Отговори
# 210
  • софия
Здравйте, мили дами!Съжалявам,че не съм писала от както родих,но
ми се случи едно много тъжно събитие-майка ми почина внезапно
много скоро след като се роди детето. smile3518
Надявам се да ни приемете нас със Ицко в отбора на майските
бебчовци(нищо,че нашето майче стана юнче).

# 211
Добре дошла, смехорана! Много съжелявам за това което се е случило. А малкото юнче  Hug  ще го добавя в колажа на октомврииската тема.

Честит първи учебен ден на всички ученици! Много здраве, щастие и успехи в училище!

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 08:20 от MINOLTICHKA

# 212
здравейте и от нас с бебе Тошко,
Честит първи учебен ден и честити месечинки на малките месечковци!
smehorana добре дошли с Ицко и моите съболезнования за майка ти!
днес бяхме на консултация. Мерките и теглилките са ни 62 см и 7,200кг и бита ваксина. Тошко помърка само и всичко мина- браво на момчето Heart Eyes това е от нас

# 213
 welcome Смехорана. Съжалявам за случилото се в семейството ви. Добре си ни дошла с малкия Ицко.

Честит първи учебен ден на всички ученици и техните мами и татковци. Сигурна съм, че и за тях е бил също толкова вълнуващ този ден    bouquet

Честито на Веси за свтабата. Много красива булка. Като разглеждах снимките от ритуала се сетих и за нашата сватба - много мило ми стана  Heart Eyes

Честито на малкото християнче Божко    love001

И всички бебшоци, които имат месечинка да се чувстват поздравени и нацелувани от мен.

Казабланка и на нас д-р Живков ни каза да не взимаме Вигантол. Каза че кърмата и слънцето са достатъчни за бебо иначе прекалено бързо се затваряла фонтанелата. Иначе аз след ваксина давам хомеопатично лекарство по препоръка на педито /тя е хомеопат/.

Ох нямам търпение и ние да минем консултация да видя Ивко колко е порастнал, ама чааак другата седмица  Crazy

# 214
Здравейте момичета! Hug
Първо Честит Първи учебен ден на всички ученичета!!! Да са много здрави, любознателни и ученолюбими!!! Heart Eyes
 Heart Eyes

Вчера бяхме на консултация и биха на Жанетка втория Пентаксим /най-накрая  ooooh!/. Малката беше нечувано добра и послушна целия ден, за разлика от първата ваксина, когато беше истерия целия ден!!! Crazy Момичета, вие давате ли профилактично Панадол след ваксинация, защото нашата педи каза, веднага след като се приберем и преди спане да дам. newsm78 Не,че ми е вдигнала температура,просто профилактично! Питах док за това,че напоследък й се изпотява главиката при ядене и понякога при спане, защото бях се притеснила за рахит и тя каза да увеличим витамин Д на 4 капки. На някоя мама случвало ли се е такова потене? Sad Момичета, вашите бебоци по колко пъти акат на ден?
За почивните дни смятаме да отидем до Тетевен, някоя мама ходила ли е скоро там? Simple Smile
Хубав ден и много целувки от нас!!! Heart Eyes

И на мен доки ми каза да давам профилактично Панадол и аз давам.

ВИтамин Д ще почваме сега да пием,че времето вече захладня и няма много слънце.
А пълни памперси имаме задължително по веднъж на ден.Понякога по два.
Смехорана добре дошла Hug Моите съболезнования за загубата ти.

# 215
Честит учебен ден и от нас на всички малки и големи ученици. Само 6 тици да носят а от забележките може и по-разнообразни хе хе хе ...
Веси честито и на теб . Много сладка булка си била. Да се обичате и подкрепяте винаги и трудните моменти да са по-малко от хубавите  Hug
Смехорана добре завърнала се и моите съболезнования за загубата . Дано с нас да се разтушиш поне малко  Hug
Glum-че и на теб добре завърнала се  Hug
Момичета направо ме подтискате с вашите мерки - какви голееееми бебета. Ние утре наобед сме на консултация а на 3 м бяхме 5950 гр 62 см. Вие сте 7-8 килограма отпреди месец. Вие ли сте големи или ние сме малки  newsm78
Абе ще порасне човечето никой не е останал малък  smile3534
Ние иначе много зазляхме от към зъбки. Голяма мъка . Поръчахме си вече пудричка за зъбки че много се мъчи.
Доколкото разбрах тези прахчета са най-доброто за момента за облекчаване на никнещи зъбки.

Дано ви се успокоят стачкуващите бебоци. и моя взе да се дърпа докато суче но при нас е от зъбките .... smile3502
За захранване още не мисля . Спрях и сокчетата че се подсякохме ама много от едни моркови ... ще почакаме поне до 6 м .

ВАРНЕНКИ  айде да направим една среащичка че скоро времето ще се скапе и край, ще се виждаме в мола  newsm53
Казабланка искам да я видя твойта хубава Жанетка и малкото Кремче и Ани на Есивесела айде момичета Джиджи Биджи, Крейзи дейна , Маева ще се радвам да се запознаем  Hug Луничка, Минолтичка, Белла и всички ...

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 20:20 от Felina

# 216
Здравейте.
Смехорана искрено съжалявам за ужасната загуба  Hug
Вит.Д давам по 1 капка, но не всеки ден. така се случва че го забравям понякога но гледам да наваксвам със слънчеви лъчи.  sun
Дени се поти по главичката само вечер след баня иначе не.
Панадол давам всеки път след ваксината по препоръка на Док, не само заради Т но и за болката.
Относно детската кухня, чувам само много добри отзиви и със сигурност ще се запишем - и без това никаква ме няма край печката  Blush
Днес успях да се организирам и да отида на профилактичен преглед след раждането. Според Док всичко е ок и след 2-3 месеца ще съм напълно възстановена и да очаквам месечния си цикъл не че изгарям о желание. ВЗе ми цитонамазка за онко профилактика и в четвъртак трябва да си получа резултата. Дано всичко бъде наред  Praynig  
Аз също започнах да давам пюренца, но от плодовите и засега сме папкали ябълка и морков на Ганчев, но съм се заредила със ябълка и тиква и плодов десерт на Хип. На бебчо не му се нравят много, но се надявам да ги заобича. Ще ги папка няма какво да се прави.
и накрая но не на последно място честит първи учебен ден на всички пораснали малчугани! успешна учебна година

# 217
Фелинка и аз много искам да си организираме срещичка докато е още хубаво времето  Peace
Миналия път ми беше много приятно.

# 218
Хайде верно да се видим в морската до шадравана в събота 10.00 часа . Какво ще кажете?
Предлагам да е в събота за да могат и мамите с по-големи деца и ученици да дойдат.   

# 219
  • София
Смехорана, съболезнования, мила! Дано вие с бебо сте добре, а ние ви прегръщаме!  Hug Ела в петък, ако можеш, да се разведриш сред бебоци!

Фелинка, ние сме дебелки, съкровище, като къделя.  Blush Ксандър си е на центъра у средата!
Казабланка, Вигантола и аз го забравям (1 капка се очакваше да давам, после я вдигнаха на 2 заради бързото порастване), та от време на време давам по 2...  Crazy Като застудее ще станем по-сериозни.
Не давам Панадол след ваксина и не правя компреси. По принцип противотемпературни давам след 38 градуса, не преди това. От каката съм свикнала така.
Главичката ни се поти като е топло или сме се пооблекли и сме спали така. Или залепени за ръката на мама.
Обикновено акаме веднъж на ден. Понякога 2-3. При промяна обстановката пропускаме 1 ден. Веднъж пропуснахме 3.

Петък в колко часа - да забием ориентировъчно 10.30, пък който когато може?

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 22:16 от Glum

# 220
Здравейте и от нас с Борито wavey
Нямах нет целия август заради повреда, после на море и при свеки та чак сега вече всичко е ок и съм на линия thumbsup
Пропуснала съм доста но ще понаваксам Rolling Eyes
За срещата кога и къде?

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБИН ДЕН И УСПЕШНА ГОДИНА НА КОЛЕГИТЕ (ако има такива де Wink)

Целувки и лека нощ kiss

# 221
Момичета, благодаря на всички за отговорите! Hug
Фелинка, Варненки, аз също искам да се видим Heart Eyes, но за съжаление ние заминаваме в събота за няколко дни до Тетевен и няма да успеем Sad, но ако организирате някоя друга срещичка съм на линия...особено ако е следобед, че ние сме поспаланки и 10ч ни е раничко Embarassed Embarassed Embarassed

# 222
Да почерпя за четвъртата месечинка на моето слънчице! На всеки каквото му душа иска - на кой шот, на кой тортичка, а който иска и пържолка!
Ние днес му ударихме 5 часова разходка по случая с бебе Ева и нейния годеник  Heart Eyes малкия бебо Сами.
Честита ви месечинка Мигле! Да ти е жив, здрав и много слънчев малкия Божко!
Смехорана моите съболезнования за това нещастие. А иначе разбира се, че ще те приемем  Hug както е казал Мечо Пух - Колкото повече, толкова повече!
Казабланка и Ева се поти но не само главичката май, ами цялата. Аз давам по една капка витамин Д по препоръка на педито. За акането по принцип един път, рядко по два-три пъти. Аз не давам Панадол пак по препоръка на педи, която е и хомеопат и явно не иска да пият лекарства бебешорите. Каза ми профилактично да не давам, а само ако вдигне температура. Но тя слава богу Т не е вдигнала и пу да не и уроки си е много спокойна след ваксина.
Фелинка, Ксандър си е много добре даже.  Simple Smile Те нашите са малко повече пухкави  Simple Smile А ние между другото се познаваме - бяхме на две лекции заедно в МОЛ-а, но трябва да запознаем и бебоците. Аз да не се каня много, но този път ще дойда ако има среща. Честна пионерска!  Heart Eyes
Варненки в МОЛ-а в четвъртък ще има лекция за захранването в Капела Плей. Така че може и там да си организираме среща, а в събота и в Морската.  

# 223
 welcome Смехорана.Съболезнования за загубата ти.И на мойта маймунка и се поти главичката след баня докато изцока млякото.А за памперсите различно 1-2 на ден/доста пълниииииииии/а днес удари 4. ooooh!Голям обеден сън му дръпна след ваксината милата-като заспа в 12.30 и стана в16.30. smile3506 Направо учуди света,а какъв глад я гонеше мале мила. Misc Baby BottleИмах чувството,че ако йбях направила 200гр.щеше да ги опапа...Хайде лека вечер smile3524

# 224
  • гр.Стара Загора
Ха Добър вечер и от нас  wavey
Днес голямо хайманосване му ударихме с Евка Кокетка  smile3522
Излезнахме към 09.30ч до 11.30ч. че да папа пюре/не съм давала още навън че голямо мацане става ,представям си количката каква ще стане  tooth/Нахраних я и започнах да чистя но мама Деляна звънна за кафе и разходка сърце не ми даде да й откажа и хайде пак навън със заредени памперси и шишета за мляко ,разделихме се към 15.30ч. и на път към вкъщи друга мама ми се обади и хайде обратно та чак до 19.40  ooooh! #Crazy

smehorana ,добре дошла съжалявам за загубата ти  Hug Hug Hug
kazablanka_v,аз от 20-ти ден давам вигантол по препоръка на педито и на последната консултация като ходихме питах да продължавам ли ,той ми каза до годинката и аз давам какво да правя  hahaha
Панадол никога не съм давала и дано не ми се налага в бъдеще  Praynig
В момента си взех http://www.framar.bg/%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%80- … -pid30003161.html това е физиологичен разтвор но много добре действа и за дихателните пътища  Peace
Главата й се поти единствено вечер след банята докато си пие млякото!
Пюрета яде на Хип,Гербер и Семпер и откакто съм я захранила ака сутрин и вечер но вече човешко а.о  hahaha Joy hahaha

Честит Първи учебен ден на всички ученици да са живи и здрави и много 6-ци в бележниците  smile3521
Честито и на всички месечковци и други с повод да не пропусна!!!

Felina,много си е добре Ксандър ,Евелин на 3 мес. беше 5500,а на 4мес. 6250  Peace
Хайде да лягам че се онесох  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт