'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 23 975
  • 646
  •   1
Отговори
# 45
Хей момичета в предната тема се заговори дали получаваме комплименти за парфюмите.
Аз си замълчах, понеже много рядко ми се е случвало. Много отдавна  една сервитьорка ме беше питала кой е този парфюм, който ухае така прекрасно и това беше Жадор, но от тогава , нъцки. Crossing Arms
Та до днес. Излизаме с една позната, идва тя да ме вземе с колата и веднага щом влязох ме попита с какво съм, че много и харесал, а и тя трябвало да си купува парфюм.  Flutter Flutter
Много приятно ми стана.

# 46
  • София
А ти с какво беше Crazy

# 47
Бях със Stylessence Whistling

# 48
Вили, много е приятно Party Стайлисънс, както и Стайл много ми харесват Simple Smile

Серпентината в едп. вариант е нещо много трайно, прилепчиво та чак нахално, казвала съм ви за моя рокля, която след парти миришеше и след прането, и то осезателно Simple Smile облака е страшен Peace

# 49
  • София

Рейни, Серпентин едт или едп ти е Peace

Тес, ЕДП е. Бях чела много хубави отзиви за него и за шлейфа, бях го душила преди време, но не помнех нищо, и като го пуснаха на чудесна цена във Фрейгрансис, да не се мина случайно и да свърши, докато отида да го пробвам пак, го поръчах на сляпо. Е, не ми харесва сега.  Crossing Arms

Да, много е трайна. Но при мен няма облак.

# 50
smile3508 ухаааа и на теб хареса значи, а в кой вариант ти допада най -много Simple Smile

да, Мадам няма много фенки, на пръсти се броим Tired

Ей тази красота   Lancome Hypnose ЕДП  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 21:23 от fata_morgana

# 51
Тази вечер получих адски много комплименти за L'Instant...Най-много се зарадвах на свеки, която каза, че аромата се усеща 2 часа преди мен Joy

# 52
Последните комплименти за парфюм получих преди десетина дни, като си фръснах само веднъж на ръката Инстант маджик еликсир.(оф този аромат вече пришки ни излязоха да го коментираме. Crazy) Една бегла позната, която рядко виждам ми каза само"ммм....искам като твоя парфюм". Страшно траен и с дъъълъг шлейф - тя беше на три метра от мен.
А през пролетта когато дебютирах с Кели Калеш в Бургас свекърва ми много се впечатли от него и каза, че чак дребната миришела много след като съм я гушкала. Специално ме питаше от къде е. Е, вече го има и тя.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 09:15 от Анонимен

# 53
Не пропускам да направя комплимент за хубав парфюм. Добре, че повечето мъже във фирмата са по-млади и не се притесняват ако направя комплимент и за мъжки парфюм.

# 54
venush, значи си прежалила едни 150-180 лв Crazy за този Меджик Елексир, ама наистина пришки ни излязоха да го коментираме, но какво да се прави като аромата е невероятенннннн Heart Eyes
Уффффф аз като разбрах, че е лимитка и ми стана тъжно, тъй като се надявах да го пуснат по Ягодка, фрагранса или все някъде на Коледна промоция Embarassed
Та си виках "Ей сега ако не издебна момента", ама явно няма да ме огрее.
Сега ми остава да събирам парички за него и да се моля да не се е изчерпал до тогава  Praynig

# 55
Здравейте Hug Чудна тема!Поздравления Grinning

От анкетата гласувах за 1-ва опция-любовите са ми силни,имам малко сърце,но който допусна,трудно му се насищам и му се радвам до безкрай Laughing Това важи и за парфюмите Wink

Най-ярките ми спомени са от този:

Много е чаровен,ухае на ягодово сокче Grinning

Харесвам и:

Внушава много стил,женственост и в същото време дистантност.Той ми стои в уиша от зимата,но не съм на етап елегантност,а на сладко и неангажиращо Grinning Представям си го,както за офис,така и за романтична вечеря Simple Smile

# 56
Тази красота пускали ли са я в България?

# 57
Еххх, че ме зарадваха днес - сестра ми ми подари Yves Rocher - Neonatura Cocoon, много любим мой аромат ...  Hug

Някой беше питал в предишни теми кой парфюм бихме си запазили от цялата колекция, само един - е, той би бил! СериознО!

# 58
  • Бургас
Еххх, че ме зарадваха днес - сестра ми ми подари Yves Rocher - Neonatura Cocoon, много любим мой аромат ...  Hug

Някой беше питал в предишни теми кой парфюм бихме си запазили от цялата колекция, само един - е, той би бил! СериознО!
Честито Рони, ти толкова много го харесваше  Hug та чак мислеше да посегнеш на чуждо имущество  Laughing

# 59
Добро утроооооо! Hug  bouquet

И нова тема, и нов бранд, от който нищо май не познавам. Thinking

Днес смятам, под ваше давление, да разходя на работа l'Instant D'un Ete, пък ще видим.
Хубав и усмихнат ден на всички ви! Hug

Общи условия

Активация на акаунт