Чакаме ви с новини около вас и децата. 

на патерица Пожелавам ти най-вече много здраве, много семейно щастие и много любов

Липсвахте

Направо съм отчаяна. И от гърнето се дърпа като попарен, а така хубаво беше свикнал с него.
адски бързо наддава, ходя да я храня. Кърмим се чудесно, много е лакома. Днес даже ме зарадваха, че утре или в сряда я изписват
Утре в 10ч ще разбера, нямам търпение 

Радвам се, че сте добре. Ние също.
А Стефчо да не би да ти е сърдит където си го оставила за няколко дни докато раждаше? 

Чакаме ви с новини около вас и децата. 

..... За някакви специални умения на Беа не се сещам кое е ново, кое е старо.... Казва отделни думички, разбира доста неща, в ролеви игри се заиграва вече много дълго с кака си, почти винаги е усмихната, шегува се с нас и гледа хитричко как ще реагираме, залъгалката я забрави много лесно.... Имаме проблем, обаче, с нощното спане, в смисъл, че се буди всяка нощ около 1-2 часа до към 3-4 и си пее, приказва, понякога хленчи. Аз свикнах вече на този режим, но си е уморително
. Памперса не успяхме да го махнем, пробвах 1 седмица и се отказах. На гърне седи, когато има настроение, т.е. когато няма нещо по-интересно за вършене. Все я сравнявам с кака й, която на 18 месеца вече си казваше и пишкаше и акаше в гърне, а на 20 й свалихме и нощния памперс, но май е грешка да ги сравнявам, така че ще си карам по детето. 

Препоръчани теми