ХИМЕРА ЛИ Е Д-Р МЕТА-МЦ ХИРОН?

• 2 717
  • 5
  •   1
Отговори
Дълго време се колебах,преди да пусна тази тема,но искам да споделя огромното си разочарование от МЦ Хирон в лицето на д-р Михайлова и д-р Мета,небезизвестният по нейни твърдения индийски лекар,който може да се справи с какво ли не.
Аз съм майка на дете с хиперактивно поведение и проблеми с говора.От три години бяхме пациенти на д-р Михайлова,и тъй като тя определено се притесняваше относно правилното лечение на моята дъщеря,преди година и половина каза,че непременно трябва да направим консултация с д-р Мета,когато той дойде в България.Както и да е- дойде и това време и на 25 юни имахме честта да сме от пациентите допуснати до преглед.На срещата с него той беше изумен от особеностите свързани с моята дъщеря и нейният живот към момента.Няма да навлизам в подробности,защото са мноого дълги,след срещата трябваше да изчакаме около час и половина той да каже и съответното лекарство и лечение,което да предприемем.Ние го приехме и в рамките на следващите два месеца моята дъщеря получи чаканото влошаване/защото след това следва подобрение,ако лекарството е правилно подбрано/.След двата месеца от клиниката се обадиха за да отидем на проследяване и на тази чакана от мен среща д-р Михайлова на прост български език ми каза,че трябва да се примиря с проблема,който имаме,че той е нелечим,че имаме кармична обремененост според д-р Мета и това е,каквото и да ми предпишат,то ще бъде едва ли не поддъжащо,но не и лекуващо,защото проблема е такъв.Малко е да се каже,че съм разочарована,най-малкото защото за да ми го каже това д-р Михайлова- това ми струваше 60 лв.Може би тези думи и струваха толкова.Може би сумата за д-р Мета,която беше достатъчно голяма за български стандарт е била недостатъчна за да ми кажат нещата направо,без да пием въпросното лекарство,за което дори не стана дума,да не говорим,че последната ни среща явно беше фиктивна-за да ми съобщи НОВИНАТА,а може би не съвсем.Както и да е -аз и детето ми вече няма да сме пациенти на този център и за мен,всичко там е просто за събиране на пари,очевидно хората се променят,за огромно съжаление,казвам това с огромно съжаление,защото д-р Михайлова беше човек който в продължение на повече от три години ми вдъхваше кураж и определено беше извратено,точно от нея да чуя това....Жалко е ,че толкова време чаках и Мета да пристигне,жалко е за всички които са имали надежда,а може би не трябва....

# 1
  • Добрич
Така като гледам май и аз ще си дам парите на вятъра. oddy, пак си имала голямо търпение, 3г. си се надявала и наистина е гадно и тъпо да злоупотребяват с теб и проблемите на дъщеричката ти/сходни с моето момченце/. Аз също вярвах във възможностите на хомеопатията да повлияе по някакъв начин на моето дете, тъй като навсякъде пише, че цитирам:" Хомеопатията е ефективна в случаи на различни емоционални разстроиства при децата.Подходяща е за хипер активни деца с пристъпи на неконтролируем бяс и агресия.Подходяща е също за деца страдащи от фобии, страхове, тревожност, ревност, чувство за малоценност, свенливост, депресия,страх от изпити, неспокоиствие, гризане на ноктите, клептомания, умствено изоставане и др. ", но вече се съмнявам в това
Това, което написах не е много по въпроса за МЦ "Хирон", но сме със сходен проблем с авторката на темата

# 2
Много се надявам да намерите "истински" хомеопат,макар,че на мен лично в момента наистина вярата ми в тези методи на лечение са силно разклатени и будят съмнение за резултат.И ние сме с изброените от теб проблеми,но чрез хомеопатията до момента не мога да кажа,че сме имали някакъв положителен ефект,а може би ще трябва да опитам с друг хомеопат- не знам....... newsm78

# 3
Нашите баби са били отлични хомеопати .
Ако желаете , чуйте мнението на някоя умна възрастна баба .
Едва ли ще ви навреди , само ако я изслушате .
Пък и безплатно ще ви е .

# 4
  • София
Прочетох с интерес всичко написано по темата. Аз също съм пациент на МЦ Хирон и на д-р Михайлова. Децата ми, мъжа ми също са при нея. Не е имало причина да се съмнявам в предписаното и казаното. И не 3, а цели 10 години. Разбира се имало е и моменти на неточно лекарство, моменти на продължително лечение.  Hug Никой не е застрахован от неуспех. Но в крайна сметка, резултатите са били повече от неудачите.
Моите деца не бяха с проблема на oddy. Бяха с други не по-малко тежки. И в крайна сметка се оправиха.

Д-р Мета не го видях. Само чух отзиви и се учудвам на това, което чета тук. Но може да е имало и такъв случай. Не трябва да се забравя, че той е индиец и хората в Индия нямат нашата психика. Колкото са научили лекарите от МЦ Хирон от него, толкова е научил и той от тях. За него нашите мисли и чувства са чужди и различни. Нашите реакции, също са нестандартни.  Simple Smile Може би, д-р Михайлова е имала повече доверие, отколкото е трябвало в д-р Мета за случая на oddy.   newsm78 И лекувайки толкова дълго време детето, без видими промени се е надявала на помощ и съвет от по-добър специалист. Не мисля, че трябва да се вини за това.

И почти съм убедена, че са малко специалистите по-добри от д-р Михайлова. Можеш да я смениш с друг хомеопат, който ще каже че предишния не е бил на ниво. Можеш да смениш и типа медицина и да се върнеш към алопатията, което няма да доведе до промяна, а ще лъснат и странични ефекти.  Hug Разбирам разочарованието ти, разбирам, че и нервите ти са обтегнати и си уморена от очакване.  Но според мен е най-добре да намериш сили и да се срещнеш отново д лекарката. Да изясните нещата. Да си поговорите по човешки. Да ти станат ясни възможностите и перспективите.  Hug Не знам дали друг би ти ги казал.

Ако си притеснена, пиши ми на лични. Да не обременяваме другите.

# 5
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Здравейте,аз също изчетох мненията и реших да пиша.Няма да влизам в подробности,само ще кажа,че д-р Мета(който е невероятен човек),от 2 години лекува дъщеря ми,която е с злокачествено заболяване,и имаме слава Богу невероятни постижения(за което шапка му свалям).Страхотен профисионалист.Само да добавя,че след като сме записали час при него,и е разбрал за каво сме там,човека е отказал да вземе пари,за така наречение прием.С много вяра,и усилия,вече 2 години детето ми е добре.Малко се съмнявам д-р Мета да е казал тези думи,може да са на д-р Михайлова.Той е човек с различни принципи и възпитание от нас.В И НДИЯ си има огромна клиника,през която на ден,минават сумати народ,едвали е заради тези пари newsm78.Жела Ви късмет,и детенце да се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт