ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 982
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Селма, е как можа да им пратиш такова неподготвено дете  Laughing Laughing Трябваше да го нашамариш няколко пъти , та да се научи да се подчинява #Cussing out
 О...не знам....
  Той и вкъщи е труден за манипулиране.Но все-пак го постигаме някак,като действаме основно през възбуждане на интерес.
  В ДГ  на лелките сигурно не им е до това,да търсят индивидуален подход към всяко дете.....
  Иначе,и той се напишка вчера в градината,макар че после вкъщи се оправяше перфектно.
  А Ая как така на тоалетната се напишква?Не може да си свали гащичките ли?Ами,да й помагат значи!

# 481
Селма, това учителка ли е или лелка в ясла? Ако е учителка, много жалко педагог (а може би по-добре да кажа "педагог") да прави такива заключения  Thinking

Аз съм с ужасен грип, едва се надигнах от леглото  Tired Децата ми се самоотглеждат. Ники и той е болен, но е по-як от мен и гледа Любо, докато аз лежа. У нас е паднала бомба, не съм в състояние нищичко да захвана. Ей в такива моменти ме е яд, че намаме роднини наоколо, че взаимно да сме си от помощ.
Светле, ти как си? Че вчера и двете бяхме пред разболяване, а мен ме удари яко снощи, цяла нощ кашлях.

# 482
И аз се присъединявам към предложението за помощ!

Селма, нямам думи, що за хора?

# 483
Селма, това учителка ли е или лелка в ясла? Ако е учителка, много жалко педагог (а може би по-добре да кажа "педагог") да прави такива заключения  Thinking

Това вчера беше заместничка на учителката,която всъщност е мед.сестра на градината.Но аз не се оплаквам....Просто констатирам факт.Познавам си детето. Peace Да видим,какво ще каже днес учителката(истинската) Rolling Eyes
   Само се моля по-бързо да успее да ги очарова(учителките,лелките и останалите).И моята майка,която е начална учителка,първо време беше ужасена от Алексовото държание,а после направо се влюби в него,без той да се е променял и капчица.(Разбира се,осъзнавам,че тя си му е роднина/баба,а учителките не са,но все-пак.....се надявам Praynig  fingerscrossed)

# 484
  • София, Лагера
Здрасти, мацки!

Цветоу, знаеш, ако има нужда от нещо - много сме, силни сме!  Laughing

Селма,  Hug не се отчайвай! Ще се адаптира Алекс! Може и по-трудно да е, ама ще стане. Лелките ги за..би, нека си говорят!

Стуцка, и Пресиян ми се напишква няколко пъти  Confused Ама к'о да го правиш, изживява си мъничето по своему.

Манана, как е положението при вас? Rolling Eyes

Андж, бързо оздравяване!  Hug

Ай сега казвайте къде ще пием и колко сме да правя резервация!

# 485
  • София
Цвета и на мен може да разчиташ за помощ Simple Smile
Селма не се притеснявай вчера като взимах Рая на една майка и казаха абсолютно същото,защото детето и "не слушало като му се говори и се било тръшкало" та я питаха дали вкъщи правило така,че не можело така. Мен пък ме притеснява, че искат да оставяме децата до обяд минимум една седмица докато свикнели, че ако се наложи и две. Е ако сега не ме изгонят от работа....

# 486
Селма, за съжаление индивидуалния подход към всяко дете е невъзможен, поради многото деца в една група, така си мисля.
А Ая не може да пишка сама и има лелки, които им помагат, но не мога да си обясня как моето дете все не успява да се изпишка навреме Thinking Уж и помагат, но започвам да се съмнявам...ю

Имам един въпрос - вие как мислите да избегнете свинския грип и грипа, който се очаква следващия месец? Казаха че ще има бум и на двата вида грип и ще върлуват по едно и също време ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! А в гардините катоп знам какъв развъдинк  ooooh!

# 487
Стуцка, и Пресиян ми се напишква няколко пъти  Confused Ама к'о да го правиш, изживява си мъничето по своему.

Мацка, ти сподели за Писуна, но за него е по-вероятно да се напишква, защото му е за първ път на градина. А Ая ходи на ясли и там никога не се е напишквала. Ако още веднъж се напикае, ще занеса едно гърне и ще настоявам да пишка там Naughty Защото у нас си сваля гащита, пишка и се бърше абсолютно сама Crossing Arms

# 488
   Мерси,Ноеми! Hug
   Аз не се отчайвам все-пак днес му е само 2-ри ден. Simple Smile
   Твоята история на пътя направо ме шокира!Добре ,че ви се размина така,както се размина. Praynig

Стилияна,имаш основания да се съмняваш.Но,вероятно,по същата причина не са много внимателни лелките.Децата са много...
   На Алекс му слагам 3 чифта резервни дрехи(да има!) Crazy Crazy Crazy
   За гриповете засега просто не мисля(че и за това,за което мисля ,не спя по цели нощи #Crazy ),кат' дойде следващия месец,тогава....

Барби
,дано срещнеш разбиране в работата!Не ти е лесно..... Confused

# 489
  • София
     За гриповете засега просто не мисля(че и за това,за което мисля ,не спя по цели нощи #Crazy ),кат' дойде следващия месец,тогава....

Аз съм същата като теб ooooh! Wink

# 490
Оффф и на мен днес ми е много свинско и ми се иска да си полегна.... но имам работа и отивам да я свърша...

# 491
Здравейте мацки  Hug Добре завърнали е на стари и познати муцуни, чиято липса много се усещаше  Hug
Клемсо малко ни беше пиенето да знаеш  ooooh! Два дена съм като парцел и само съм лежала. Да ми са живи мама, тате, свекъри, баба Радче, че иначе не виждам как щях да се справя с двамата. Веско сутринта ме вижда и ми разправя "Мариянче ти вече по-добре? Не болна?"  Mr. Green Оказа се, че двамата изкараха ясленския вирус много по-леко от майка им  Tired Но иначе съм решила, че ще се поставят противогрипни ваксини, както и на Веско ще му бием Превенара. Ако беше само той и вече по-голям добре, но в случая трябва да мисля и за малкия.
Ноеми добре че се се разминали  Hug Но се сетих как преди да тръгнете, непрекъснато се притесняваше каква неприятност ще ви се случи. Иначе съм сигурна в достоверността на фактите. Пък дори и 50 % от тях да са истина, пак е недопустимо. Освен това сме малък град и ако държиш и се стремиш да разбереш нещо за някого, можш да го направиш. Та като ми приковаха вниманието, не чух нито един добър отзив за двете лелки в яслената група  Rolling Eyes ЕДната е съседка на вуйчото на Боби и в неделя като им бяхме на гости чух достатъчно коментари, най-слабият, от които беше "Това не е жена, която да има подход за работа с деца", а вуйна му е педагог и със сигуярност знае как трябва да се работи с деца. Определено ще се постарая да променя нещо, но със сигурност няма да ги уволнят, тъй като шуробаджанащината е силно разпространена в нашата община  Rolling Eyes
Селма положението с Алекс, много ми напомня на нашето с Веско. Само, че Весонито го избива на агресия, когато не му обръщат внимание, а пък Алекс е на принципа правя каквото си искам и ми харесва. Наистина им е необходимо по-голямо внимание от страна на персонала и тогава сигурно ще са едни от най-послушните деца. По този повод за неделя имаме записан час при психоложката на Пумпелина (Ив мерси   bouquet), та да видиме и тя какво ще каже. След това ще споделям.
За пиенето в събота - не се записвам от сега, щото не знам как ще съм, но се надявам да има едно свободно място, ако руша и мога да дойда.
Цвета - ти си знаеш, че каквото е нужно и ни е във възможностите ще го направиме. Само трябва да ни кажеш  Hug

# 492
  • София, Лагера
Имам един въпрос - вие как мислите да избегнете свинския грип и грипа, който се очаква следващия месец? Казаха че ще има бум и на двата вида грип и ще върлуват по едно и също време ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! А в гардините катоп знам какъв развъдинк  ooooh!
Със стискане на палци  Laughing! А без майтапа - май никак. Много разчита на това, че в ДГ не допускат по никакъв повод болни деца и след всяко отсъствие искат мед бележка. Това от една страна е досадно, но от друга е добре.
Аз пък не мога да преценя Пресиян какъв му е имунитета Confused. Досега не ми се е разболявал (освен една хрема преди 1 год и едно повръщане). Т ми е вдигал само от зъби. И както жив вирус не е видял досега, сега да вземе да го полазят всички наведнъж ще ми дойде нанагорно и на мен, а и на него  Rolling Eyes

# 493
  • София
.... Наистина им е необходимо по-голямо внимание от страна на персонала и тогава сигурно ще са едни от най-послушните деца. По този повод за неделя имаме записан час при психоложката на Пумпелина (Ив мерси   bouquet), та да видиме и тя какво ще каже. След това ще споделям.
...

Стискам палци, Ман!  Hug Всичко ще се оправи!  Wink

Селма, защо не опиташ и ти с психолог - не забравяй, че когато Шош беше подивял, именно тази психоложка помогна с практически съвети как да подходим и как да преодолеем проблема.  Embarassed Няма нищо лошо в това, а те работят постоянно с какви ли не случаи. Докато ние се балтаем в търсене на подход и решение, те с точност знаят кое как и защо.  Wink

# 494
  • София
Айде, да се изброим за събота:

1. Ноеми
2. Ним
3. Ивонска
4. Стилияна
5. Барби

Общи условия

Активация на акаунт