Ще пускам Обща поръчка от Next.co.uk

• 68 434
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • ВАРНА
Благодаря! Става въпрос обаче за обувки на Кикерс и д-р Мартенс....

за тях чесно не съм сигурна  Embarassed   ,не съм купувала такива  Embarassed

# 166
  • Бургас
Записвам се да следя  Peace
Лора, ще ти пиша на лични.

# 167
Лорка, ще пуснеш ли поръчка и на мен?
Ивето гледам, че не е била активна от 20-ти декември.

# 168
Някой от София няма ли да поръчва за да се включа и аз?

# 169
  • ВАРНА
Лорка, ще пуснеш ли поръчка и на мен?
Ивето гледам, че не е била активна от 20-ти декември.

пиши ми на лични или на мейла,няма проблем! Hug

# 170
Здравейте,някъде има ли таблица с размери за да се ориентирам? newsm78

# 171
Има ли начин и аз да бъда включена в обща поръчка и какви са условията  Rolling Eyes

# 172
Здравейте момичета, някой ще пуска ли скоро поръчка за София?Бих искала да се включа.

# 173
и аз искам да се включа в обща за София:)

# 174
  • София
Привет и аз искам да се включа в поръчка на NEXT, за София. Скоро някоя мама по-знаеща от мен ще пуска ли? Peace

# 175
Аз съм от Пловдив в петък пускам желаещи на скайп или лични пращам с еконт или поща Peace

# 176
Здравейте, ще питам тук, пък се надявам някой да знае и да ми помогне. На 05.01. направих поръчка през УИН, пуснаха ми мейл, че поръчката ми е приета и това е. В сайта пише, че ще се свържат с мен за допълнителни уточнения за плащане и наличност, но вече 7 дни няма вест. Дали да ги търся вече?

# 177
  • Софето
Как правите поръчки? Чрез коя фирма и как става плащането?

# 178
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458588.0

Разгледай тази тема, на 1-ва стр. ги има всички посредници за пазаруване от Англия. Аз съм поръчвала с "Детство мое" и "Римини", сега направих поръчка с УИН.

# 179

Здравейте момичета  Hug

Отново съм с молба към девойките, които ми писаха на лс, да си наглеждат кутиите, когато са с "изчерпан лимит" няма как да се получи отговор. Може би е добра идея, заедно с артикулите за поръчка, да си даваме и мейл-адрес, за да върви кореспонденцията.
И за да не съм тотален спам  Blush с тези молби, в неделя тръгва колата за Бг, до четвъртък всичко ще бъде по адреси за получаване. Писала съм мейли на всички, с изключение на една майка, чийто мейл-адрес ми връща отговор "този мейл-адрес не съществува", ще й потърся и телефона, но ако се разпознае, като поръчала и не получила отговор, нека ми пише. Много се извинявам за неудобството!

Хубав ден на всички   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт