Любители на котки - тема 30

• 48 395
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, здравейте.

Днес попаднах на тази публикация и бая се замислих... Вие имате ли такива наблюдения? Аз... (дано си въобразявам де), но откакто взехме писана, изобщо и не се сещам за мъж.. ама хич!

Котките - сексуални вампири

Статистиката твърди: 8 от 10 жени след развода си взимат котки и мъжът за тях става абсолютно ненужен! Защо? Може би учените най-после ще решат тази загадка.

Пътешествайки по река Волга през 60-те години на миналия век, етнографът Иван Черниченко се натъкнал на селцето Потайское, в което от векове живеели само стари моми. Разхождайки се из селото, етнографът бил изумен от огромния брой котки: стопанките държали по 5-6 писани във всяка къща. На учения и на ум не му дошло да свърже в едно тази женско-котешка аномалия, но все пак описал в дневника си феномена.
Днес неговите записки се превръщат в истинска находка за холандския парапсихолог Фридрих Бойтендейк и сексолога Краус ван Брег, които съобщили на симпозиум в Амстердам за своето откритие: котките нанасят непоправима вреда на женския организъм, изсмуквайки енергия, в това число и полова. Така ги правят фригидни
  След като проследил няколко случая, при които след поява на котка в дома нормалният сексуален живот на семейството се нарушил, д-р Берг сериозно се замислил за връзката между котките и женските сексуални възможности. Една от пациентките, Анук, на 24 години, била необикновено красива жена, която проявявала необуздан сексуален мерак. Доктор Краус бил принуден да я изпрати на лечение в клиника за сексохолици. Тя се намирала в постоянна полова възбуда. Това изтощавало младата жена не само психически, но и физически. Тя буквално се превърнала в скелет. За съжаление лечението не помогнало. Затова пък спасението дошло от една циганка врачка. Тя посъветвала Анук да си вземе две котки, за да „усмири" половата си страст.
  В продължение на пет години Краус ван Берг специално проучвал връзката между писаните и техните собственички, които се оплаквали от сексуални проблеми. Така успял да събере ужасяваща статистика. Само при 22 от 320 жени, отглеждащи котки у дома си, всичко със секса било нормално. Останалите дори не изпитвали сексуално влечение. Страдали от аноргазъм и вагинизъм. 78 от 125 любителки на „домашните тигри" не можели да заченат. Всички жени били изследвани за токсоплазмоза, опасно заболяване, което котките пренасят. Оказало се обаче, че от него нямало и следа. Това не свалило обвиненията към котешкото племе. Наистина учените все още нямат отговор на въпроса как се проявява негативното въздействие на писаните върху женската сексуалност. Но затова пък правят нерадостни изводи: котките атрофират женската чувствителност,пречат на забременяването и раждането.
  Научавайки, че парапсихологът Фридрих Бойтендейк работи над проблемите на женската сексуалност, лекарят обединил усилията си с него в по-нататъшните изследвания. Двамата успели да разкрият пред света как именно котките „крадат" женската сексуална енергия. С помощта на физици учените конструирали специален апарат FRIBO. Това, което той показвал, парапсихологът Бойтендейк вече бил наблюдавал със собствените си очи: котешката аура поглъща и разтваря аурата на нормалната женска сексуалност. С помощта на датчици, поставени на главата на котка, учените потвърдили: писаната, както и всеки жив организъм, не е нищо друго освен портативен биогенератор, създаващ около себе си електромагнитно излъчване. При контакт на котката с жена, при която нивото на електромагнитно излъчване е по-високо, особено в момент на сексуална възбуда, овулация и бременност, писаната прехвърля „излишната" енергия върху себе си. И ако животното не бъде спряно, например когато жената спи, то се превръща в истински енергиен вампир.
**
ТОП 8 на енергийния потенциал

Британска котка - най-безопасна в енергийно отношение.
Руска синя котка - отнема малко от жизнената сила.
Донски сфинкс - не е голям консуматор на енергия.
Персийска котка - не е много опасна, жизнените процеси в организма й са забавени.
Абисинска котка - това е звяр! Способна е да изтегли много сексуална мощ.
Сибирска котка - краде енергия на големи порции.
Ангорска котка - истински вампир, отнема твърде много сексуална сила.
Мейн куун - много, много опасна котка! Умее да извлича сексенергия от разстояние. Не се препоръчва да се гали повече от 15 минути.

В-к "Монитор" 27.05.2008

# 706
  • София
Eй, сега я загазихме! Мъжът ми като прочете това и ще изгони котараците  Mr. Green! Поне Мъро няма да го мисля, защото ще си намери кашонче на улицата  hahaha.

Ето го моя сексуален вампир:

Последната може да я сложат в учебник по ветеринарна стоматология hahaha. Точно му бяха извадили разваления зъб hahaha. И сега ще смуче по-слабо hahaha.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 15:48 от tania67

# 707
  • Варна
Таня, крий компромата от мъжа си, че отиде Мъро Joy
Не знам, в тази статия породата "тротоарна подобрена" не се споменава, тъй че съм спокойна hahaha
А на мъжете не им ли действат котките? Аз съм по-склонна да обясня резултатите от проучването с факта, че котките действат много тонизиращо и релаксиращо, тъй че е нормално човек с проблем, примерно жена след развод, да си вземе котка. Също тъй нормално е поне за известно време всички мъже да са и криви Crazy А после... навикът е голяма работа Laughing

# 708
Знаех си, че ще ме вземете на подбив Simple Smile))
Но от друга страна, ако се замислим сериозно, котките си имат доста сериозно вземане-даване с енергиите...
На всички ни е добре известефн факта, че котките отнемат отрицателната енергия, и като следствие успяват да ни помогнат при разни болежки и неразположения.. Ами ако и тук има някаква истина?
Сериозно, аз откакто си взех котката, не ща и да погледна мъж. А иначе съм доста сексуална...

# 709
 Shusha, ако си права и тази статия не е изсмукана от пръстите на някой скучаещ журналист, то тогава моите два котарака буквално ме спасяват да не прибягвам в обедната почивка на мъжа си да си "поиграем"  hahaha Имам явно толкова сексуална енергия, че ми остава и за мен след "изсмукването"  Laughing Grinning Но ти благодаря за статията-наистина ме разсея и развесели този заспал следобед  Hug Peace

# 710
Shusha, да не се обидиш .... ама тази статия за мен е пълна фантастика, писана вероятно от мъж коткомразец, чиято жена не иска да прави секс с него  Laughing
Аз от дете слушам подобни глупости от майка ми и баба ми - как заради котките няма да имам деца, как нямало да мога да обичам мъжа си....  глупости, та дрънкат!
И деца си имам и мъжа си обичам(въпреки, че е един образ..)

Танче , голямо е КюФте Мъро на първата снимка  Joy

# 711
 Joy

Аз явно трябва да сменям мъжа  Flutter

# 712
  • In a surreal moment!
ииии...нищо не казвате за новия аватар ...а аз така сладко ви се усмихвам , начи...Simple Smile

намерих си една програмка и си цъкам образа низемен на разни тела..

моите са преяли с попара леща с цаца и сега спят , хъркат и пърцунят Simple Smile

чудничък следобед Simple Smile

оф..след 10-тина дни пък съм на работа , болничния свъ....узасссс...ич нищъ , ама няма как...

по повод статията - мъжо да не вижда , че аз с 4 +2 приходящи направо съм секс. замръзена...според статията , де.. Wink Grinning

# 713
Здравейте момичета и писани  Heart Eyes
имам едно въпрос че към вас
възможно ли е от гранулите моята писана да има глисти  Wink
благодаря ви предварително  Hug

Не е от гранулите, а вероятно от сурово месо или риба. В зоомагазините се продават таблетки на брой против вътрешни паразити, дават се на 3-4 месеца. В зависимост от теглото на котката даваш цяла таблетка или половин. Ако имате паспорт - лепите стикерчето за таблетката.
Добре че ме подсети, вече е време да дам на моята.
а ми тя яде само гранули
риба не кусва
през месец и давам хапчета  против вътрешни паразити
и не мога да си обясня от къде идват тези глистоци newsm78

# 714
А дали е глисти? Може и да е тения? Защо не вземеш едно от тези гадинки и при вета.
Те ги разпознават.
Ако е тения няма да мине с хапче за глисти.

# 715
  • Варна
Глисти или тения може да се донесат вкъщи и с обувките.

# 716
  • София
ралка_80, Аzipirin действа без грешка и на глисти, и на тении. Ти какво даваш? Спомням си, че Мацо-помиярчето имаше в изобилие и с 2 приема всичко изхвърли. Освен това хапчето трябва да се дава през точно определено време, така че излюпилите се глисти да не са снесли нови яйца. За съжаление не помня колко е времето между два приема.

Миг незабравим, много сте хубави на аватара  Grinning!

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 17:31 от tania67

# 717
аз пък- ей така - ни в клин, ни в ръкав- да кажа...
абе може фантасмагорично да ви се види, ама аз съм се убедила за себе си на 200%
значи- като ме боли глава- Пуфи, как разбира и ляга точно до главата ми( понякога почти в/у главата ми Simple Smile ) и...ме успокоява...как усеща... не знаааааам
а пък това ( може да е зверско съвпадение, ама...пусто му- вярвам, че не е) - когато имах бъбречна криза (малко проблеми с бъбреците) - месец по-късно сладката ми имаше завишени ст-сти на бъбр.показатели. Имах проблем ( който за съжаление още имам де) с очите- високо ВОН - малко по-късно Пуфи й откриха начална глаукома.... майка имаше бучки ( за наша радост- не злокачествени- благодаря на Бога  Praynig ) , малко по-късно на Пуфи й се появи въпросният 'мастит', който за съжаление после се оказа киста Sad
не знам дали ми вярвате, но от толкова съвпадения...направо... това малко златце ни взима болките направо.... сигурно някой ще ми се смее, ама аз мн го вярвам, че е така/...

# 718
  • София
По отношение на статията: аз за себе си мога да кажа, независимо от наличието или неналичието на мъж, все съм нещастна, ако ги няма котараците.

Аз да се похваля! Нарочно изчаках да мине известно време, за да съм сигурна - с намесата на хомеопата и взимането само на 1 капка от един продукт Кьорчо престана да уринира кръв.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 19:55 от Емел

# 719
емел, радвам се, че Кьорчо е добре Peace
а аз преди малко тръгнах да пиша по повод на статията, ама се присетих за това...
та- за статията- подкрепям казаното от Тед Simple Smile Laughing

Общи условия

Активация на акаунт