МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 39: насладихме й се и ще я запомним

• 36 372
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Аааа, само надпис ФИНАЛ не става, не е достатъчно убедително. Трябваше да пишат ясно и недвусмислено. Примерно:

"Хюсеин Кенан Гюн намери покой в семейната гробница в източния край на Буюк Ада. Смъртта подари на залязващия композитор известността, към която той се стремеше през целия си живот. Последният му албум, записан в Лондон, оглави всички музикални класации и се задържа на първо място цели 199 седмици. Плачът на цигулката му и до днес оглася земното кълбо от Арктика до Антарктика."

# 691
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Аааа, само надпис ФИНАЛ не става, не е достатъчно убедително. Трябваше да пишат ясно и недвусмислено. Примерно:

"Хюсеин Кенан Гюн намери покой в семейната гробница в източния край на Буюк Ада. Смъртта подари на залязващия композитор известността, към която той се стремеше през целия си живот. Последният му албум, записан в Лондон, оглави всички музикални класации и се задържа на първо място цели 199 седмици. Плачът на цигулката му и до днес оглася земното кълбо от Арктика до Антарктика."

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Със сълзи ме разсмя.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 00:09 от syd_13

# 692
  • край голямата локва

smile3501 smile3501 smile3501

Аз тъкмо мислех да звънна на НимФетката да и разправям какво чух за пашата и шакихата  Embarassed, но ти така ме разплака, че по -добре да ида да ударя едно. Wine Glass

# 693

smile3501 smile3501 smile3501

Аз тъкмо мислех да звънна на НимФетката да и разправям какво чух за пашата и шакихата  Embarassed, но ти така ме разплака, че по -добре да ида да ударя едно. Wine Glass
Аааааааа не, непременно трябва да знам иначе няма да мога да спа и не едно ами поне 20 такива ще трябва да изпия. Wine Glass

# 694
Да ви обадя аз.Гледах Нова телевизия и дават реклама на '' Горещо'' и на фон са пуснали песен от филма ни.

# 695
  • край голямата локва

Аааааааа не, непременно трябва да знам иначе няма да мога да спа и не едно ами поне 20 такива ще трябва да изпия. Wine Glass

Какъв сън бе булка наЛ си младоженка, да не дърпаме ушите на Омутчо. Да не се налага да го пращаме на уроци при пашата. Тя Гюлай разправя / ама да не кажеш на някого / , че пашата не се спирал. То в началото Шахиката като млада кобилка рипкала, ама май напоследък и дошло на нагоре. Оня ден пашата май прекалил със синьото хапче, та като я почнал  ooooh!, цяла нощ никой не спал. То било викове, стонове, трясъци, абе не е за разправяне. Embarassed На сутринта се наложило Иляз да вика майстор- цялата стая била потрошена. Сякаш не паша ами Едуард от Здрача е вилнял. На всичкото отгоре и някакво вестникарче се покатерило на дървото и ги щтракнало точно като срутили леглото. Та май затова Шахика замина, работата е измислена. Иска да си почине жената, то са казали хората много хубаво- не е на хубаво. Пък и Гюлай я чула да си говори тихо с някой по телефона. Явно с мъж е било. Май имала телефонна либоФ с някакъв още докато била в Америка. Ама човека хич не бил по оная работа, пък и без политическа кариера и парици. ИнтИликтуална им били отношенията. Явно сега е решила да си почине при него, пък какво ще стане ще се чуе. А бе вЕрно, ти чу ли какво разправят за Ламито на пазара. Ама айде, че късно стана, утре ще ти разправям. Е , няма то справедливост, няяяяма- някой при Омут, други  с smile3524

# 696
Днес ми казаха, че филма ще има продължение. Кога ли?

# 697
макбулееее, добрутро! виж какво напазарувах вчера за нас. семейно гнезденце свивам

# 698
Добро утро!

# 699
  • СТАНДАРТНО.
Добро утро!  Hug

Страхотна си. Трябваше по-рано да го пратиш в Нова тв. Те и без това си превеждат квото и както си искат. Щяха да пуснат един там да бърбори на турски и друг като превод да прочете този текст и хората щяха да мирясат!  Mr. Green

# 700
късметчето, няма оправия. Виж къде е пост 696  newsm78
Днес ми казаха, че филма ще има продължение. Кога ли?

След всичките ни коментари, обяснения, майтапи...  Rolling Eyes

# 701
Момичета не знам откъде ги чувате тези приказки за продължение,но няма такова нещо.  Simple Smile

# 702
Zdraveite, predi nqkolko dni bqh v Istanbul. Popitah za noviq sezon na melodiq na syrceto. Da ima daje e tragnal po turskata. Az sa6to mnogo haresvam seriala. Mnogo se nadqvam da do pusnat po nova televiziq. Kenan ne e umrql.

# 703
Ima 3 sezon davat go po turskata televiziq. nadqvam se da go davat i tuk.

# 704
  • Варна
Zdraveite, predi nqkolko dni bqh v Istanbul. Popitah za noviq sezon na melodiq na syrceto. Da ima daje e tragnal po turskata. Az sa6to mnogo haresvam seriala. Mnogo se nadqvam da do pusnat po nova televiziq. Kenan ne e umrql.

Кого попита? Защо в официалния сайт на сериала не пише за трети сезон?
ПРЕСТАНЕТЕ!!!! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт