Перла-"Каква любов на тази възраст!?" -17

• 44 569
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Все още няма качени снощните серии или поне аз не ги намирам в vbox7...

# 151
  • СОФИЯ
 А чухте ли, че  тази вечер ще има ЕПИЗОД - БОНУС а ??????????? newsm44 newsm44 newsm44

# 152
А чухте ли, че тази вечер ще има ЕПИЗОД - БОНУС а ??????????? newsm44 newsm44 newsm44
Даааа!!!Урааа  smile3501 newsm10 newsm68

# 153
какво-3 епизода?  newsm10

# 154
Олеее какво ли я чака Инджи още....ама и Тоя Мехмед акъл му не дойде.
Аз междудругото гледам "Брак с чужденец и трябва да ви кажа че по забавен филм не съм гледала. rotfImbo

# 155
  • София
Урааа извънредно тази вечер ще я гледаме Инджито!!! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 156
  • София
добро утро и от мен   bouquet
хубаво е че ще има серия, дано да им стане навик , ама едва ли....

Sayerin е как ще ви оставя сами  smile3525

# 157
Много силни сцени бяха снощи! Браво на актьорите! Добре, че съм го гледала предварително в интернет, иначе сигурно нямаше да мога да спя! Обаче актрисата, която играе Шереф, малко преиграва.

# 158
Добро утро, вече съм на работа, сутринта разказвах на колежките какво се случва от гледаните от мен серии в среднощния маратон, пак казвам, дала съм назад линк или в търсачките пишете gumus 61, 62, 63, /това са техните епизоди, отговарящи на нашите серии, които вървят в момента, от снощи/ който разбира езика ще е добре.

# 159
Добро утро и от мен  Hug
Морганчето ще се радвам пак да дойдеш.Айде и другите.....да се организираме и да сме повече.Миналия път беше мн.забавно и грам не съм скучала.А и не си мислете,че ще говорим само за Мехмед и Перла.Обсъждахме доста теми миналия път  Hug Чакаме ви welcome newsm74

# 160
Rossoneri зарази ме и мен,снощи гледах до 1 часа  Embarassed Mr. Green Ама съм напред с материала,макар че карах на картинки само Whistling

# 161
Момичета, някой да знае къде мога да гледам вчерашните две серии?? Praynig Praynig

# 162
Ако има дребосъци, може да дойдем и ние с малката. А и тя е много навътре със сериала.

# 163
Това ми хареса!!!  bishop

Урааа извънредно тази вечер ще я гледаме Инджито!!! newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Oha!

# 164
  • "Перла"
Хубаво се радваме ние ,че в петък ще има серия,ама заради тъпият Сървайвър,ще трябва най-тежките епизоди да ги гледаме два месеца.Така ми се искаше точно тези епизоди да минат най-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт