Белгийски мами и на есен с нова песен - 17

• 38 324
  • 656
  •   1
Отговори
# 585
  • Overijse, Belgie
Blambolina, аз дадох Борис на 6 месеца на ясла. Голяма мъка беше за мен. голям стрес преживях, подложих се на хомеопатично лечение. Ако не трябваше да работя, нямаше в никакъв случай да го дам толкова рано! Той ходи в малка частна ясла и още щом го извадя от кошницата и се огледа, че е в яслата, започва да "пее". От ясла до ясла има огромна разлика. Има ясли, в които не вземат децата на ръце, не ги приспиват. В нашата децата се носят непрекъснато, целуват ги, прегръщат ги, приспиват ги.  Доволна съм, че той се чувства добре там, но това не означава, че вече 4 месеца не го осттавям със свито сърце всяка сутрин!
Ти ще работиш ли? Ако не, има ясли, които гледат децата почасово - ако искаш да ходиш на езиков курс например.

# 586
Здравей, Блонди! Аз се надявах да разкриеш някое тайно място, където могат да се открият повече бебешки храни, но уви, явно няма такова Simple Smile) Ще трябва явно да се справям както и до сега, но очевидно ще трябва да се зареждам в по-големи кол-ва, като теб Simple Smile И все пак не проумявам защо е така тук, уж центъра на Европа, ама и в това отношение са доста зле, както и в други явно..
Иначе моето бебе е почти на 7 мес, захраних я на 5м. и 18 дни.

# 587
Това не го ли коментирахме предната страница? Аз пюрета купувах от Карфур, или от Холандия от Крудват. Но много често приготвях сама, морков+картоф+пиле и на пара. Хем разнообразие, хем лесно и знам какво давам.  Купувах само когато въвеждах нов продукт, или за навън

... уж центъра на Европа, ама и в това отношение са доста зле, както и в други явно..

Ай, стига де!  Joy Няма, няма и се появи някой и нищо не каже  hahaha

# 588
Аз пък да ви кажа съм много щастлива newsm44 От 48 номер дънки слязох на 44 GrinningГолям инат+голям глад Joy

# 589
Аз пък да ви кажа съм много щастлива newsm44 От 48 номер дънки слязох на 44 GrinningГолям инат+голям глад Joy

Браво за постижението!!!
И аз ще трябва да свалям мойте +16кг след като родя дребосъка 
Wink

# 590
  • Overijse, Belgie

Браво за постижението!!!
И аз ще трябва да свалям мойте +16кг след като родя дребосъка 
Wink

браво, черна роза!
охлалаа, ще ги свалиш Simple Smile споко Simple Smile

За храненето - на моето гардже му купуваме заешко от Колройт и му го варя, пасирам и замразявам във формички за лед. Когато трябва да яде месо, само добавям 2-3 кубчета в зеленчуците.
Това лято се запознахме на Майорка с едно семейство, което живее в Германия и жената ми обясни, че в Германия има много разнообразни бебепки храни, защото това е голям бизнес и имат лоби в политическите среди. Педиатрите се мъчили да стимулират майките да приготвят храната на пара ида купуват готови храни само когато нямат възможност и време, но нямало успех. Каза ми също, че слагат захар и сол, което е доста странно и недопустимо за мен. Ама какво се учудвам - на Нестле има каша с какао  ooooh! Всеки има право на избор Simple Smile И на мен вече малко ми се чудят на акъла защо продължавам да кърмя Борис и да цедя кърма през обедната почивка, но така го чувствам, така правя....както и с приготвянето на пюретата  Peace

# 591
Черна роза, бързо казвай как го направи това. Аз се мъча на 90-дневната диета от 12.01. и засега само 1кг. Направо ми идва да се гръмна. А момичетата там свалят със страшна скорост. Ама мойто дупе и то инат   Close

# 592
  • Overijse, Belgie
Бонни, споко, ще стане!
Стискайте ми палци - тази вечер съм на устен изпит по френски (хахах, как звучи)...Повтарям 3-то ниво, защото миналата година една овца направо ми загуби времето. Сега съм много доволна, но ходих само веднъж седмично, защото мъжът ми имаше курс по дъч в единия ден, когато и аз имах. Но ако мина на 4-то ниво, ще ходя и двата дни, защото мъжът ми ще повтаря 3-то ниво дъч, за да мога аз да ходя на френски. Абе много сложно стана  Laughing ама това е положението  Grinning

# 593
Цитат
тази вечер съм на устен изпит по френски (хахах, как звучи
Джъст направо ме уби с тоя изпит Joy Joy JoyАма щом е устен и по френски ще го вземеш Wink Joy
Цитат
Черна роза, бързо казвай как го направи това
.И аз незнам,но със сигурност без излишно яденеКато забременях с Мила бях 75 килограма,качих до 102 ShockedСлед това смъкнах до 84 и айдеееее пак бременна.Айде пак 102 кг,смъкнах до 88 преди Нова година.И едни празници,едно ядене и пак 92.Казах си от 04.01 почвам да се заемам сериозно с нещата.Сутрин само бисквитки с кафето,към 10-плод,на обед нещо леко без хляб,следобед пак бисквитка или плод без вечеря.Много вода,без газирано и сладко SadСега съм 84 килограма същите когато забременях с Виктор.Мъжът ми ме базика ,че било време за 3-то бебе Shocked Joy

# 594
  • Overijse, Belgie
Абе от опит с диети казвам, че диетите с неядене не са успешни. Аз най-много отслабвам като ям поне 5 пъти на ден. Бях доволна от Дюкан преди да забременея с Борис. С него качих много - 17 кг, но месец и половина след раждането бях +3 кг, над килограмите, които не бяха "мои", защото не бях задържала това тегло от диетата като забременях. Сега за 4 дни смъкнах почти 2 кила, защо....защото мъжът ми беше на ски с колегите, аз бачках, децата се разболяха и така....

# 595
Сложно е с килцата. Аз имам едни 5кг дето ме тормозят ужасно. Ама ще ги преборя  box

# 596
Каза ми също, че слагат захар и сол, което е доста странно и недопустимо за мен. Ама какво се учудвам - на Нестле има каша с какао  ooooh!
А в пюретата на Ганчев има нишесте. Благодаря ти и разнообразието  Stop

Взех си и последния задължителен изпит и владея фламандски  bowuu Продължавам обаче да ходя на незадължителните нива, за упражняване на говорене.

# 597
Взех си и последния задължителен изпит и владея фламандски  bowuu Продължавам обаче да ходя на незадължителните нива, за упражняване на говорене.
Един съвет - спрете да си говорите с мъжа ти на английски и нямаш нужда от уроци , това е най-добрия учител повярвай ми  Peace
По повод на килограмите - аз свалих 13 откакто сме се прибрали в Бг , голям глад тука  Joy
Майтапа настрана , но рецептата е една ограничаване , не глад , + много движения а пък има и малко напрежение и стрес работата е сигурна  Laughing

# 598
Жеже, на мен стреса ми влияе точно по обратния начин - не спирам да ям и ставам 100кг  Mr. Green

# 599
Черна Роза, браво  Hug

Дааамм, в Германия дори видях 100 процента пилешко и телешко за 4-месечни бебета  Tired

Аз качих само 6кг от бременността (хем с едро бебе) и излязох от болницата 2кг по-малко отпреди да забременея, но после...  Tired

Мария, поздравления за изпита  Hug

Джъст, твоя докъде го докара?  Simple Smile

И аз бях вчера на устен, перфектно мина. При цялото бъбрене само с една грешка  Blush

В петък ще ни раздават резултатите и ще хапваме традиционни ястия. Няма как да ги нагостя с любимата ми капама, ще занеса кошнички със сирене  Blush

Общи условия

Активация на акаунт