'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 23 972
  • 646
  •   1
Отговори
# 30
Маринска, сигурно защото сме различни хора Grinning, но разбирам и теб - не е изключено точно това ''пренавиване'' Peace

Джей Ло Simple Smile, някой май го разменяше преди няколко месеца в размените, не мога да се сетя кой, дано се включи някой с разяснение Peace

# 31
Ей, успяхте да ме запалите по Хипноза! Много го искам сега! За щастие Мадам на Готие нещо не ме грабна Wink Това новото Фере също никак не е лошо, но май е по-скоро за лятото.

# 32
 smile3508 ухаааа и на теб хареса значи, а в кой вариант ти допада най -много Simple Smile

да, Мадам няма много фенки, на пръсти се броим Tired

# 33
  • София
Няма много фенки, а за момента и само една притежателка... Mr. Green
Шегувам се, разбира се.... Mr. Green Това вместо запис... Laughing

В анкетата не гласувах, защото и двете опций не се отнасят до мен - радвам си се много на отдавна бленуваните аромати, но това, за съжаление не означава, че не се оглеждам за нови... Mr. Green

Фере и моят бранд не е.... Crazy

# 34
Еее, Ноар - получи ли си я вече Grinning Crazy Crazy Честито Heart Eyes

п.с. момичета явно аз не съм се формулирала правилно - това, че новия много желан аромат ви радва, не означава че не се оглеждате за нови, идеята е -

1. Чакам го дълго, получавам го и много ме кефи дълго време (независимо дали си купувам други през това време)     

или -

2. Много го искам, много го чакам, но за съжаление бързо ми омръзва (под бързо лично аз разбирам две -три седмици) Simple Smile Peace

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 19:09 от Tess d`Urberville

# 35
  • София
Ааа, отдавна, заедно с Тялото... Ама съм я носила само веднъж... незнам, ама имам едно такова неприятно усещане, че няма достатъчно време човек да си носи всички аромати, колкото си иска... Crazy #Crazy

# 36
с много кеф да си пръскаш всички нови аромати  bouquet

# 37
  • Враца
 В контекста на това , което казва Noir, аз още не съм носила "Ангел или Демон" и "Линстан Мандаринка" ... акога още ги получих   Rolling Eyes

# 38
Явно имате много парфюми и трудно идва реда на новите придобивки Simple Smile

# 39
  • Враца
Не са ми много :

http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=12933

и все пак.. не смогвам.  newsm78
(трябва да отбележа, че Черната орхидея и Елисейските поля още не са ми пристигнали!)

Да се има предвид, че аз днес до обяд бях с Ултраред,
а след като се изкъпах съм отново с Хипнозата.
Някак не успявам да я тествам качествено.
В смисъл мнооооого ми харесва,
ама някак не усещам облак да витае около мен.  Thinking

# 40
  • София
vmarinska, при мен така се държи Серпентин - никакъв шлейф и абсолютно никакво развитие - еднакъв отначало до край.  Sad А като чета при другите какви шлейфове прави .....

# 41

Маринска, Хипнозата не прави голям шлейф, това не ми пречи да я харесвам, но и при мен е така Simple Smile

Рейни, Серпентин едт или едп ти е Peace

# 42
vmarinska, при мен така се държи Серпентин - никакъв шлейф и абсолютно никакво развитие - еднакъв отначало до край.  Sad А като чета при другите какви шлейфове прави .....
И върху мен така се държа, когато то тествах - монотонно и плоско. Нямам представа каква концентрация беше.

# 43
  • Враца
Ама Тес, аз без шлейф, трябва да си въртя главата за да я усещам!  dontknow
 А аз искам ето така да се разпръсва: babydust7
Няма да стане , нали ?  Thinking
И все пак , много я харесвам! Two Hearts

# 44
  • София
vmarinska, при мен така се държи Серпентин - никакъв шлейф и абсолютно никакво развитие - еднакъв отначало до край.  Sad А като чета при другите какви шлейфове прави .....
И върху мен така се държа, когато то тествах - монотонно и плоско. Нямам представа каква концентрация беше.
Моят е ЕДП,но прави невероятен облак и е супер траен.Забелязва се и от околните. Mr. Green
А Хипнозата и тя така.

А относно анкетата,аз съм с "Чакам го дълго, получавам го и много ме кефи дълго време (независимо дали си купувам други през това време)  "

Определено не ми омръзват любимите аромати,не ми стават скучни.Например Ноа,които имам вече от 2 години(повторих Mr. Green и ще потретя както са тръгнали нещата) все още ми носи същите емоции,както и преди.Не им се пренасищам,радвам се на новите,но и не пренабрегвам старите.В никакъв случай мерака ми по тях не минава за 2-3 седмици,нито пък за 2-3 месеца.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 20:30 от Боpислава

Общи условия

Активация на акаунт