънички да са здрави и добрички(тема 128)

• 10 974
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Вижте на какво попаднах http://www.drebcho.bg/stories/%D0%92%D1%8A%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1% … 5%D0%BB%D0%B8.htm /има и други теми, но трябва регистрация/

# 181
Ще ме уморите с пелените  Laughing Когато се пускат в промоция Памперс се пускат всички размери от една разфасовка - тоест в Метро ще бъдат в промоция всички размери (2,3,4,4+,5, 6) от разфасофката Джъмбо. Колкото до Пуфис - ако ви кажа ще ми повярвате ли, че поточните линии на старите Памперси са купени от Фикосота, които сега произвеждат Пуфис Simple Smile Реално говорим за един и същ продукт.

Ния е с 2 зъба от 1-ви юни насам. На килограми май не наддава. Ако е станала 8 ще съм супер щастлива.

Амаринова, браво на Алекс.  Николета я забелязах, че в събота след яслата хубаво си хапна. После като се открехна пак на цокане и забрави що е то лъжицата.

# 182
Явно всички гледате Перла, щото ви няма..или вечеряте, от известно време рифрешвам и няма много движение в темата

# 183
Аз съм тук, никога не съм гледала телевизия. А и като има нет и комп абсурд Simple Smile))

Ох, Пепи сега е с темп, но е при баба си и ми е още по-притеснено.

# 184
  • София
Аз гледам Вип денс и се напиках от смях със Сашка Васева Joy Не стига, че е като слончето Нели в бутчетата, ами и през цялото време, докато се кандилкаше в кръчмарско танго, си надигаше 30-сантиметровата пола и показваше дантелки на чорапи Joy Е, няма такава гледка, честноооо...уби ми либидото за седмица напред Crazy Мъжо падна от табуретката от смях hahaha

Джоли, вярвам ти, но и ти ми вярвай - продуктът не е един и същ Wink

Христуш, поне 1/3 от описаните "не трябва" ги правя Tired

# 185
Мда, Сашка уби рибата! Joy
За Ивето взимам Хъгис (Дуци ме светна за тях   bouquet ) и съм супер доволна. Устройват ме напълно като качество и цена. Не ме кефят Памперс, много пропускаха. Либеро и Дайперс също ме кефеха, но като цена са по-скъпи от Хъгиса. Пуфис не съм ползвала, но от няколко места чувам, че яко пропускали.
Ивето не съм я мерила от юни месец. Тогава беше 10 600кг.
Христуш, готин линк си дала. Мерси.

# 186
  • Sofia
Според мен това с памперса е до дете и структура.
Аз съм супер доволна от Памперс и Молфикс.  Peace

# 187
  • Варна
Ние днес кръстихме Диана. Днес е малката Богородица, когато се е родила Дева Мария, на 15-ти август е Успение Богородично. Почти не плака, само като я мокриха, но  като се замисля, мен ако ме съблекат гола в църква да ме мокрят и аз ще се разплача Simple Smile Снимки другата седмица Simple Smile Междувременно ако се подсече, явно несме разбрали, че се е наакала и дупето й яко се зачерви и явно я болеше, много плака в банята милото. Сега пръскам с някакъв спрей Джинджира Алба с цинк, да видим ...

Аз купувам гащичките на Либеро 5-ца. Много са мекички и мноооого рядко са пропускали, мисля, че не съм ги слагала правилно тогава или Диана си ги е изкривила.

# 188
НБМ е права, че е до дете и структура  Peace Пробвах доста от масовите възможни на пазара - Либеро, Хъджис обикновени, Хъджис Премиум, Молфикс, Пуфис и Памперс. По едно време най бях доволна от Хъджис Премиум, защото спираше дрисканото да излиза от кръстта. Но като пуснаха Памперс с разтегателните лепки съм доволна много. Обикновения Хъджис и Либерото не ме кефиха заради слоевете - надуваха се ужасно много и не ми се струваха комфортни. Пуфис и Молфикс й държаха дупето морко. Опитах се да избягам от Памперс, ама пак съм на него  Laughing . Силно се надявам скоро и без него да сме де - много искам да махна пелените вече.

# 189
  • София
НБМ е права, че е до дете и структура  Peace

Да, и аз така мисля. Бобо например се обрина нечовешки от Молфикс, на Ники също съм взимала веднъж - нищо не му стана.

Тони, честито ви кръщене Hug И на всички други, които съм пропуснала Grinning

# 190
Христуш, поне 1/3 от описаните "не трябва" ги правя Tired

Oт известно време нервите ми не издържат и само крещя. Като се разчетах с тези статии направо лошо ми стана. Определено не съм такава майка, каквато трябва да бъда, но затова трябва здрави нерви и много търпение. Белинда не си сама  Embarassed

# 191
  • София
Не стига, че е като слончето Нели .............

Hug Hug Hug Ееееееее, винаги като се запознавам с някого казвам " Нели , като слончето Нели Laughing" ...А хората ме гледат странно  Confused Никой не го знае това детско, а на мен ми беше любимоооооооо Heart Eyes " Нели ди елефънт, тра-ла-ла, енд сей,  гуд бай ту дъ съъъъркъъъъъъъъл Mr. Green Mr. Green  Mr. Green.................."

# 192
Добро утро!
Ние вчера на малката Богородица празнувахме годишнина.  Heart Eyes Чувствайте се почерпени!

# 193
Ketito, специално за теб  Mr. Green
http://vbox7.com/play:650675af

Редактирам, за да добавя бруталния кавър на Той Долс  Laughing
http://vbox7.com/play:35d816fc&al=1&vid=963000

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 08:27 от dicey

# 194
  • София
Честита годишнина, Ива ! Още много дълго да се обичате  !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт