ми се случи едно много тъжно събитие-майка ми почина внезапно
много скоро след като се роди детето.

Надявам се да ни приемете нас със Ицко в отбора на майските
бебчовци(нищо,че нашето майче стана юнче).
това е от нас
Смехорана. Съжалявам за случилото се в семейството ви. Добре си ни дошла с малкия Ицко.

/. Малката беше нечувано добра и послушна целия ден, за разлика от първата ваксина, когато беше истерия целия ден!!!
Момичета, вие давате ли профилактично Панадол след ваксинация, защото нашата педи каза, веднага след като се приберем и преди спане да дам.
Не,че ми е вдигнала температура,просто профилактично! Питах док за това,че напоследък й се изпотява главиката при ядене и понякога при спане, защото бях се притеснила за рахит и тя каза да увеличим витамин Д на 4 капки. На някоя мама случвало ли се е такова потене?
Момичета, вашите бебоци по колко пъти акат на ден?

Моите съболезнования за загубата ти. 

Луничка, Минолтичка, Белла и всички ...

Ела в петък, ако можеш, да се разведриш сред бебоци!
Ксандър си е на центъра у средата!
Като застудее ще станем по-сериозни. 

)

, но за съжаление ние заминаваме в събота за няколко дни до Тетевен и няма да успеем
, но ако организирате някоя друга срещичка съм на линия...особено ако е следобед, че ние сме поспаланки и 10ч ни е раничко
малкия бебо Сами.
както е казал Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече!
Те нашите са малко повече пухкави
А ние между другото се познаваме - бяхме на две лекции заедно в МОЛ-а, но трябва да запознаем и бебоците. Аз да не се каня много, но този път ще дойда ако има среща. Честна пионерска!
Смехорана.Съболезнования за загубата ти.И на мойта маймунка и се поти главичката след баня докато изцока млякото.А за памперсите различно 1-2 на ден/доста пълниииииииии/а днес удари 4.
Голям обеден сън му дръпна след ваксината милата-като заспа в 12.30 и стана в16.30.
Направо учуди света,а какъв глад я гонеше мале мила.
Имах чувството,че ако йбях направила 200гр.щеше да ги опапа...Хайде лека вечер

/Нахраних я и започнах да чистя но мама Деляна звънна за кафе и разходка сърце не ми даде да й откажа и хайде пак навън със заредени памперси и шишета за мляко ,разделихме се към 15.30ч. и на път към вкъщи друга мама ми се обади и хайде обратно та чак до 19.40

Препоръчани теми