'' Парфюмни размисли и страсти'' 42

• 24 975
  • 646
  •   1
Отговори
# 405
Мили мои аз ли проспуснах не разбрах, но уговорихте ли час и ден за срещата? Аз другата седмица съм полудяла, ще бъда кума в събота и то са едни проби рокли фризьори маникюр и т.н. и ще се изям от яд ако пропусна  #Cussing out

# 406

Не обичам всякакви форми, тип "философска измислинела", които трябва да ми носят нЕкви послания мъдри и дълбоки. Визирам новото Фере.  

не може да се отрече, че понякога си много мила Laughing

# 407
Рапунцел, скъпа, моля да донесеш Bali Dream! Flutter

Просто е за-дъл-жи-тел-но!  Ще видите Миси какъв е сладур! Heart Eyes

И ти си сладурана... Hug Heart Eyes
Дано този път успея да дойда Rolling Eyes

# 408
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета, среща, кога ??? Heart Eyes
Аз да дойда ли? Blush

Поздрави за страхотния аватар с картина на Моне ако не се лъжа  Thinking  Simple Smile

Сега с последни капки от от една отливчица съм напръскала дрехата си с terracota voile d'ete за да държи по-дълго  Laughing
Хубав е, но въпреки това аромата не предизвиква никаква емоция у мен  Rolling Eyes

# 409
Искам и аз на срещааа! Обаче съм далече Sad

И аз се опитах да сложа аватар - любима картина, но не успях да я смаля  Embarassed Смарт, как става?

# 410
Трябва да уточним деня и часа на срещата Simple Smile

# 411
  • София
Духом ще съм с вас  Hug Телом обаче едва ли, няма кой да гледа ремаркетата по това време  Sad Днес за нула време обърнахме БЗ надолу с главата, обаче Ноарчето така ми подпали главата с тези намаления, че реших да се прежаля и да нахлуем там в пълен състав, иначе до неделя не е ясно какво ще остане.

# 412
  • виртуално
Трябва да уточним деня и часа на срещата Simple Smile
18.30 беше удобно
за деня - само да не е петък

# 413
Добре, 18.30 - четвъртък?

# 414
Блек Ейнджъл, благодаря Hug Моне е ,да Heart Eyes
Четвъртък съм свободнаааааааааааа Party

# 415
И аз!

Атти, не се кахъри, ние с теб ще си направим още една, индивидуална среща! Crazy Hug

# 416
Момичета, среща, кога ??? Heart Eyes
Аз да дойда ли? Blush

Поздрави за страхотния аватар с картина на Моне ако не се лъжа  Thinking  Simple Smile

Клод Моне - а на картината е втората му жена с детенцето му (той много ги е рисувал сред природата) в началото на импресионизма, когато картините стават по-живи и реални от ренесансовия период  Simple Smile

# 417
  • София
В четвъртък поне за сега нямам никакви други планове...т.е. вече имам Mr. Green

# 418
Чудесно, значи се уговаряме за четвъртък в 18.30 пред входа на Стамболийски и Опълченска Peace Simple Smile

# 419
аз пък четвъртък не могаааа  newsm45 цялата седмица след работа се занимавам с глупости  smile3515 пак ще трябва да чакам нова среща

Общи условия

Активация на акаунт