Четки за грим

• 92 831
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • In The Middle Of Nowhere

Много ми хареса, благодаря ти Simple Smile

# 121
Много интересен клип, и аз благодаря  bouquet! Моите за руж и пудра са на Клиник и са много хубави!Продават се където има същата козметика  - Дъглас, Бюти Зона.

# 122
Много интересен клип, и аз благодаря  bouquet! Моите за руж и пудра са на Клиник и са много хубави!Продават се където има същата козметика  - Дъглас, Бюти Зона.
А горе долу каква цена са?

# 123
Отдавна са ми, но доколкото си спомням около 40 лв едната newsm78. Но косъма е естествен и е много качествен.

# 124
  • София
Записвам се да ви следя. Поръчах си от Ибей няколко четки - още не са дошли. Но сте ми мнооого полезни с вашите мнения и препоръки   bouquet

# 125
Отдавна са ми, но доколкото си спомням около 40 лв едната newsm78. Но косъма е естествен и е много качествен.
Мерси  bouquet Аз пък точно от естествения косъм се притеснявам как е добит Thinking да не е страдало животното, ако е подстригано и после пак му е пораснала козинката добре, но да не са го мъчили...тогава не искам от естествен косъм.

# 126
Интересувай се тогава да ли  са Cruelty-free четките...По-напред мисля бчх коментирала една такава марка, която използва и само еко-материали, а алуминиевите им части са рециклирани...Ecotools
А естествения косъм не винаги е най-добрия избор така или иначе, за четка за ФДТ особено се препоръчват изкуствени най-вече Peace

# 127
Интересувай се тогава да ли  са Cruelty-free четките...По-напред мисля бчх коментирала една такава марка, която използва и само еко-материали, а алуминиевите им части са рециклирани...Ecotools
А естествения косъм не винаги е най-добрия избор така или иначе, за четка за ФДТ особено се препоръчват изкуствени най-вече Peace

абсолютно! за фон дьо тен, течен коректор четката трябва да е синтетична. Не е задължително и останалите да са от естествен косъм.
Иначе и аз съм така, вече се преориентирам към козметични марки, които не тестват върху животни и дори започнах да страня от кожа и велур (ужасни неща гледах в сайта на PETA!!!) та Ecotools вече ги има и в Бг.  Party  заслужавт си парите от всичко което съм чела и гледала. Блогърките са луди за тези четки  Laughing има ги в аптеки Ремедиум и в един от козметичните щандове в Халите. Цените са средно между 10 и 20 лв. Simple Smile има четка за пудра, за сенки и тн Simple Smile Дано съм помогнала с избора   bouquet

# 128
докато съм още тук искам да питам за този сайт и дли някой има малко повеч информация. www.angellestyle.com искам да си взема евентуално четките на Essence of Beauty. Цената им е 40 лв. Моля ако някой знае нещо каквото и да е да казва Simple Smile  Praynig  Peace

# 129
www.angellestyle.com в тоя сайт както и да ги гледам четките ми приличат на ибейските от китай, които адски се оскубват за съжаление. Аз имам за размяна една четчица за коректор на Кент ако на някой му трябва, търся за нанасяне на сенки Simple Smile

# 130

абсолютно! за фон дьо тен, течен коректор четката трябва да е синтетична. Не е задължително и останалите да са от естествен косъм.
Иначе и аз съм така, вече се преориентирам към козметични марки, които не тестват върху животни и дори започнах да страня от кожа и велур (ужасни неща гледах в сайта на PETA!!!) та Ecotools вече ги има и в Бг.  Party  заслужавт си парите от всичко което съм чела и гледала. Блогърките са луди за тези четки  Laughing има ги в аптеки Ремедиум и в един от козметичните щандове в Халите. Цените са средно между 10 и 20 лв. Simple Smile има четка за пудра, за сенки и тн Simple Smile Дано съм помогнала с избора   bouquet
Благодаря ви много и на двете Hug Значи Ecotools не са правени от убивани или мъчени животни? И ги има в Ремедиум? И цените, които споменавате са много добри - между 10 и 20лв, така че със сигурност ще ги потърся.

# 131
http://cgi.ebay.com/EcoTools-Earth-Friendly-BAMBOO-6-Piece-Brush … fec#ht_1222wt_939

Цената на комплекта е 13$, доставката 9$, 21$ за комплета от 5 четки = 30тина лева.

Четките са blush brush (става идеално за пудра, руж и бронзър), Eye Shading Brush (основната четка за сенки, за по-сложен грим ще ви трябват и някоко други разновидности) Eyeliner  Angled Brush (гел очна линия, става също така за обикновена течна очна, както и за молив като просто обираш с четката от върха на молива, идеална и за попълване на вежди, някой гримьори ползват такива и за червило, аз лично не)Lash and Brow Groomer ( повечето хора май не позлват гребенчета за мигли и вежди, аз ги ползвам постоянно, тук ми е и единствената забележка за комплекта, пластмасовото гребенче се поначупва) Concealer Brush (за коректор, ако коректора не е много кремообразен и по-сухичък, не дава толкова добри резултати, трябва да се потупат крайчетата леко с пръстче)  и един Brush roll  в който да си ги държите.
дръжките са от бамбук, напълно екологични и ала бала  Grinning

Преди една -две страници ги коментирахме, линка ми сигурно не е вече актуален, но ясно ти става, ако ти се поръчва от ибей. ако не, да в Ремедиум...

Всичко е еко, това им е идеята,да предлагат напълно 'зелен" продукт, бамбукови дръжки, рециклиран алуминии, синтетични влакна. това, което и аз не съм очаквала е че всъщност четките са доста доста добри. единствения им проблем е че имат само най-основните четки, нямат по-специализирани четки за сенки примерно, така че са подходящи точно за тези 4-5 четки от които всеки има нужда за елементарен грим. Peace сигурна съм че ще ти харесат, уникално мекички и качествени, и съвестта ти остава чиста!

# 132
Още един глас за Ecotools - от година имам две техни четки и съм много доволна.

Четката за руж/пудра е изключително нежна и мека.

# 133
MissNellie , още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ Hug Hug  bouquet че ми казахте за тези четки.
Благодаря и на Zoe A.P. за информацията Simple Smile
На мен точно основни четки ми трябват, нищо по-специфично, само за руж най-вече. Аз се бях отчаяла, че едва ли в БГ ще намеря подобни четки, а то не само че имало, не само че са ми на удобно място и не са никак скъпи, а и са много красиви Grinning

# 134
Поправям се - Ecotools имат и комплект четки за сенки  Peace

http://karlasugar.net/2010/03/ecotools-6-piece-eye-brush-set/

Общи условия

Активация на акаунт