Всички ЮЛЧЕТА мънички да са здрави и добрички(тема 128)

• 10 974
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Честито на Ива  bouquet

Днеска има слънчооо, ще ходим на разходкаааа Flutter Вчера не успях, разминаха им се спанетата и чак следобед, когато и двамата бяха на линия, то взе че заваля Close Един ден пропуснах и се чувствам като затворник, ми зимата к'во ше прайм Tired

Вземам си назад думите за пуфис Crossing Arms Бобо се събуди мокър до подмишниците, боди, пижама, чувал, всичко, голямо пишкане е било нощес.

Абе хора, какви обувки им взимахте за есента? Аз нямам нищо от Ники за тази възраст, явно им е видял сметката на наеговите и сега се чудя - маратонки ли, какво newsm78

# 196
Либеро и Памперс ползваме. Либеро през зимата бяха супер, ама ми се виждаха дебели за лятото и взехме памперс. После минахме на гащички на една незнайна фирма, но много добри, че Симона много мърдаше, но премина периода и пак сме на памперс.

съркъс, не съркъл, Кети. И аз много го обичах. Преди години се запознах с една англичанка, заедно учихме в средното и стана нещо на въпрос и тя остана с широко отворени очи, че аз от БГ я знам тази песничка, защото това било английско филмче  Grinning

Честита годишнина Ива!

Христуш, мерси за полезната статия. И аз съм с вас при лошите Embarassed

# 197
Честит Рожден ден на Бухтичка !

Гледам обсъждате памперсите / отново  Wink/ . Аз съм най-доволна от Хъгис, но турските. Ако не намеря от тях из квартала, в краен случай вземам на Памперс, в много краен Евибейби.

# 198
Честита годишнина, Ива!   bouquet
Днес Бухтичка има рожден ден  Hug

Мила Бухти, да си жива и здрава, все такава умница, чудесна мъдра майка и прекрасен приятел!

# 199
  • София
Честит рожден ден, Бухтичка ! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана !   bouquet

# 200
Честито християнче на Тони!
Честита годишнина на Ива!Дълги години щастлив,спокоен и изпълнен с любов семеен живот!  
Честит рожден ден и на Бухти!Много здраве,щастие,любов и успешно завършване на обучението!  

# 201
Мерси  Hug
Бухти, честит рожден ден! Да си много здрава и щастлива!
Честито и на всички празнуващи, които съм пропуснала!  Hug

Белинда, вчера ходих до метро и купих едни пантофки и 2 чифта гуменки за есента. Има 2 големи коша точно на входа с детски обувки за по 10 лева. Отделно при обувките са наредили маратонки, ако те интересуват.

# 202
Бухти ЧРД! Да си много обичана и щастлива!   bouquet

# 203
Честит рожден ден на една прекрасна млада дама!
Бухти, желая ти да си много здрава, щастлива и обичана!

# 204
Еее, Дуци, страхотна картичка за Бухти - с туту  Laughing

Момичета, хайде да си направим среща скоро! Другата седмица май времето ще е по-приятно. Какво ще кажете?

# 205
Ива, честита годишнина! Много любов и разбирателство!
Гледам ти лентичката, ми то не останало Simple Smile Как се чувстваш, страх ли те е като знаеш какво те очаква или напротив Hug

Пепи носеше маратонки, но на Анна са й огромни. В момента тя носи 19. Купила съм й едни по-отворени маратонки, уж за лятото бяха, но те май ще са за пролетта, защото й падат, а са 19 и 1/2 Crazy

Тони, честито християнче  bouquet

Евридика Mr. Green

# 206
baloni Честит рожден ден на Бухтичка! Здрава, весела и много обичана  baloni
 bdbaloni

Честито християнче на Тони. Нека Ди да слуша още повече мама и тати!

Иве честита годишнина и на вас! Много да се обичате !

Хора немога да пусна обява в продавалника. Вчера два пъти я пускам и накрая ми излиза че е продадена още докато пусна обявата. Незнам аз ли бъркам нещо, но този продавалник е ужасно бавен и направо ме изнервя. Някой има ли представа защо става така?

Дуци много оригинална картичка. Точно като за Бухтичка.

# 207
Сисони, натисни бутона Release it! и така вече няма да пише Продадено.

# 208
От тези, които сложиха приорикса. Има ли някакви реакции?

Вчера и я сложиха на Симона, и вечерта беше много нервна и неспокойна, а през нощта беше и с 38,4-38,6 и почти неспа от рев. Давах един път панадол и един път нурофен. Спадна и Т, но пак не спахме цяла нощ. Дали е от ваксината? Нали е със отложени реакции?

# 209
Честито християнче на Тони!

Бухти, честит рожден ден! Да си много здрава и щастлива!

Иве, честита годишнина и на вас! Много да се обичате !

за бебешките пелани да кажа и аз . От начало ползвахме Либеро , а от скоро минашме на Молфикс - заради цената .

За обувките: за това време му купих едни платненки (евтини -4,50) , а скъпите и хубави обувки или бити ще са за зимата.     Нямам възножност за 2 мес. да купувам маратонки от 30-40 лв, пък и не виждам смисъл  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт