Аз съм майка на дете с хиперактивно поведение и проблеми с говора.От три години бяхме пациенти на д-р Михайлова,и тъй като тя определено се притесняваше относно правилното лечение на моята дъщеря,преди година и половина каза,че непременно трябва да направим консултация с д-р Мета,когато той дойде в България.Както и да е- дойде и това време и на 25 юни имахме честта да сме от пациентите допуснати до преглед.На срещата с него той беше изумен от особеностите свързани с моята дъщеря и нейният живот към момента.Няма да навлизам в подробности,защото са мноого дълги,след срещата трябваше да изчакаме около час и половина той да каже и съответното лекарство и лечение,което да предприемем.Ние го приехме и в рамките на следващите два месеца моята дъщеря получи чаканото влошаване/защото след това следва подобрение,ако лекарството е правилно подбрано/.След двата месеца от клиниката се обадиха за да отидем на проследяване и на тази чакана от мен среща д-р Михайлова на прост български език ми каза,че трябва да се примиря с проблема,който имаме,че той е нелечим,че имаме кармична обремененост според д-р Мета и това е,каквото и да ми предпишат,то ще бъде едва ли не поддъжащо,но не и лекуващо,защото проблема е такъв.Малко е да се каже,че съм разочарована,най-малкото защото за да ми го каже това д-р Михайлова- това ми струваше 60 лв.Може би тези думи и струваха толкова.Може би сумата за д-р Мета,която беше достатъчно голяма за български стандарт е била недостатъчна за да ми кажат нещата направо,без да пием въпросното лекарство,за което дори не стана дума,да не говорим,че последната ни среща явно беше фиктивна-за да ми съобщи НОВИНАТА,а може би не съвсем.Както и да е -аз и детето ми вече няма да сме пациенти на този център и за мен,всичко там е просто за събиране на пари,очевидно хората се променят,за огромно съжаление,казвам това с огромно съжаление,защото д-р Михайлова беше човек който в продължение на повече от три години ми вдъхваше кураж и определено беше извратено,точно от нея да чуя това....Жалко е ,че толкова време чаках и Мета да пристигне,жалко е за всички които са имали надежда,а може би не трябва....
Никой не е застрахован от неуспех. Но в крайна сметка, резултатите са били повече от неудачите.
Може би, д-р Михайлова е имала повече доверие, отколкото е трябвало в д-р Мета за случая на oddy.